Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

peki senin şafak kaç canım yeni olduğum için böle böle tek tek soruyorum kusura bakmayın

Benim şafağım çok karalık tatlım 369

geçer geçer valla bitirince o kadar nasıl geçti anlamıyosunuz bile

darısı başınıza inş.biter biter neden bitmesin, bitmez diyoruz ama bitiyomuş işte

bizde görelim bu güzel günleri inş.

yeni gelen arkadaşlarım aramıza hoşgeldiniz hepiniz
allah kavuştursun hepimizi

ah ah yüzük takmasada olurr benim için kalpte takılannn yoksa gerisi hikayeeee yemin törenini iple çekiyorum.... kızlar sizin hemen 25. gün oldumu ? benimkinin acemiliği 75 gün olcak...

devrem benim biz seninle aynı vakit bitircez askerliği

vaay devrem :) senin şafağın kaçtı tatlım ? bu arada askerin hangi şehirde ?

ah ah yüzük takmasada olurr benim için kalpte takılannn yoksa gerisi hikayeeee yemin törenini iple çekiyorum.... kızlar sizin hemen 25. gün oldumu ? benimkinin acemiliği 75 gün olcak...

Bizimde acemi birliğimiz 75 gündü Yemin töreni 32. günde olmuştu...

Son düzenleme:
anladım canlarım desenize tahmin ettiğim tarihte ya olucak ya olmucak kısmet :) ama olsun bir ay sonra görücem yaaaa ohhhhh içim rahat tabi sonra 2 ay görmek yok (( sonra bir daha ne zaman kısmet

kızlar yoktum bi ara yine geldim yüzük konusunda aynen kalplerimize takmışız yüzüğümüzü onları çıkarmayalım yeter yasakmı bilmem ama benim askerim sol eline malesf ki yüzük takmıyor evlendğimizdede takmyacak sola neyse ki bnde takmıyorum sola sağ yada sol pek de bşi farketmiyor benim için neyse susucum çok sevindim konuşmanıza eh artık askerin gelsn herşey çözülür canım ve askerine kavuşan pzt teskere alan arkadasım kıskandım ya inşallah bizede nasip olur Allah bir daha ayırmasın canım

canım öncelıkle aramıza hoşgeldın yemin töreni 28 .gün oluyor yanı yaklaşık bir ay sonra benım askerımnde acemılık 75 gündü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…