Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

çok teşekkür ederim aşkım dün aradı çok kötü durumdayım falan diye bugün refrüze olup olmıycağa belli olucakmış

bir süre böyle olacak canım durumu kabullenmesi zaman alacak tabi bi yerden sonra alışacak en çok iş sana düşüyor öyle büyük bir sabır gerektiriyorki her konuda sana sevgine ihtiyacı var askerinin Allah ikinizede sabrını verir inş

bende çalışıorum aslında bikaç gün izin verseler keşke aşkımın gitmsine alışırım belki

zeynelim ne yaptın dün bir dakikacık konuşabildik diyordun sonradan aradımı askerin konuştunuzmu bol bol

aksam yarım saat konustuk sabahta 5 dk konustuk cnm bıraz soguk gıbı ama kavga etmedık sukurler olsun cnm
sen konustunmu aranız sımdı nasıl?:26:

valla canım ben Allahtanki çalışıyorumda işle uğraşırken kafamı dağıtıyorum bi döneminde evdeydim sürekli düşün düşün delirecektimmm

bende 1 ay oncesıne kadar 3 ay kadar evde pınekleme durumdaydım ısten cıkmıstım anaam ne zaman gecıo ne saat gecıo cıldırıodum derken ii bıs ısım oldu sukurler olsun

aksam yarım saat konustuk sabahta 5 dk konustuk cnm bıraz soguk gıbı ama kavga etmedık sukurler olsun cnm
sen konustunmu aranız sımdı nasıl?:26:

aman kavga etmemişssiniz ya çok şükür canım o soğuklukta belki yorgunluğundan felandır.

bizde akşam konuştuk bir saat kadar günlük nasihatlarımı aldım kocam benim ya kızsada hergün aynı şeyleri söylesede bilirim sırf bizim iyiliğimizi düşünür sadece söyleyiş şekli biraz can sıkıcı neyse çok şükürki toparladık biraz bakalım henüz aramadı öğlen gibi arar belki

evettt prensim 15 ay sonra gelsin öpsün uyanıyım ayy bizde kavga edermiyizki ben o ordayken içimden gelmez aradığında ağlamamak için kendimi zor tutuorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…