Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

inş arar canım yaa

şafağımız 16 Bursaya selam olsun
azıcık daha sabır çok az kaldı kavuşmamıza

ya zanetmıorum tel yakalatmadı ama baska bısey var amakonusamadık tam 30 snıye anca konustuk ordada sadece dayanamıorum dedıgını ve ne olursa olsun bnm uzulmememı soledı ve kapatıı aklım hep onda

tamam ozaman kendi aralarında bi meseledir sen iyi şeyler düşünmeye çalışki iyi şeyler olsun bu protokol işleri zordur can sıkıcıdır kesin onunla ilgilidir geçer elbet meraklanma sen

bugün öğle yemeğinden önce aradı aşkım önce ruhum doymuş oldu
sıra karnımı doyurmakta afiyet olsun kızlarr

tamam ozaman kendi aralarında bi meseledir sen iyi şeyler düşünmeye çalışki iyi şeyler olsun bu protokol işleri zordur can sıkıcıdır kesin onunla ilgilidir geçer elbet meraklanma sen

saol cnm destek verdın için kndımı azda olsa tesellı edıorum bole:2:

sagol canim tesekkürler, endiselenmemek elde degil iste, ins iyi bakiyordurlar

geççmişş olsunn cnımm insallahh yokkturr bısıyıı senn meraklanmaa dua ett yeterr

cok sagol canim, dua dan baska bise elimizden gelimiyor zaten

sagol canim tesekkürler, endiselenmemek elde degil iste, ins iyi bakiyordurlar

cok sagol canim, dua dan baska bise elimizden gelimiyor zaten

egerr rewırıılerıı varsaa iidrr alırr ılaccc ama yokksaa benımm askerımm gıbıı oo hastaa haldee bılee nobett tutturuyolarr dayanamıyosuunn benn bursuruu kızdımm ınsann dıdılarr dedımm ama eldenn ne glırr dusunmuyolarkıı canımm benımm ınsallah dınlensın dıee ızın vermıslerdırr tatlımmüzülmee senn

offf daralıyorumm kızlar çok sıkıldım iki gündür konuşamıyorum kuzumlaa

offf daralıyorumm kızlar çok sıkıldım iki gündür konuşamıyorum kuzumlaa

valla benimkininde araması lazımdı ama henüz aramadı hala bekliyorum belkim 4-5 gibi arar gerçi kuzumun parasıda bitmiş olabilir okadarda sordum gerçi ama neyse ankesörlüden aradığı için kart dayandıramıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…