bende 1 ay oncesıne kadar 3 ay kadar evde pınekleme durumdaydım ısten cıkmıstım anaam ne zaman gecıo ne saat gecıo cıldırıodum derken ii bıs ısım oldu sukurler olsun
aman kavga etmemişssiniz ya çok şükür canım o soğuklukta belki yorgunluğundan felandır.
bizde akşam konuştuk bir saat kadar günlük nasihatlarımı aldımkocam benim ya kızsada hergün aynı şeyleri söylesede bilirim sırf bizim iyiliğimizi düşünür sadece söyleyiş şekli biraz can sıkıcı neyse çok şükürki toparladık biraz bakalım henüz aramadı öğlen gibi arar belki
evettt prensim 15 ay sonra gelsin öpsün uyanıyım ayy bizde kavga edermiyizki ben o ordayken içimden gelmez aradığında ağlamamak için kendimizor tutuorum
bende öleydim canım bu işim çok iyi çok şükür bide benim eşim çalışmamı normalde istemiyor ama işte geçinmek kolay değil neyseki Allah düzgün bir kapı açtıda şimdilik işle ilgili sıkıntımız yok
vala işimiz iş canım bunlarla
kesınlıkle alısılmıo asker goruon gıdıp sarılasım gelıyor hele sımdı bızım ordan askerler gıdıo onlara bıle aglıomvalla canım Allah kavga ettirmesin diyeyim. O ağlamaklı durum epey bi devam etcek gibi çünkü bende hala bitmiş sayılmaz sürekli gözlerim dolu dolu yolda bir asker görürüm içim cız eder fln ama bunlarda güzel duygular
sorma canım aynen öyle ama bir gelsinn ahh bir gelsinnn bak o zaman kız evi nasıl naz evi olurmuş göstercem ben onaaa
kesınlıkle alısılmıo asker goruon gıdıp sarılasım gelıyor hele sımdı bızım ordan askerler gıdıo onlara bıle aglıomhep gonderdım gun gelıo
ooof 220 gun cabucak bıtse
canım benim ya kıyamam sana benim iş yerimin tam karşısındada jandarma var püfff her dk bi asker geçiyorr bakmamaya çalışıyorum ayy askerimi çok özledim bak gene doldu gözlerim
geçer inş bacım sen gene iyisin biz ne yalaım 370 gün nasıl geçicekk
ahhhh aahhh bıda dunyaya gelırsem askerlını bıtırmıs bırını bulcam
yok anam yok ben gene ne yapar ne eder kocişimi bulurdum
bende yıne onu bulurum ama bıtırp geldıkten sonraaaa cok zor bu asker yolu beklemek yaa
Allah yardımcımız olsun
nerde benim teskerci devrem vede alt devrem
selam verdik alan bile yok
nerde benim teskerci devrem vede alt devrem
selam verdik alan bile yok
ee biz alalım canım slmını
almadınız işteee
Zaten trip atmaya yer arıyorum iyi davranın bana :86:
almadınız işteee
Zaten trip atmaya yer arıyorum iyi davranın bana :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?