Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

benim tatlı kocamında parmağında yüzüğü var ama komutanlara selam verirken falan yasakmış gün içinde malesef takamıyor ama haftsonları hep parmağında paşamın yüzüğü

benim tatlı kocamında parmağında yüzüğü var ama komutanlara selam verirken falan yasakmış gün içinde malesef takamıyor ama haftsonları hep parmağında paşamın yüzüğü

en önemlisi gönlümüzü taktığımız yüzüklerimiz Allah hiç çıkartmamayı nasip etsin.

aa yasakmıymış tatlım :44: benim aşkımda ilk gittiğinde götürmemişti kaybolur yasaktır vs. diyerekten... Şimdi dağıtıma geldiğinde aldı yüzüğünü taktı, herkezin yüzüğü parmağındaydı benimki yoktu keşke götürseydim giderken demişti...

cnm selam verirken sağ elinde olmamalı yuzuk.normalde yasak değil.. benim askerim ilk giderken gumus yuzugumuzu takıp götürmüştü focada eğitim agır oldugu için cizilmesin diye.yeminden sonra takmıstı altını kimsede bişey demiyo taksınlar bence

Asker yarenleri nasılsınız bakalım. Nasıl gidiyo asker beklemeek. özledim buraları

e sola taksınlar o zmn tertibimm şuan takıyo öğrendi yasak vs. olmadığını... Nasılsın bakalım nasıl gidiyor?

Son düzenleme:
Susucannn yarın listendeyimm kızımmm hazırlık yappp
heyoo gözdecan da sende benim listeye geçiyorsunuz süper vallaa
güllllllllllll ne yaptın dün annesiyle konuşmanız nasıldı aranız düzeldi mi canım
burcum bebekimmm dün akşam gittimm konuştumm halimi bi görsenn heyecandan ilk başlarda kekemeliyodum nerdeyse
ondan düzeldim çok güzel konuştum..eskisine göre daha iyi oldu şuan aramızdaki buzlar kırıldı..gerisi için gelmesini bekliyoruz..

susu cnmm ben yokumm lıstedeee yaaaa
canım lısteye göre senın safagın bitmişti. ama askerın gelmedimi kaç gunun kaldı ekleyelım..
biz yeni bitirdik pazartesi günü tezkeresini aldı daha

bulustunuzmu fides:81:

ayyyy ne güzellll kıskandımm valla off offf bizimm daha çoooooooooooooooookkkk yolumuz var şu zaman su gibi akıp geçse
geçer geçer valla bitirince o kadar nasıl geçti anlamıyosunuz bile

darısı başımıza inşallah... Biter dimi bizimkidee
darısı başınıza inş.biter biter neden bitmesin, bitmez diyoruz ama bitiyomuş işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…