Hadi iyi bakalım bnede salon düşünüodum sonra bi arkadaşım aklıma girdii.. Yaparsam kapı önünde yapıcam...Salondan vazgeçtim tamamenn.. Kapı önündede olmassa hiç olmaz artık.. :44:
Hadi iyi bakalım bnede salon düşünüodum sonra bi arkadaşım aklıma girdii.. Yaparsam kapı önünde yapıcam...Salondan vazgeçtim tamamenn.. Kapı önündede olmassa hiç olmaz artık.. :44:
kızım saçmalama dul karımısın sen beeee yap nişanını bir kere oluo böle şeyler valla şimdi bi çakcam sana
slm kızlar ben de geldimm..
günaydınlarrrrrr
hoşgeldinnnnslm kızlar ben de geldimm..
günaydınlarrrgünaydınlarrrrrr
olurmu öle tek başına içmek bizede yapta sonra kapatıp bi fal bakalım
kınamı kızım bu kapının önünde olsunnnTabi kapının önünü nasıl olduğuna bağlı. VAlla ben nişan yapmayı hiç düşünmüyom ama bakalı. Söz nişan hepsi bi arada çıksın aile arasında.
Bizim burda yapıolar tatlım yaaaNişan adetinin salona yerleşmesi yeni yeni başladı daha Ne bilim bu konuda kafam çok karışık.. Belki de büyük nişan yapmam olur biterr
günaydın kızlar
osmaniyeye selamlar şafak 80
Bizim burda yapıolar tatlım yaaaNişan adetinin salona yerleşmesi yeni yeni başladı daha Ne bilim bu konuda kafam çok karışık.. Belki de büyük nişan yapmam olur biterr
valla şimdi culya benimde kafama patlatcam bitane ama
nişan bana çok gereksiz geliyo aile arasında bi yüzük tamamdırrrrr.
valla şimdi culya benimde kafama patlatcam bitane ama
nişan bana çok gereksiz geliyo aile arasında bi yüzük tamamdırrrrr.
valla canım ben nişanımı dışarda yaptım bizim burada çok güzel bir alan var banada süpriz oldu ben ev içinde öle bir yüzük takıcaktım ama bi geldimki annemler herşeyi ayarlamış kendi aramızda oldu çokta güzel oldu valla okadar hazırlıksız olmasına rağmen dışardan gören eş dost ne güzel bir nişan yaptınız siz öyle dediler çokta masraf olmadı bi kaç kolon kiraladık cdlerim zaten hep hazırda vardır pasta fln kestik öle oldu yani bende kuaförden geldimm ohh bi güzel kurtlarımı döktüm
hoşbulduk devremdevrelerim gelmişşşş hoşgelmişşşşş
hoşgeldinnnn
günaydınlarrr
hoşgeldinnngünaydın kızlar
osmaniyeye selamlar şafak 80
bizim burdadaa nişanın salonda yapılması yeni yeni başladıBizim burda yapıolar tatlım yaaaNişan adetinin salona yerleşmesi yeni yeni başladı daha Ne bilim bu konuda kafam çok karışık.. Belki de büyük nişan yapmam olur biterr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?