yok canım ya hiç gitmiorum üstüne moral vermeye çalışıyorum hep üzülmemek elde değil sende biliosun mehtabımıza bile 100 küsür gün var ama iyi olmaya çalışıorum ben iyi olayım ki oda iyi olsun dimiçalışıosun ne güzel zaman daha çabuk geçiodur senin
allah kavuştursun canım herkesin dediği gibi alttan al destek ol ona farklı bir ortama gitti emir altında bak kendide demiş kendi yaşındakiler küfür ediomuş kimi askerler devre muhabbeti yapıp eziolarmış yeni gelenleri sen iyi olmaya çalış sen kötü olursan onada destek olamazsın nereye gitti askerin ?
hayat ne kadar ilginc degil mi?
JULİAM VE YENGECİM PLAKALARA MERHABA DİYORLAR BUGÜN
SU GİBİ GEÇSİN İNŞALLAH KIZLAR..
HOŞGELDİNİZ BENİM LİSTEME
GELENEKSEL DEPÜĞÜMÜZÜ ATIYORUM SİZE ZEVKLE
JULİAM VE YENGECİM PLAKALARA MERHABA DİYORLAR BUGÜN
SU GİBİ GEÇSİN İNŞALLAH KIZLAR..
HOŞGELDİNİZ BENİM LİSTEME
GELENEKSEL DEPÜĞÜMÜZÜ ATIYORUM SİZE ZEVKLE
ankarada askerm canm elmden geleni yapıorum ama olmuor ya moralimi bozuosun anlamıosun beni dior ama anlıoyrum onu evden cıkmıorum yemn ederm kapattm kendimi ama anlamıor işte napıım bilmiorum psikolojm bozulcak ya firar etcem dedi of cok kotyum sivildeyken biri bana bole yapacak gırtlagına cokerdm şimdi hiç bişi yapamıorum filan dedi of
slm kızlar moralım cokk bozuk askerm acemilğe gideli 2 hafta oldu cok kotu durumda yaa ne desem yanlıs anlıor kavga ediyoruz alttan alyorum bgun agldım dayanamadm sen aglıosun ben napıım dedi benm yasımdaki adamlar kufredıo agzımı acıp tek kelime edemıorum napiim firar mı edeym kendimi mi vurayım dedi cok kotuyum(
gıtmee canımm bendee cokk gıderdımm bıı baktımm pskolojıı gıttıı benımm herıfınndedımm neoluyookorktumm alıstıı kavga ettı ordaa 7 gunn uzatmaa yedıı dusunn benn sustum sustumm ama suan gayett konusuyorumm olsunn o 100kusurr olee bıı gecıcekkı anlatamamm mehtbaınn varsaa mehtap sayy ben ole yapıyodumm cnm safak sayma datlumm uzmee kendınıı :13: analstınmıı slamayınn kızlarr kendınızııı
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ ( 81-DOĞAN GÜNEŞ )
:123:...//2011 hejar12= 18 çankırı selam...:123:
:123:...10/04/2011 susu_= 43 kütahya selam...:123:
:123:...//2011 kardelen44= 69 bayburt selam...:123:
:123:...//2011 mavimavimavi= 76 ığdır selam...:123:
:123:...//2011 duygu.c= 77 yalova selam...:123:
:123:...//2011 BarbieveKen = 79 kilis selam...:123:
:123:...//2011 melekkkk = 80 osmaniye selam...:123:
:123:...//2011 julia__ = 81 düzce selam...:123:
:123:...//2011 yengec123 = 81 düzce selam...:123:
-----------
-----
AYSIZGoKYuZu şekerimm mail atamıyorumm burdan yazayımm ankesorlu teli beklicezz anlaşılannn,evet kuzum tamamen şans eseri oluyorr sanırımteşekkür ederimmmm hem de coookk
merak ediyorum işte canım aramayınca aklım onda hep inşallah iyidir sesini duyarım en kısa zamanda aynen şükrediorum acemiliği atlattık en azından daha rahat edicek artık
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ ( 81-DOĞAN GÜNEŞ )
:123:...//2011 hejar12= 18 çankırı selam...:123:
:123:...10/04/2011 susu_= 43 kütahya selam...:123:
:123:...//2011 kardelen44= 69 bayburt selam...:123:
:123:...//2011 mavimavimavi= 76 ığdır selam...:123:
:123:...//2011 duygu.c= 77 yalova selam...:123:
:123:...//2011 BarbieveKen = 79 kilis selam...:123:
:123:...//2011 melekkkk = 80 osmaniye selam...:123:
:123:...//2011 julia__ = 81 düzce selam...:123:
:123:...//2011 yengec123 = 81 düzce selam...:123:
-----------
-----
evet canım vallahi şans değil benceee mucizee vallahhiiiyardımcı olabilceğim bişey olursa yaz hemen yardım etmeye çalışayım manisa kırkağaçtan çok kız ark edindim :)))) erk olsam bu kadar kız tanımazdm hehe
iyidir canım :) yani rahat edicek bizimkiler sürünüyorinş benimkide usta birliğine geçerde bende rahatlarım bence en fazla bir hafta böyle geçer sizinde sonra ohh saatlerce konuş dur :) öpüyorum canım
ben bu sefer kaçıyorum cidden isteyen msj atsınnnn muah muaaahhh
evet canım vallahi şans değil benceee mucizee vallahhiiiyardımcı olabilceğim bişey olursa yaz hemen yardım etmeye çalışayım manisa kırkağaçtan çok kız ark edindim :)))) erk olsam bu kadar kız tanımazdm hehe
iyidir canım :) yani rahat edicek bizimkiler sürünüyorinş benimkide usta birliğine geçerde bende rahatlarım bence en fazla bir hafta böyle geçer sizinde sonra ohh saatlerce konuş dur :) öpüyorum canım
ben bu sefer kaçıyorum cidden isteyen msj atsınnnn muah muaaahhh
ayy kıyamam sana +7mi ekledin şafağına benimmki de çok asabidir bende çok korkuorum kavga edicek die acemilikte tutanak tutuluodu az kalsın son anda yırttımehtap sayıyım ben ya doğru o daha çabuk gelicek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?