Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

herkezee ıyı gecelerr canlarımm buyuklerımınn ellerındenn küçüklerımın gözlerındenn öperımmm yarınn gec kalıcamm işee valla zateen posta koymazlarsa ii allaha emanett bayanlarrr goodd byee

ilk günler bunların olması normal canım o orda susmak zorunda doğal olarak sana söyleniyo sende onu sakinleştirmeye bak hep güzel konuş ona senden başka kim iyi gelebilir ki hem
alttan alıorum bakalım ne olacakmoralm duzelsn die aradım ama bozdun dedi hiç bişi de yapmamstm ki alınganlık yaptı bende arama moralni bozuorsam dedim istedgnde ara hayatım ben tlf elmde beklerm sen ne zaman istersen ara dedm

canım bnm askerimde yeni gitti 2 günlük :S doğrudur valla bnmkide 24 yaşında ama bişey demedi henüz hala bence sıkma canını olur bu tür şeyler.. üzülme valla.. nerede askerin canım
benmki ustalığa gitti canm 2 hafta oldu yerlesemedi tam daha ankarada sennki nerde canm allah kavustursun

:44::44:

hoş geldinn kıssss

hosbulduk canm biraz gec oldu ama:))

amaniinn yengeçim vede culyam depüklenmeye hazırlar artıııkk

sen yine arıyabiliosun benimki aramamı istemiyo ya neden bilmiorum ulaşamazsın vs. gibi bahaneler sölüo

sen yine arıyabiliosun benimki aramamı istemiyo ya neden bilmiorum ulaşamazsın vs. gibi bahaneler sölüo

canm bende arayamıyorum acemlkte ankara mamaktaydı cok rahattık morali iyiydi arayabliordum ustalıkta ankara çankayada buraya alısamadı cok kotu arayamıyorum daa(seni çok ii anlıorum

meg hoşgeldin canım

daisy canım sorunlar varmış şimdi gördüm kuzum bpşver kafana takmamaya çalış zamana bırak usta birliğine gittimi askerin görev aldımı görev aldıklarında daha rahat oluyorlar alışma döneminde olduğu için böyle oluyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…