tşkr ederim canım benim :)
evet cnm bazen bolugunu sorugu mesala 1 tabur 2 . boluk gıbı bılmıosan bılmıom de bagırıolar ali velı neyse ordaysa gelıo yoksa sansına kus :26:
hehebizde evli olsaydık keşkeeee yanına giderdim ne güzel
aradım canım okadarına gerek kalmadı çıkan her kimse tanıyormuş benimkisini 5 gibi arayın dedi bende dedim sizde görürseniz aradığımı söyleyin bakalım duyunca lütfedip küskünlüğüde bi kenara atıp arayacakmı beni :) insan hiç olmazsa merak ederde arar demi karısının başına bi iş mi geldi fln
aradım canım okadarına gerek kalmadı çıkan her kimse tanıyormuş benimkisini 5 gibi arayın dedi bende dedim sizde görürseniz aradığımı söyleyin bakalım duyunca lütfedip küskünlüğüde bi kenara atıp arayacakmı beni :) insan hiç olmazsa merak ederde arar demi karısının başına bi iş mi geldi fln
yanına bı kac sefer gtım hem onun aılesıyle gdıodunm gecen 15 gun once tek gtım ılk defa yanlız kalabıldık ozledını oyle anladım kocamın sıze anlatamıom ama evlı olmanın bı yandan ıyı bı andan kotu onun sana olan bakısları bılem degısıo aynı bole bakıobenı gorunce yanında korkuom vala dıom senden korkuom oda tarkanın bır sarkısı var bılıonuzmu gel gel hıc acımıycak dıoo uyuzzzz oluom yaa
ay cok utandım
canım ya güldürdün ya beni Allahta seni güldürsünyanına bı kac sefer gtım hem onun aılesıyle gdıodunm gecen 15 gun once tek gtım ılk defa yanlız kalabıldık ozledını oyle anladım kocamın sıze anlatamıom ama evlı olmanın bı yandan ıyı bı andan kotu onun sana olan bakısları bılem degısıo aynı bole bakıobenı gorunce yanında korkuom vala dıom senden korkuom oda tarkanın bır sarkısı var bılıonuzmu gel gel hıc acımıycak dıoo uyuzzzz oluom yaa
ay cok utandım
5 gibi ara ozmn bırakma peşininerde onlarda o ince fikirrrr varsa yoksa inat yapsın keçileerr
slm kızlar
Ş A F A K = 70
ÇOK MUTLUYUM...
hahaha utancak bişe yok yaa normaldir evlisin sonuçta suç değil günah değil demek byle bakıyo he alemsin yaa çok güldüm
canım ya güldürdün ya beni Allahta seni güldürsün
bırakmam bırakmam tekrar arayacağım ondan sonra ki haberleri gene veririm benimkindeki inat amann amannn kimsede yokturrr sinir küpü kocam benim
İnş canım..seni yeni görüyorum.şafak kaç?darısı başımıza
ole ama neapım yaa o yuzden bazen gtmek ıstemıom bazen kıyamıom kocıse oda bı gel dıo bı gelme dıo yolda bısey olur fln dıee ama gelıceksen tek gel dıoo
nisanda gıderım belkım
yanına bı kac sefer gtım hem onun aılesıyle gdıodunm gecen 15 gun once tek gtım ılk defa yanlız kalabıldık ozledını oyle anladım kocamın sıze anlatamıom ama evlı olmanın bı yandan ıyı bı andan kotu onun sana olan bakısları bılem degısıo aynı bole bakıobenı gorunce yanında korkuom vala dıom senden korkuom oda tarkanın bır sarkısı var bılıonuzmu gel gel hıc acımıycak dıoo uyuzzzz oluom yaa
ay cok utandım
5 gibi ara ozmn bırakma peşininerde onlarda o ince fikirrrr varsa yoksa inat yapsın keçileerr
evet canımmmm evliyimm :)sendemi evlisin
İnş canım..seni yeni görüyorum.şafak kaç?
ben geldimm
# tuana_lalin
# eLf-34
# subat10
# zeynelim
# organiik+
# pissy+
# sonergizem
# AYSIZGoKYuZu
oo maşallah ne kadar kalabalığız böyle..
hepiniz için zaman su gibi geçsin inşallah..
evet canımmmm evliyimm :)
siteye epeydir üyeyimde askerlik kısmına kocişim askere gidince gelebildim :) şafakk çok ama çookk karanlıkk 371
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?