Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet cnm bazen bolugunu sorugu mesala 1 tabur 2 . boluk gıbı bılmıosan bılmıom de bagırıolar ali velı neyse ordaysa gelıo yoksa sansına kus :26:

aradım canım okadarına gerek kalmadı çıkan her kimse tanıyormuş benimkisini 5 gibi arayın dedi bende dedim sizde görürseniz aradığımı söyleyin bakalım duyunca lütfedip küskünlüğüde bi kenara atıp arayacakmı beni :) insan hiç olmazsa merak ederde arar demi karısının başına bi iş mi geldi fln

hehe bizde evli olsaydık keşkeeee yanına giderdim ne güzel

yanına bı kac sefer gtım hem onun aılesıyle gdıodunm gecen 15 gun once tek gtım ılk defa yanlız kalabıldık ozledını oyle anladım kocamın sıze anlatamıom ama evlı olmanın bı yandan ıyı bı andan kotu onun sana olan bakısları bılem degısıo aynı bole bakıo benı gorunce yanında korkuom vala dıom senden korkuom oda tarkanın bır sarkısı var bılıonuzmu gel gel hıc acımıycak dıoo uyuzzzz oluom yaa
ay cok utandım

5 gibi ara ozmn bırakma peşini nerde onlarda o ince fikirrrr varsa yoksa inat yapsın keçileerr

arar cnm tabıkı bnmı gıbı kulubeyı aramana kızıosa ben sana demedınmı kulubeyı arama der sana bnmkı ole dıo

hahaha utancak bişe yok yaa normaldir evlisin sonuçta suç değil günah değil demek byle bakıyo he alemsin yaa çok güldüm

canım ya güldürdün ya beni Allahta seni güldürsün
5 gibi ara ozmn bırakma peşini nerde onlarda o ince fikirrrr varsa yoksa inat yapsın keçileerr

bırakmam bırakmam tekrar arayacağım ondan sonra ki haberleri gene veririm benimkindeki inat amann amannn kimsede yokturrr sinir küpü kocam benim

hahaha utancak bişe yok yaa normaldir evlisin sonuçta suç değil günah değil demek byle bakıyo he alemsin yaa çok güldüm

ole ama neapım yaa o yuzden bazen gtmek ıstemıom bazen kıyamıom kocıse oda bı gel dıo bı gelme dıo yolda bısey olur fln dıee ama gelıceksen tek gel dıoo
nisanda gıderım belkım

evet canımmmm evliyimm :)
İnş canım..seni yeni görüyorum.şafak kaç?

siteye epeydir üyeyimde askerlik kısmına kocişim askere gidince gelebildim :) şafakk çok ama çookk karanlıkk 371

# tuana_lalin
# eLf-34
# subat10
# zeynelim
# organiik+
# pissy+
# sonergizem
# AYSIZGoKYuZu

oo maşallah ne kadar kalabalığız böyle..
hepiniz için zaman su gibi geçsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…