- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Amin sipidim benim,cümlemiz inşallahh
ayağına sağlık bu arada:86hh iyi ettin sen
muhafzlık surekli nöbet tutuluyormus meclise yakın onun zaten tum sıkıntı stres alısamamasından ve gorevnden arar inş bakalım artık hepimize Allah sabır versin bi an önce askerlemze kavusalımcanım yerine göre değişiyor 1 ay civarında sürüyor bazen
anladım canım muhafızlık hakkında hiç bilgim yok ama onunda vardır inşallah rahat ve güzel tarafları Allah yardımcınız olsun arama dediysen sözünden dönme artık o arar nasıl olsa dayanamaz sana ihtiyacı var şuan
guzeldi canm su aralar bunalmda askerm alısamadı dahamaşallah canmm hoşgeldin:)
hoşbuldumm daisiimm.. nerelerdesin sen yaa
askerini yolladın mı canm, naptnz nası geçti dağtm izninz bakalmfazla giremıorum dersler yopun da sen nasıln:)
tabi canım böyle güzel bi an eşine kavuşacaksın zevkle tekmeledim
o zevk bana aitti canuumm:86::90:
muhafzlık surekli nöbet tutuluyormus meclise yakın onun zaten tum sıkıntı stres alısamamasından ve gorevnden arar inş bakalım artık hepimize Allah sabır versin bi an önce askerlemze kavusalım
guzeldi canm su aralar bunalmda askerm alısamadı dahafazla giremıorum dersler yopun da sen nasıln:)
izinden sonra oraya dönmek zor gelmiştr canm.. alttan al sen onu. hep destek ol, moral ver ona.. gerçekten çok zor ya
iim bende nolsun hep aynı valla.. şafak saymaya devammmm
muhafzlık surekli nöbet tutuluyormus meclise yakın onun zaten tum sıkıntı stres alısamamasından ve gorevnden arar inş bakalım artık hepimize Allah sabır versin bi an önce askerlemze kavusalım
izinden sonra oraya dönmek zor gelmiştr canm.. alttan al sen onu. hep destek ol, moral ver ona.. gerçekten çok zor ya
iim bende nolsun hep aynı valla.. şafak saymaya devammmm
alttan alıorum o ankarada ben evde askerlk yapıorum resmen:))napalım artık gelnce gostercem ben pna trip atmayı şimdilik susuyorum:)senn safak da az kalmıs nazar degmesin:)
alttan alıorum o ankarada ben evde askerlk yapıorum resmen:))napalım artık gelnce gostercem ben pna trip atmayı şimdilik susuyorum:)senn safak da az kalmıs nazar degmesin:)
bu aralar bunlar böyle heralde pek bi nazlı oluyolar:90::90::90::90:sen alttan al gelice çıkartırsın acısını:90::90::90:
hahaha aynen canm, geldiklernde ödeticez hepsnio zamn ipler bizim elimzde olcak
teşekkrler dasim en kısa zamnda darısı sana inş.
bu aralar bunlar böyle heralde pek bi nazlı oluyolar:90::90::90::90:sen alttan al gelice çıkartırsın acısını:90::90::90:
aynen nazlı oluyorlar ee kınalı kuzu oldular yanapalım gelnce gorurum artık hesabını:))
hahaha aynen canm, geldiklernde ödeticez hepsnio zamn ipler bizim elimzde olcak
teşekkrler dasim en kısa zamnda darısı sana inş.
amşn canm aminn
kızlar ben cıkıorum cokseker ecm askimiözledm cok tesekkrler desteklernz için herkese ii geceler herkes ryasında askerni gorsun:)bi an önce kavusmayı nasip etsin Rabbim:)
gelmişken şafağıda attırıyım bari şafak 61
maşallah 61 gun 61 dk gibi gecsin ins:)
gelmişken şafağıda attırıyım bari şafak 61
tertoooo maşallah şafağımızaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?