Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ben uzağa gidicem ama cnm yengeçim düğün yapmazsak burda nişan yapmam şart annemler ister :97:

canım valla bizim burada aynen tarif ettiğin gibi hem ben normaldede niyeyse düğün salonlarını pek sevmiyorum kapalı alanlar boğuyor beni ama tabiki genede senin bileceğin birşey bilmiyorum ama nişan için bu kadar çok masraf yapmak bana pek mantıklı gelmiyor evlenince ev eşyasıydı bilmem neyiydi gibi şeylerle uğraşınca ozaman diyosun gereksiz yere harcamışım diye ha düğüne gelince onu tabiki dört dörtlük yap o çok özel ama nişan için bu kadar detaya gerek yok

aynı bizim burdakileri tarif etin
düğün salonunun duvarsız tabirinede bayıldımm

sen sankı kırmızı bı nısanlık begenmıstın dımı cnm

evet cnm ama bnm aşkımın 2.bi dükkanıda gelinlik ve nişanlık üzerine toptancıısı da bursa daaa 10 katlı bir yer oraya götürcek beni

Son düzenleme:
bizim burdadaa nişanın salonda yapılması yeni yeni başladı
incimm
Hoşgeldin nuranımm
ben uzağa gidicem ama cnm yengeçim düğün yapmazsak burda nişan yapmam şart annemler ister :97:
Hımmm o zman haklısın tatlım benim düğünüm kısmette varsa İst.da olucak otobüs tutucaz burdan.. 1,5 saatlik yol neticede tanıdıkları öyle götürcez
Canım valla genelde kimse yazın düğün salonuna girmek istmiyo çok ta sıcak oluo.. Sokak düğünleri daha bi eğlenceli coşkulu oluo.. Geçenlerde bi arkadaşıma uğradım.. Nişandan konuştuk çok masraf oluo yapmam belki dedim.. Nie düğün slaonuna sokucaksın ki insanları yazın dedi.. Hiç sevmiorum ben dedi.. Ben sokakta yapıcam dedi.. Aklıma yer edindi vallaaa
aynı bizim burdakileri tarif etin
düğün salonunun duvarsız tabirinede bayıldımm

Hımmm o zman haklısın tatlım benim düğünüm kısmette varsa İst.da olucak otobüs tutucaz burdan.. 1,5 saatlik yol neticede tanıdıkları öyle götürcez

yani bnm düğünümde burda olablr ama daha kesin deel olmazsa orduya götüremem ki tanıdıklarııın hepsini ondan ufakta olsa bişiyler yapcam

valla anacım hiç üşenme birini giy birini çıkar elbet bulursun birtane

bnm ki fenalık geçirir ben ordan akşama akdar çıkamam hattaaa kapıyı üstüme kitleyip gitsinler ben sabaha kadar birini giyip birini çıkarayım

öle canım ya düğün salonu ne bilim diyorum ya boğuyor insanı ohh dışarıda mis gibi evet gerçektende çok masraf oluyor değmez yani okadar parayı vermeye altı üstü bi kaç saat için elinin altında güzel bir alanın varsa valla değerlendir canım şimdi herşeye hevesleniyoruz ama sonradan anlıyorsun aman ne gerek varmış o parayı oraya vereceğime şuraya verirdim işimi görürdüm fln die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…