Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Hadi iyi bakalım bnede salon düşünüodum sonra bi arkadaşım aklıma girdii.. Yaparsam kapı önünde yapıcam... Salondan vazgeçtim tamamenn.. Kapı önündede olmassa hiç olmaz artık.. :44:

kızım saçmalama dul karımısın sen beeee yap nişanını bir kere oluo böle şeyler valla şimdi bi çakcam sana

Hadi iyi bakalım bnede salon düşünüodum sonra bi arkadaşım aklıma girdii.. Yaparsam kapı önünde yapıcam... Salondan vazgeçtim tamamenn.. Kapı önündede olmassa hiç olmaz artık.. :44:

kınamı kızım bu kapının önünde olsunnn Tabi kapının önünü nasıl olduğuna bağlı. VAlla ben nişan yapmayı hiç düşünmüyom ama bakalı. Söz nişan hepsi bi arada çıksın aile arasında.

Bizim burda yapıolar tatlım yaaa Nişan adetinin salona yerleşmesi yeni yeni başladı daha Ne bilim bu konuda kafam çok karışık.. Belki de büyük nişan yapmam olur biterr

Bizim burda yapıolar tatlım yaaa Nişan adetinin salona yerleşmesi yeni yeni başladı daha Ne bilim bu konuda kafam çok karışık.. Belki de büyük nişan yapmam olur biterr

valla şimdi culya benimde kafama patlatcam bitane ama
nişan bana çok gereksiz geliyo aile arasında bi yüzük tamamdırrrrr.

valla canım ben nişanımı dışarda yaptım bizim burada çok güzel bir alan var banada süpriz oldu ben ev içinde öle bir yüzük takıcaktım ama bi geldimki annemler herşeyi ayarlamış kendi aramızda oldu çokta güzel oldu valla okadar hazırlıksız olmasına rağmen dışardan gören eş dost ne güzel bir nişan yaptınız siz öyle dediler çokta masraf olmadı bi kaç kolon kiraladık cdlerim zaten hep hazırda vardır pasta fln kestik öle oldu yani bende kuaförden geldimm ohh bi güzel kurtlarımı döktüm

valla şimdi culya benimde kafama patlatcam bitane ama
nişan bana çok gereksiz geliyo aile arasında bi yüzük tamamdırrrrr.

bende dugun salonunda yaptım nısanımı davullu zurnalı nısanlık gelınlık gıbıydı ama nar cıcegı rengıngeydı cok ta guzeldı sıra dugunne bakalım:123:

Tatlım şimdi sizin orayı bilmiyorum :26: Bizim evin önü dediğim yer bildiğiniz sokak arası oluo Apartmanın önü ama müsait bi alan temiz ve geniş.. Çalgıcı tutmak gerekio işte sandelye falan kiralanıo.. Düğün salonunun duvarsız hali oluo Düğün salonu düşündüğümde kafadan 2.000 lira oraya gidio :26: Ee daha bi ton masrafı var bunun...

devrelerim gelmişşşş hoşgelmişşşşş
hoşbulduk devrem
napiniz bakalımm
hoşgeldinnnn

günaydınlarrr

günaydın kızlar

osmaniyeye selamlar şafak 80
hoşgeldinnn

bizim burdadaa nişanın salonda yapılması yeni yeni başladı

incimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…