herkezee ıyı gecelerr canlarımmbuyuklerımınn ellerındenn küçüklerımın gözlerındenn öperımmm yarınn gec kalıcamm işee valla zateen posta koymazlarsa ii allaha emanett bayanlarrr goodd byee
herkezee ıyı gecelerr canlarımmbuyuklerımınn ellerındenn küçüklerımın gözlerındenn öperımmm yarınn gec kalıcamm işee valla zateen posta koymazlarsa ii allaha emanett bayanlarrr goodd byee
alttan alıorum bakalım ne olacakilk günler bunların olması normal canım o orda susmak zorunda doğal olarak sana söyleniyo sende onu sakinleştirmeye bak hep güzel konuş ona senden başka kim iyi gelebilir ki hem
benmki ustalığa gitti canm 2 hafta oldu yerlesemedi tam daha ankarada sennki nerde canm allah kavustursun
canım bnm askerimde yeni gitti 2 günlük :S doğrudur valla bnmkide 24 yaşında ama bişey demedi henüz hala bence sıkma canını olur bu tür şeyler.. üzülme valla.. nerede askerin canım
:44::44:
hoş geldinn kıssss
selam herkese şafak 151
selam herkese şafak 151
alttan alıorum bakalım ne olacakmoralm duzelsn die aradım ama bozdun dedi hiç bişi de yapmamstm ki alınganlık yaptı bende arama moralni bozuorsam dedim istedgnde ara hayatım ben tlf elmde beklerm sen ne zaman istersen ara dedm
selam herkese şafak 151
selamm hoşgeldinizselaaammm:79:
nasılsın canım seni buralarda görmek yani
hg megcimnerelerdesn:))
selamm hoşgeldiniz
sen yine arıyabiliosun benimki aramamı istemiyo ya neden bilmiorum ulaşamazsın vs. gibi bahaneler sölüo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?