kızlar aşkım izine gelince nişanlık bakmaya gideceğiz
aynen canım biz 20 ocakta bu ilişkiyi başlattık temmuzdada evlendik baktıkki herşey çok iyi hani derler ya ruh ikizimi buldum diye aynen öleydi bizimkisi beklemeye gerek görmedik evleni verdik
koy kafanı bilgisayarın önüne kestir acıkkkGünaydın kıskacımmm
Uyumak Uyumak Uyumak istiyorummmmm
öyle canım eğerki o insana inanıyorsan güveniyorsan beklemenin bir anlamı olmuyor sevdim çok sevdim çokta sevildim evlendim mutluyum
Oooo hadi hayırlı olsun şimdiden culyamm.. Sahi nişanı nerde nasıl yapmayı düşünüosunuz..
anammm juliam cok mutlu oldum sana destek olmak ısterım elımden geldınce senı cook severım
demi Allah'ımda şaşırtmadı beni hayırlısı ise dedim hep hayırlısıymış demekkiiyi yapmısın canı ooh
koy kafanı bilgisayarın önüne kestir acıkkk
Allah daim etsin mutluluğunu canım. darısı başımıza
öyle canım eğerki o insana inanıyorsan güveniyorsan beklemenin bir anlamı olmuyor sevdim çok sevdim çokta sevildim evlendim mutluyum
ay ay ne güzelll arkadaşlar elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım sizlere
aAy kıyamam sağol kuzum düşünmen bile yeter
ayyy kuzum yaaaa bende seni çok seviorum arkadaşımmmm
bız burda tam bır kardes gıbı olduk bırbırımızı gormedık belkı ama aynı seylerı hısetık sevdık agladık gulduk oynadık neler yasadık tezkere alanlar yenı gelenler neler o yuzden ben sanalda olsa sızı gercek arkadasım gıbı sevıorum
valla canım benim dünden beri tam olarak bu sayfayla ilgilenmeye başladım ama sizinle konuştukça içim öyle rahatladıki iyiki varsınız bende gerçekten sizleri ayırt etmiyorum
bız burda tam bır kardes gıbı olduk bırbırımızı gormedık belkı ama aynı seylerı hısetık sevdık agladık gulduk oynadık neler yasadık tezkere alanlar yenı gelenler neler o yuzden ben sanalda olsa sızı gercek arkadasım gıbı sevıorum
bızı bızden baskası anlamıo gecer dıyıp duruolar ole dedıkce ben cıldırıom :95: gecmıo ıste gecmıo :95:
nişan burda olacak cnm salon tutacağız bakınmaya basladım işteee izinde de nişanlık bakınacağız davetiye örneklerine fln bakıncam ama acele etmiom vaar daha
ben kendıme bır turk kahvesi yapayım da içeyim
haklısın valla canım kimse anlamıyor yaşayanlarda bunun nasıl birşey olduğunu unutmuş insan kendini çok yanlız hissediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?