Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bende 1 ay oncesıne kadar 3 ay kadar evde pınekleme durumdaydım ısten cıkmıstım anaam ne zaman gecıo ne saat gecıo cıldırıodum derken ii bıs ısım oldu sukurler olsun

bende öleydim canım bu işim çok iyi çok şükür bide benim eşim çalışmamı normalde istemiyor ama işte geçinmek kolay değil neyseki Allah düzgün bir kapı açtıda şimdilik işle ilgili sıkıntımız yok

vala işimiz iş canım bunlarla

evettt prensim 15 ay sonra gelsin öpsün uyanıyım ayy bizde kavga edermiyizki ben o ordayken içimden gelmez aradığında ağlamamak için kendimi zor tutuorum

valla canım Allah kavga ettirmesin diyeyim. O ağlamaklı durum epey bi devam etcek gibi çünkü bende hala bitmiş sayılmaz sürekli gözlerim dolu dolu yolda bir asker görürüm içim cız eder fln ama bunlarda güzel duygular

ayneeeeeeeeeeeeen cnm kesınlıkle ıstemıyor yaaa zar zor ıkna etım gelınce cıkcan dıyıp duruo yaa dıom elımıze 3 5 kyrys para gecıyor dıorum yok ben calısır bakarım kafasında oof yaaa bız sankı aynı selerı yasıoz senle :44:

kesınlıkle alısılmıo asker goruon gıdıp sarılasım gelıyor hele sımdı bızım ordan askerler gıdıo onlara bıle aglıom hep gonderdım gun gelıo

ooof 220 gun cabucak bıtse

kesınlıkle alısılmıo asker goruon gıdıp sarılasım gelıyor hele sımdı bızım ordan askerler gıdıo onlara bıle aglıom hep gonderdım gun gelıo

ooof 220 gun cabucak bıtse

canım benim ya kıyamam sana benim iş yerimin tam karşısındada jandarma var püfff her dk bi asker geçiyorr bakmamaya çalışıyorum ayy askerimi çok özledim bak gene doldu gözlerim

geçer inş bacım sen gene iyisin biz ne yalaım 370 gün nasıl geçicekk

ahhhh aahhh bıda dunyaya gelırsem askerlını bıtırmıs bırını bulcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…