bnm ki fenalık geçirir ben ordan akşama akdar çıkamam hattaaa kapıyı üstüme kitleyip gitsinler ben sabaha kadar birini giyip birini çıkarayım
bnm ki fenalık geçirir ben ordan akşama akdar çıkamam hattaaa kapıyı üstüme kitleyip gitsinler ben sabaha kadar birini giyip birini çıkarayım
Mutlaka yakışır tatlım.. Benim saks mavisinde merağım varrresmerim ya bana kırmızı yakışıo
Haklısın canım yaa kısmet artık bakalım o gün bi gelsindee görücezz herşeyi..öle canım ya düğün salonu ne bilim diyorum ya boğuyor insanı ohh dışarıda mis gibi evet gerçektende çok masraf oluyor değmez yani okadar parayı vermeye altı üstü bi kaç saat için elinin altında güzel bir alanın varsa valla değerlendir canım şimdi herşeye hevesleniyoruz ama sonradan anlıyorsun aman ne gerek varmış o parayı oraya vereceğime şuraya verirdim işimi görürdüm fln die
hemde nasıl hasret kaldıkdemi valla hasret kaldık neşelenmeye
10 katlıı dimekkk süperr seç giy beğennnevet cnm ama bnm aşkımın 2.bi dükkanıda gelinlik ve nişanlık üzerine toptancıısı da bursa daaa 10 katlı bir yer oraya götürcek beni
hoşbuldum incimmHoşgeldin nuranımm
Hımmm o zman haklısın tatlım benim düğünüm kısmette varsa İst.da olucak otobüs tutucaz burdan.. 1,5 saatlik yol neticede tanıdıkları öyle götürcez
Canım valla genelde kimse yazın düğün salonuna girmek istmiyo çok ta sıcak oluo.. Sokak düğünleri daha bi eğlenceli coşkulu oluo.. Geçenlerde bi arkadaşıma uğradım.. Nişandan konuştuk çok masraf oluo yapmam belki dedim.. Nie düğün slaonuna sokucaksın ki insanları yazın dedi.. Hiç sevmiorum ben dedi.. Ben sokakta yapıcam dedi.. Aklıma yer edindi vallaaa
Aklında belirlediğin bi tarz varmı culyammBen balık etek modeli olarak iniptee alt tarafıı çoklu katlı modeller var onlar çok hoşuma gidiyoo
Mutlaka yakışır tatlım.. Benim saks mavisinde merağım varrr
Haklısın canım yaa kısmet artık bakalım o gün bi gelsindee görücezz herşeyi..
hemen geliyorummmİvet kızlarr bu kadar soru kafa karışıklığı sonrasında dopik açtımm
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...kapi-onu-nisan-dugun-salonu.html#post17877930
Gelin bakem fikirlerini ibraz edinizz plizzzz
gelinlik süpermiş yaaa
Düşümdüğüm tarzlar böyle kızlarrr
ben oyle ıstıom yaaa oof :84:
Kurbağa çıktı yine culyammmm
bıktım bu kurbişten :95::95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?