bi öpücüğe kanmam ben kızım
ah canım ben sen at tribini biz askerlerimizden alıştık triblere hergün bir doz almazsak olmuyorarkadaşımız değilmisin istediğin şımartılmak olsun itinayla şımartırız
bi öpücüğe kanmam ben kızım:86:
Askere gitti gideli hiç tartışmıyoz vallabünye alışık değil istiyoo
Askere gitti gideli hiç tartışmıyoz vallabünye alışık değil istiyoo
anaam masalah kavga etmemenıze sevındım bız gunde 3 sefer sabah ogle aksam
ohh ohhh nazar değmesinbizde 7/24 kavgaya tam gaz devam ahh ahh bizimki ne zaman son bulcak acep
bizımkı gelene kadar devam eder cnm alısalım bız sımdıden bunlar uyuz neapalım
anam bizde gitmişiz en zor herifleri koca seçmişiz kendimize
kaç yıldır berabarsiniz. Şimdi onun nazı bi sana geçiyodur katlancan artık askerden gelince acısını çıkarırsınohh ohhh nazar değmesinbizde 7/24 kavgaya tam gaz devam ahh ahh bizimki ne zaman son bulcak acep
Günaydınn kızçelerrrrr
dimi ya o buldu benı bende bulmadımkıı cokta kostu pesımden aama kadermıs ıste neapalım ama nıeyse hıc kızamıom ben onu cook sevıom o benden gıtmesın ben razıyım onun kaprıslerıne
öle valla kader kısmet işleri bu işler ayy Allah sevginizi hiç eksiltmesinbende çok ama çok seviyorum askerimi off nasılda özledim ya
kaç yıldır berabarsiniz. Şimdi onun nazı bi sana geçiyodur katlancan artık askerden gelince acısını çıkarırsın
7 aydır evliyiz tanışalıda bir sene oldu birazcık hızlı davrandık biz
bende cok özledim ama
7 aydır evliyiz tanışalıda bir sene oldu birazcık hızlı davrandık biz
1 senemi
biz 4 sene 5 aydır beraberiz
kaç yıldır berabarsiniz. Şimdi onun nazı bi sana geçiyodur katlancan artık askerden gelince acısını çıkarırsın
hoşgeldin incikoooo
Gerçekten baya hızlı davranmışsınızzz. Belkide böylesi daha iyi bekle bekle nereye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?