Tatlım şimdi sizin orayı bilmiyorum :26: Bizim evin önü dediğim yer bildiğiniz sokak arası oluoApartmanın önü ama müsait bi alan temiz ve geniş.. Çalgıcı tutmak gerekio işte sandelye falan kiralanıo.. Düğün salonunun duvarsız hali oluo Düğün salonu düşündüğümde kafadan 2.000 lira oraya gidio :26: Ee daha bi ton masrafı var bunun...
bende dugun salonunda yaptım nısanımı davullu zurnalı nısanlık gelınlık gıbıydı ama nar cıcegı rengıngeydı cok ta guzeldı sıra dugunne bakalım:123:
hoşbulduk devrem
napiniz bakalımm
hoşgeldinnn
bizim burdadaa nişanın salonda yapılması yeni yeni başladı
incimm
Tatlım şimdi sizin orayı bilmiyorum :26: Bizim evin önü dediğim yer bildiğiniz sokak arası oluoApartmanın önü ama müsait bi alan temiz ve geniş.. Çalgıcı tutmak gerekio işte sandelye falan kiralanıo.. Düğün salonunun duvarsız hali oluo Düğün salonu düşündüğümde kafadan 2.000 lira oraya gidio :26: Ee daha bi ton masrafı var bunun...
bende o renklerde istiorummm
nişan yapıyoz tatlımm gelll
sen sankı kırmızı bı nısanlık begenmıstın dımı cnm
evet evet yapalım nişann
kurtlarımızıda dökerizz
evet cnm ama bnm aşkımın 2.bi dükkanıda gelinlik ve nişanlık üzerine toptancıısı da bursa daaa 10 katlı bir yer oraya götürcek beni
ben uzağa gidicem ama cnm yengeçim düğün yapmazsak burda nişan yapmam şart annemler ister :97:
ohh bacım sen bereketli yere düşmüssün valla
Hoşgeldin nuranımmbizim burdadaa nişanın salonda yapılması yeni yeni başladı
incimm
Hımmm o zman haklısın tatlım benim düğünüm kısmette varsa İst.da olucak otobüs tutucaz burdan.. 1,5 saatlik yol neticede tanıdıkları öyle götürcezben uzağa gidicem ama cnm yengeçim düğün yapmazsak burda nişan yapmam şart annemler ister :97:
Canım valla genelde kimse yazın düğün salonuna girmek istmiyo çok ta sıcak oluo.. Sokak düğünleri daha bi eğlenceli coşkulu oluo.. Geçenlerde bi arkadaşıma uğradım.. Nişandan konuştuk çok masraf oluo yapmam belki dedim.. Nie düğün slaonuna sokucaksın ki insanları yazın dedi.. Hiç sevmiorum ben dedi.. Ben sokakta yapıcam dedi.. Aklıma yer edindi vallaaacanım valla bizim burada aynen tarif ettiğin gibi hem ben normaldede niyeyse düğün salonlarını pek sevmiyorum kapalı alanlar boğuyor beni ama tabiki genede senin bileceğin birşey bilmiyorum ama nişan için bu kadar çok masraf yapmak bana pek mantıklı gelmiyor evlenince ev eşyasıydı bilmem neyiydi gibi şeylerle uğraşınca ozaman diyosun gereksiz yere harcamışım diye ha düğüne gelince onu tabiki dört dörtlük yap o çok özel ama nişan için bu kadar detaya gerek yok
aynı bizim burdakileri tarif etin
düğün salonunun duvarsız tabirinede bayıldımm
Senin durumun farklı canım ben kendim için konuşuyorummm
ehehehe ehehe evet ama orda da seçmek zor olur be :44::44:
Hımmm o zman haklısın tatlım benim düğünüm kısmette varsa İst.da olucak otobüs tutucaz burdan.. 1,5 saatlik yol neticede tanıdıkları öyle götürcez
evet cnm ama bnm aşkımın 2.bi dükkanıda gelinlik ve nişanlık üzerine toptancıısı da bursa daaa 10 katlı bir yer oraya götürcek beni
valla anacım hiç üşenme birini giy birini çıkar elbet bulursun birtane
Bi ara kırmızı nişanlıklar acaip çıkıştaydı herkeste kırmızı nişanlık
Canım valla genelde kimse yazın düğün salonuna girmek istmiyo çok ta sıcak oluo.. Sokak düğünleri daha bi eğlenceli coşkulu oluo.. Geçenlerde bi arkadaşıma uğradım.. Nişandan konuştuk çok masraf oluo yapmam belki dedim.. Nie düğün slaonuna sokucaksın ki insanları yazın dedi.. Hiç sevmiorum ben dedi.. Ben sokakta yapıcam dedi.. Aklıma yer edindi vallaaa[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?