Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar face de asker bekleyenlere özel sayfam var beklerim facesi olanları sımdı ısmını yazmıyayım yasak olablır face kullanan varsa eger özelden ulaşabılırm...

genelde iyiy olduklarını söylüyorlar aklımız onlarda kalmasın diye gecen internette görüşrken bi arkadası geldi tatbikattan bahsettiler biraz yolda araba hızlıydı frenler faln pek işe yaramadı diyo bende dyuyuyorum ama ben sorduğumda böle anlatmad tabii merak etmeyeyim diye
bazen kendime çok moral veriyrum azz kaldı diyorum ama bazende dayanamyıp ağlıyorum ne kadar değişken bir psikoloji bide onları düşününce ayyy neyse bi şafak yazayımda birazcık rahatlıyım
şafak 181

evet biz üzülmeyelim diye söylememeye özen gösteriyolar ama bi yere kadar benimki bi yerden sonra kendi morali çok bozulmuşsa bana söylüyor bende onu rahatlamak için elimden geleni yapıyorum senin yazdığın şafağı inş bizde görürüz canım

oof ya bnmkı sımdı tatbikatta 1 ay cadırda fln yasıycaklaar oof ya neapıolar acabaa :44::95::95::95::95:

canım valla ilk üç ay geçmek bilmedi resmen leyla gb dolandım ortalarda mutsuzdum baya hep elim telefnda bekledm videolarımızı izledim sonra yavaş yavaş alıştım ve onsuzluğa alıştgım için kendime kızmaya başladım ama kızlar malesef hayat devam ediyor eksik yanımız olsa bile hep geleceği günün hayali ile yaşıyorum böyle daha kolay yoksa onsuzum die sızlanırsam daha kötü oluyrm hemen geldğni hayal edyrum düzelyorum görürsünüz canım bu şafak ne ki şimdi gözüm plakalarda ve doğan güneşte hepimize nasip olsun o günler

Canım sanırım sülüsten itibaren değildi sen mesela basla mehtap 30 dıye Askerin sana söyler zaten

Eh işte canım fena değil idare edıyoruz zorlu olsa da :97: Senın nasıl gidiyor ?
Merakla, Özlemle bekliyoruz işte nasıl olsun tatlım

şafağını sevsinler seninn

öyle canım insan nelere alışmıyorki bizde alışacağız elbet. Amin canım Allah daha sonrada biz bu heriflerin askerlik anılarından bıktık diye burada dertleşmeyi nasip etsin

Aysız gökyüzü cnm teslım olduktan tam 29 gun sonrası yemın törenıymıs cuma gunu. sayfamın ısmnı yazıcam ama mesaj göndermıyor her 10 dakıka da bır yazıyor bekle cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…