Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hosgeldın cnm ıns bnmkıde arar dun bız cok kotu seler yasadık askım ast subayından dayak yedı benı aradında resmen aglıyodu dayanamıorum fln dedı ve bıanda tel suratıma kapandı ve hala aramadı yaaaaaa :18::18::18::18::18::18:

benim şafak daha 457 yaaa bitermi bu askerlik
anammmm canım benimmmm bende kendiminkini çok bilirdim. üzülme bacım sen geçer geçer sen istesende istemesende geçiyor valla alışıyorsun bir yerden sonra
iyiyim tatlım sen nasılsınn bende aramasını bekliyorum saat yaklaştı

ooo devremmm iyiyim valla canım. Aaa arasınlar demi ama çok bekletmesinler bizi nasıl iştir bu böle yaff bu erkekler her konuda bekletiyor bizi bide derlerki kadınlar erkekleri bekletiyorlar diye anladımki kadınlar intikamlarını alıyorr

evet cnm 1. sınıf ama ne bılıyım aklımı tam veremıyorum ya

ben boğuluyorum artık bi bilsen ne haldeyim
saldım iyice, çok yoruldum artık bıktım yeter diye isyan edesim var

hoş bulduk canım hadi yaa elleri kırılsın o adamın püfff biz bağırmaya kıyamazken adamların yaptıklarına bak alışacak canım benim başka çaresimi var Allah ikinizede sabrını versin Askerinin yardımcısı olsun fırsatını bulursa mutlaka arar seni eminimki çok ihtiyacı vardır sana

off niye böyle yapıolarki yazık onlara ama benim aşkımda ilk gününde komutandan azar yemişti

tuana valla beterin beteriyim ben şuan galiba aşkım hasta falan taktım iyicene 3 günde çöktüm nasıl çirkinleşmişim aynaya baktım kendimi tanıyamadım felaket sigara içiorum önceden böle deildim ben yaa

emınım buna bnm sesımı duymaya cok ıhtıyacı olduna ama aramıyor yaa ceza fln mı yedı ne bılım aklıma bır suru sey gelıo yaa firar fln etmesınden korkuorum allahım ne olur askıma guc kuvvet ve sabır ver

ayy allah korusun canım ya inş. bişey yoktur arar konuşursunuz:26:

canım benim üzülme sen sigarayı da azalt sen kendine iyi bakmazsan sen güçlü olmazsan askerine nasıl destek olup güç kuvvet vereceksin sen bi toparlan bakayım bizlere kendimizi bırakmak yakışmaz asker eşleriyiz biz herkesten herşeyden daha güçlü olmalıyız. Elinde değildir bilirim ama sen aşkın için endişelenme asker ocağı ana kucağı değildir belki ama iyi bakarlar ona orada askerlerinin dimdik olmasını isterler çünkü
tam olarak konuyu bilemiyorum seni cepten ararken yakalandıysa cep teline el koymuşlardır dur bakalım bugün aramazsa yarın elbet arar. Firar etmekte neymiş bunun bir çözüm olmadığını oda biliyor Sen Rabbime dua et canım O öyle büyüktür ki yardımcısı olur askerlerimizin

off niye böyle yapıolarki yazık onlara ama benim aşkımda ilk gününde komutandan azar yemişti

bizim ılk gun fln deılkı 8 ay oldu gıdelı ve suan dagda cadırda fln zor sartlarda egıtımdeler ve bole bısey olmasına katlanamıyorum ben onları dısarda gorsem vala cok kotu olcak ama ve suan bnı aramadı ıcın onu cok merak edıorum

allah iyilik wersin devrem, tam yemeğe çıkarım otururm masaya arar!! hergün öyle oluyor..

ben boğuluyorum artık bi bilsen ne haldeyim
saldım iyice, çok yoruldum artık bıktım yeter diye isyan edesim var

isyanımı getirtme

ya zanetmıorum tel yakalatmadı ama baska bısey var amakonusamadık tam 30 snıye anca konustuk ordada sadece dayanamıorum dedıgını ve ne olursa olsun bnm uzulmememı soledı ve kapatıı aklım hep onda

allah iyilik wersin devrem, tam yemeğe çıkarım otururm masaya arar!! hergün öyle oluyor..

isyanımı getirtme
ee ozaman hadi sen bi koşu yemeğe önce bi gönlünü doyursun askerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…