benim tatlı kocamında parmağında yüzüğü var ama komutanlara selam verirken falan yasakmış gün içinde malesef takamıyor ama haftsonları hep parmağında paşamın yüzüğü
benim tatlı kocamında parmağında yüzüğü var ama komutanlara selam verirken falan yasakmış gün içinde malesef takamıyor ama haftsonları hep parmağında paşamın yüzüğü
en önemlisi gönlümüzü taktığımız yüzüklerimiz Allah hiç çıkartmamayı nasip etsin.
aa yasakmıymış tatlım :44: benim aşkımda ilk gittiğinde götürmemişti kaybolur yasaktır vs. diyerekten... Şimdi dağıtıma geldiğinde aldı yüzüğünü taktı, herkezin yüzüğü parmağındaydı benimki yoktu keşke götürseydim giderken demişti...
cnm selam verirken sağ elinde olmamalı yuzuk.normalde yasak değil.. benim askerim ilk giderken gumus yuzugumuzu takıp götürmüştü focada eğitim agır oldugu için cizilmesin diye.yeminden sonra takmıstı altını kimsede bişey demiyo taksınlar bence
Asker yarenleri nasılsınız bakalım. Nasıl gidiyo asker beklemeek. özledim buraları
asker yolu beklemek çok güzel; ah şu özlem olmasa
bizimkilerden kimsecikler kalmamış burdaasker yolu beklemek güzel bişi ah şu özlem olmasa
bizimkilerden kimsecikler kalmamış burda
valla özlemek, beklemek zor ama sonucunda mutluluk olduktan sonra değiyor...
bizimkilerden kimsecikler kalmamış burda
valla özlemek, beklemek zor ama sonucunda mutluluk olduktan sonra değiyor...
biz yeni bitirdik pazartesi günü tezkeresini aldı dahasenin şafak kaç canım
biz yeni bitirdik pazartesi günü tezkeresini aldı daha
Susucannn yarın listendeyimm kızımmm hazırlık yappp
burcum bebekimmm dün akşam gittimm konuştumm halimi bi görsenn heyecandan ilk başlarda kekemeliyodum nerdeysegüllllllllllll ne yaptın dün annesiyle konuşmanız nasıldı aranız düzeldi mi canım
canım lısteye göre senın safagın bitmişti. ama askerın gelmedimi kaç gunun kaldı ekleyelım..susu cnmm ben yokumm lıstedeee yaaaa
en önemlisi gönlümüzü taktığımız yüzüklerimiz Allah hiç çıkartmamayı nasip etsin.
darısı başımıza inşallah... Biter dimi bizimkidee
ayyyy ne güzellll kıskandımm valla off offf bizimm daha çoooooooooooooooookkkk yolumuz var şu zaman su gibi akıp geçse
darısı başınıza inş.darısı başımıza inşallah... Biter dimi bizimkidee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?