# tuana_lalin
# eLf-34
# subat10
# zeynelim
# organiik+
# pissy+
# sonergizem
# AYSIZGoKYuZu
oo maşallah ne kadar kalabalığız böyle..
hepiniz için zaman su gibi geçsin inşallah..
evlilere çok özenir oldum bu aralar
valla canım evliyim ama zeynelim kadar şanlı değilim kocişimin yanına gidemiyorum ahh ahhh nasılda özledimmm
slm kızlar
seniii ilk görüorum sanki cnmm
valla canım evliyim ama zeynelim kadar şanlı değilim kocişimin yanına gidemiyorum ahh ahhh nasılda özledimmm
şafak kaç teskereci güsel
seniii ilk görüorum sanki cnmm
hoşgelivedin şubatım nasıl geçiyor günlerinben geldimm
uzakta oldugu ıcınmı gıdemıosun cnm ama sen aynı evde yasıosundur ama bız daha aynı evde yasam kısmatıne nayıl olamadık geldıkten sonra dugun yapcaz ole aynı evde yasıcaz cnm bızım ısler bıraz hızlı oldu benım yurtdısında yasmam onun burda olması fln fln bır suru sey babamlarda nıkahları olsun askerden sonrada dugun yaparız dedıle r
hoşgelivedin şubatım nasıl geçiyor günlerin
zeynelim bence git nisanda hemde tek git malum edirne kızları dememişmiydn sen hem gitte hasret giderin utanma ne olcak siz evlisiniz canım
kılzlar valla özellikle geceleri çok zor geçiyoo bazen resimlere bakıp ağlamak dayanamamak asker beklemesi çook zor hele bir gelsnler neler yapcaz neler bizde acemi birlğinde kavgalar ettik ama şimdi öyle sakiin oldu ki kuzum yanımdayken çok kıskançtı şimdi ise hiç olmadğım kadar rahatım kafanı dağıt hep düşünme biticek gelcem diyoo bu arada aynı bebek gb şımardıkları doğru ellerimle yedrcem diyorum bana liste yapmış gelince ona yapacağım yemekleri tatlıları canım ya bide evlilik listesi yapmış halı perde bşiler yazmış git bak bakalım beğen fotolaryla fiyatlarını yolla diyo burdan beraber bakalm beğenelim diyo canımın ötesi
zeynelim bence git nisanda hemde tek git malum edirne kızları dememişmiydn sen hem gitte hasret giderin utanma ne olcak siz evlisiniz canım
kılzlar valla özellikle geceleri çok zor geçiyoo bazen resimlere bakıp ağlamak dayanamamak asker beklemesi çook zor hele bir gelsnler neler yapcaz neler bizde acemi birlğinde kavgalar ettik ama şimdi öyle sakiin oldu ki kuzum yanımdayken çok kıskançtı şimdi ise hiç olmadğım kadar rahatım kafanı dağıt hep düşünme biticek gelcem diyoo bu arada aynı bebek gb şımardıkları doğru ellerimle yedrcem diyorum bana liste yapmış gelince ona yapacağım yemekleri tatlıları canım ya bide evlilik listesi yapmış halı perde bşiler yazmış git bak bakalım beğen fotolaryla fiyatlarını yolla diyo burdan beraber bakalm beğenelim diyo canımın ötesi
canım ben askerimi mayısta gönderdim 10 aylık askeriz
valla ben yarimi uğurladğım anı hatırlamak bile istemiyorum ben ve o vardık sadece otobüse binerken ki konuşamadğı halini sadece kendine dikkat et bensizken diyişini o yutkunuşunu unutamıyrum araba kullanamam die otobusle döndum ama butun otonun gözü bende hiç okadar ağladğımı hatırlamıyorum ne zor kara bi gündü Allah bir daha kimseye ayrılık yaşatmasın canlarım
vala bana cok anlatmıyor ama devrecılık varmıs ust devreler tel kullandırtmıyor temızlık yapıyodu ve eger ust devreye karsılık verırsen gece senı wc de bı guzel dovuolarmıs neysekı bnmkı evlı dıe cok karısmamıslar ama karısılanları gorunce baya uzuluodu cnm bnm o yuzden ıstemem kımsenın edırneyı benımkının oraya dusmesını
canım bende salı gecesi uğurladım valla hala aptal gibiyim beni işaret ederk allaha emanet etti oda ağladı kıyamam.. herkes beni tutmaya çalışıyor heleki annemmbeni bırakmadıki peşinden gideyim.. o derece kötüydümmm ilk otobüse bindi zaten orda bittim görümceme sarılışım var sorma gitsin of of canım yanıyor amin canım amin çok özledim çokkk
inş benim sevdiğim kocam herşeyimme bişey yapmazlar parmağında yüzük vardı ama bilemicem ((allah bizim ve askerlerin yardımcısı olsun kimse üzülmesin inş...
evet canım ikimiz içinde bir zaman geçirme hemde iyi oluyor dğün falan düşününce heyecan tavan yapıyor bide üstüne geleceğni düşünmek 2 kat heyecan sen ne güzel evlisn olsn uzaktada olsa evine sna gelecek kocişin elbet bitecek daimi kalmayacaklar ya orda
hoşgeldiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn
slm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?