selam herkese şafak 151
meg hoşgeldin canım
daisy canım sorunlar varmış şimdi gördüm kuzum bpşver kafana takmamaya çalış zamana bırak usta birliğine gittimi askerin görev aldımı görev aldıklarında daha rahat oluyorlar alışma döneminde olduğu için böyle oluyordur
meg hoşgeldin canım
daisy canım sorunlar varmış şimdi gördüm kuzum bpşver kafana takmamaya çalış zamana bırak usta birliğine gittimi askerin görev aldımı görev aldıklarında daha rahat oluyorlar alışma döneminde olduğu için böyle oluyordur
canm bende arayamıyorum acemlkte ankara mamaktaydı cok rahattık morali iyiydi arayabliordum ustalıkta ankara çankayada buraya alısamadı cok kotu arayamıyorum daa(seni çok ii anlıorum
zamanla düzene koyucaklar artık canım ozaman rahat edicez istediğim zaman sesini duyamamak ne kadar kötü ya
benm askerm 2hafta doluktan snra dedi bana canm
anladım canım saol inşallah iyi bi görev alır ya sennki muhafız olarakmı yapıcak kesin
sipidicim benim,ben 460 gün burdaydım,ağustos başı aldık tezkereyiii
sen napıyosun burda?:26:
evet canm muhafz ne demek dedm surekli nöbet tutucakmıs ve de cankaya meclise yakınmıs o yuzden cok zor sennkinn grevi ne?
biliyorum yahu tekmelemeye bile gelmiştim
bu saatte hiç görmedim sanırıım şimdi de düğüne şafak sayıyorsun.
bende öyle geliyorum arada sohbete sadece
sen düğüne mi şafak sayıyosun kıss
ben evliyim zaten..
bende dostlara selam diyorum uğrayıp..
anaağğ sende depükledindi beni demek
şafak attırmaya geldim kızlaarrr
şafak=61
trabzona selamlarrrrrr
allah yardımcınız olsun canım bizim görev daha belli olmadı inşallah iyi bişey cıkar onun için dua ediorum yazıcılar falan çok rahatmış benimkide yazıcı olsa keşke
Evet canım düğüne kısmetse
ben seni bekar sanıyordum yaw. anam ne güzel ömür boyu aşkla
iveettt bi baktım MEG hemen geldim bide ben teppük attım
ya bu görev alma ustaya gittiktn ne kadar sonra oluo acaba?
işte 2 hafta dolmadı daha ustalıpa gideli yine ankarada ustalığı çankayada muhafiz olark cıkmıs gorevi de baslamams daha muhafz olacagınn stresi de var ustunde alttan aldım ama bgun dayanamadım arama flan dedm inş arar ya
maşallah canmm hoşgeldin:)
hoşbuldumm daisiimm.. nerelerdesin sen yaa
askerini yolladın mı canm, naptnz nası geçti dağtm izninz bakalm
maşallah canmm hoşgeldin:)
amin canm.inş ii olur canm sizinkisi en kısa zamanda arayablrsln ins sesini duyarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?