Selam çağla hoşgeldinn
Bana iyi olduğunu söylüyor tatlım ama belkide üzülmeyeyim diyedir..
Nasılsın bakalım? nasıl gidiyor bekleyiş :97:Hoşbuldukk canım
canım öncelıkle aramıza hoşgeldın yemin töreni 28 .gün oluyor yanı yaklaşık bir ay sonra benım askerımnde acemılık 75 gündü.
Canım sanırım sülüsten itibaren değildi sen mesela basla mehtap 30 dıye Askerin sana söyler zatenhoşbuldum canım sağolasın peki canım sülüsten itibaren 28 gün dimi ?
Nasılsın bakalım? nasıl gidiyor bekleyiş :97:
tamam canım çok sağolda bi ulaşabilsem..Canım sanırım sülüsten itibaren değildi sen mesela basla mehtap 30 dıye Askerin sana söyler zaten
tamam canım çok sağolda bi ulaşabilsem..
kızlar face de asker bekleyenlere özel sayfam var beklerim facesi olanları sımdı ısmını yazmıyayım yasak olablır face kullanan varsa eger özelden ulaşabılırm...
genelde iyiy olduklarını söylüyorlar aklımız onlarda kalmasın diye gecen internette görüşrken bi arkadası geldi tatbikattan bahsettiler biraz yolda araba hızlıydı frenler faln pek işe yaramadı diyo bende dyuyuyorum ama ben sorduğumda böle anlatmad tabii merak etmeyeyim diye
bazen kendime çok moral veriyrum azz kaldı diyorum ama bazende dayanamyıp ağlıyorumne kadar değişken bir psikoloji bide onları düşününce ayyy neyse bi şafak yazayımda birazcık rahatlıyım
şafak 181
genelde iyiy olduklarını söylüyorlar aklımız onlarda kalmasın diye gecen internette görüşrken bi arkadası geldi tatbikattan bahsettiler biraz yolda araba hızlıydı frenler faln pek işe yaramadı diyo bende dyuyuyorum ama ben sorduğumda böle anlatmad tabii merak etmeyeyim diye
bazen kendime çok moral veriyrum azz kaldı diyorum ama bazende dayanamyıp ağlıyorumne kadar değişken bir psikoloji bide onları düşününce ayyy neyse bi şafak yazayımda birazcık rahatlıyım
şafak 181
Nereye cıktı canım acemi bırlıgı ? merak edme o sana kesın ulaşır.
Aysızgökyüzüüü yemın törenıne gıtdıgım bileti buldum canım senın ıcın
canım valla ilk üç ay geçmek bilmedi resmen leyla gb dolandım ortalarda mutsuzdum baya hep elim telefnda bekledm videolarımızı izledim sonra yavaş yavaş alıştım ve onsuzluğa alıştgım için kendime kızmaya başladım ama kızlar malesef hayat devam ediyor eksik yanımız olsa bile hep geleceği günün hayali ile yaşıyorum böyle daha kolay yoksa onsuzum die sızlanırsam daha kötü oluyrm hemen geldğni hayal edyrum düzelyorum görürsünüz canım bu şafak ne ki şimdi gözüm plakalarda ve doğan güneşte hepimize nasip olsun o günlerevet biz üzülmeyelim diye söylememeye özen gösteriyolar ama bi yere kadar benimki bi yerden sonra kendi morali çok bozulmuşsa bana söylüyor bende onu rahatlamak için elimden geleni yapıyorum senin yazdığın şafağı inş bizde görürüz canım
Merakla, Özlemle bekliyoruz işte nasıl olsun tatlımCanım sanırım sülüsten itibaren değildi sen mesela basla mehtap 30 dıye Askerin sana söyler zaten
Eh işte canım fena değil idare edıyoruz zorlu olsa da :97: Senın nasıl gidiyor ?
şafak 181
canım valla ilk üç ay geçmek bilmedi resmen leyla gb dolandım ortalarda mutsuzdum baya hep elim telefnda bekledm videolarımızı izledim sonra yavaş yavaş alıştım ve onsuzluğa alıştgım için kendime kızmaya başladım ama kızlar malesef hayat devam ediyor eksik yanımız olsa bile hep geleceği günün hayali ile yaşıyorum böyle daha kolay yoksa onsuzum die sızlanırsam daha kötü oluyrm hemen geldğni hayal edyrum düzelyorum görürsünüz canım bu şafak ne ki şimdi gözüm plakalarda ve doğan güneşte hepimize nasip olsun o günler
Merakla, Özlemle bekliyoruz işte nasıl olsun tatlım
şafağını sevsinler seninn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?