çok teşekkür ederim aşkım dün aradı çok kötü durumdayım falan diye bugün refrüze olup olmıycağa belli olucakmış
inş inş sizleri büyük bir zevkle göndereceğiz ama gidincede bizi unutmayın destek vermeye gelin arada
bir süre böyle olacak canım durumu kabullenmesi zaman alacak tabi bi yerden sonra alışacak en çok iş sana düşüyor öyle büyük bir sabır gerektiriyorki her konuda sana sevgine ihtiyacı var askerinin Allah ikinizede sabrını verir inş[/QUOTE
amin inşallah şimdide herkez çok etkilo beni askerden gelince bırakır diolar hep morelim çok bozuluo bide bunlarla uğraşıorum zaten aşkımı çok özlemişim
bir süre böyle olacak canım durumu kabullenmesi zaman alacak tabi bi yerden sonra alışacak en çok iş sana düşüyor öyle büyük bir sabır gerektiriyorki her konuda sana sevgine ihtiyacı var askerinin Allah ikinizede sabrını verir inş[/QUOTE
amin inşallah şimdide herkez çok etkilo beni askerden gelince bırakır diolar hep morelim çok bozuluo bide bunlarla uğraşıorum zaten aşkımı çok özlemişim
milletin ağzı torba değilki büzesin bizim insanımız niyeyse kötü yorumlar yapmaktan çok hoşlanırlar sen herkese tıka canım kulaklarını duyma ne yaşadığını sen bilirsin başkası bilmez sanki adam tatile gitmiş orada bi kız bulcakta tatil dönüşü gelcek seni unutmuş olacak töbe töbe adam askerde ya sen onun için herşeyi yaptıktan sonra onu sabırla bekledikten sonra oda tabiki geldiğinde sana sahip çıkar onların orada bu tarz şeyleri düşünecek hallerimi var sanki düşmüşler can derdine. Sen hiç canını sıkma güzel arkadaşım sen askerine askerinde sana destek olcak beraber bitirceksiniz bu işi
milletin ağzı torba değilki büzesin bizim insanımız niyeyse kötü yorumlar yapmaktan çok hoşlanırlar sen herkese tıka canım kulaklarını duyma ne yaşadığını sen bilirsin başkası bilmez sanki adam tatile gitmiş orada bi kız bulcakta tatil dönüşü gelcek seni unutmuş olacak töbe töbe adam askerde ya sen onun için herşeyi yaptıktan sonra onu sabırla bekledikten sonra oda tabiki geldiğinde sana sahip çıkar onların orada bu tarz şeyleri düşünecek hallerimi var sanki düşmüşler can derdine. Sen hiç canını sıkma güzel arkadaşım sen askerine askerinde sana destek olcak beraber bitirceksiniz bu işi
çok haklısın canım herkezde ön yargı var hep öyle oluomuş askerde karakterleri değişiyomuş genelde hep gelince bitiriolarmış falan
çok haklısın canım herkezde ön yargı var hep öyle oluomuş askerde karakterleri değişiyomuş genelde hep gelince bitiriolarmış falan
psikolojilerinin değiştiği doğru sonuçta kolay şeyler yaşamıyorlar ama illaki bu demek değilki gelince senden ayrılacak diyorum ya bu iş sabır işi gelene kadarda geldikten sonrada zaman gerektiren emek gerektiren bir iş kolay değil hele onlar için hiç kolay değil
öğlene doğru sayımız artar
bugün cumartesi herkes tatildeeeama ben çalışıorum
valla bende sendenim bende çalışıyorummm
allahtan pazar tatil
bende çalışıorum aslında bikaç gün izin verseler keşke aşkımın gitmsine alışırım belki
valla canım ben Allahtanki çalışıyorumda işle uğraşırken kafamı dağıtıyorum bi döneminde evdeydim sürekli düşün düşün delirecektimmm
ayy oda doğru ama bana bıraksalar ben 15 ay uyurum
zeynelim ne yaptın dün bir dakikacık konuşabildik diyordun sonradan aradımı askerin konuştunuzmu bol bol
valla canım ben Allahtanki çalışıyorumda işle uğraşırken kafamı dağıtıyorum bi döneminde evdeydim sürekli düşün düşün delirecektimmm
aksam yarım saat konustuk sabahta 5 dk konustuk cnm bıraz soguk gıbı ama kavga etmedık sukurler olsun cnm
sen konustunmu aranız sımdı nasıl?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?