Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Oooo hadi hayırlı olsun şimdiden culyamm.. Sahi nişanı nerde nasıl yapmayı düşünüosunuz..

nişan burda olacak cnm salon tutacağız bakınmaya basladım işteee izinde de nişanlık bakınacağız davetiye örneklerine fln bakıncam ama acele etmiom vaar daha

ayyy kuzum yaaaa bende seni çok seviorum arkadaşımmmm

bız burda tam bır kardes gıbı olduk bırbırımızı gormedık belkı ama aynı seylerı hısetık sevdık agladık gulduk oynadık neler yasadık tezkere alanlar yenı gelenler neler o yuzden ben sanalda olsa sızı gercek arkadasım gıbı sevıorum

valla canım benim dünden beri tam olarak bu sayfayla ilgilenmeye başladım ama sizinle konuştukça içim öyle rahatladıki iyiki varsınız bende gerçekten sizleri ayırt etmiyorum

valla canım benim dünden beri tam olarak bu sayfayla ilgilenmeye başladım ama sizinle konuştukça içim öyle rahatladıki iyiki varsınız bende gerçekten sizleri ayırt etmiyorum

bızı bızden baskası anlamıo gecer dıyıp duruolar ole dedıkce ben cıldırıom :95: gecmıo ıste gecmıo :95:

oyyy cnmmm bnm yaaaa şekerliiii kahvem bnm

nişan burda olacak cnm salon tutacağız bakınmaya basladım işteee izinde de nişanlık bakınacağız davetiye örneklerine fln bakıncam ama acele etmiom vaar daha

Hadi iyi bakalım bnede salon düşünüodum sonra bi arkadaşım aklıma girdii.. Yaparsam kapı önünde yapıcam... Salondan vazgeçtim tamamenn.. Kapı önündede olmassa hiç olmaz artık.. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…