maşallah maşallah ne zmandır attırmamıştım birden düşünce pekde güzel oldu yaw
son 2 ay kaldııııı, neyseki üst devre olduk daha rahat olcaz inş.
torunlarımız geldiama benm ki yinede o kadar rahat değil canım ya bu aralar çok sıkıyolar şu pkknın kutlamaları fln var ya ondan sıkı denetimdeler bide ben kpss için dersaneye başladım onun kıskançlığıda başladı bütün acısını benden çıkartıyo ayyy bi gelsinde başka bşey istemiyorum artık ya
aynen benimkinin orda da denetimler var.. 89a 4lerin gitmesne nası üzüldü
ben ne zamn kurtulcam burdan diyip durdu
sen karşılık verme canm ya, herşyne tamam de geç.. gelinceeeee ödetcez herşeyiii
aynen benimkinin orda da denetimler var.. 89a 4lerin gitmesne nası üzüldü
ben ne zamn kurtulcam burdan diyip durdu
sen karşılık verme canm ya, herşyne tamam de geç.. gelinceeeee ödetcez herşeyiii
benimkinin orda da denetim yeni bitti demek aynı zamanlarda oluyor sanırım
ben kaçıyorum gidip uyuyayım yalnız yalnız kocamı çok özledim ya ben çok sıkıldım bu askerlik işinden bunaldım çok uzun sürdü birde eşin dostun daha gelmedi mi ne uzun sürdü bu askerlik demeleri yok mu sinir roluyorum size uzun geldiyse benim halim ne oluyor düşünen yok insan moral verici bi iki kelime eder
amaann neyse çeken biliyor valla asker yolu beklemeyen anlamaz bizi Allah sabır versin hepimize çok zormuş çokkkkk
şafak 151
benimkinin orda da denetim yeni bitti demek aynı zamanlarda oluyor sanırım
ben kaçıyorum gidip uyuyayım yalnız yalnız kocamı çok özledim ya ben çok sıkıldım bu askerlik işinden bunaldım çok uzun sürdü birde eşin dostun daha gelmedi mi ne uzun sürdü bu askerlik demeleri yok mu sinir roluyorum size uzun geldiyse benim halim ne oluyor düşünen yok insan moral verici bi iki kelime eder
amaann neyse çeken biliyor valla asker yolu beklemeyen anlamaz bizi Allah sabır versin hepimize çok zormuş çokkkkk
şafak 151
aynen öyle yapıorm ne derse he diyorum:) diyorum zaten aşkımada askerde olduğun için koruma altındasın ama askerden bi gel o zaman ödeşcez diyorumçok moralleri bozuluyo aslında ya rahat bi yerde olsaydı böyle yapmazdım karşılık verirdim ama yapamıyorum kıyamıyorum işte az kaldı azzz tertip gelice görüşürz
hehehe az kaldıı ayfercm, inş bundan sonra daha rahat olucaz
bende çıkıyorum şimdi,sonra devam konuşurz tertip.. iyi gecelerr..
selam kızlar
Şafak 81 DÜZCE 'YE Selam Yola Devam
selam kızlar
Şafak 81 DÜZCE 'YE Selam Yola Devam
hayırlı olsun juliaaamm
safak 220 bnmde :18:
günaydınn herkeze ilk şafağımızı attık 459
ayy kıyamam cnm kıskanmaaa kız ben gideyim de sıra size gelecek sıraylaagünaydınn canımm valla sizlerin şafaklarını duydukça hem kıskanıyoruz hemde seviniyoruz
süper cnm maşallah şafağına yokuş aşağı iniosunhayırlı olsun juliaaamm
safak 220 bnmde :18:
günaydınn herkeze ilk şafağımızı attık 459
ayy kıyamam cnm kıskanmaaa kız ben gideyim de sıra size gelecek sıraylaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?