offf daralıyorumm kızlar çok sıkıldım iki gündür konuşamıyorum kuzumlaa[/Q
o dert bendede var yaaa
canım geçmiş olsun askerine inş ararda rahat edersin
valla benimkininde araması lazımdı ama henüz aramadı hala bekliyorum belkim 4-5 gibi arar gerçi kuzumun parasıda bitmiş olabilir okadarda sordum gerçi ama neyse ankesörlüden aradığı için kart dayandıramıyoruz
mehtappp 21gün insallahh sagg salimm gelırr izininee vee kavgaa etmedenn yemedenn bırrımızıı güzell şekildee geçerrr
mehtappp 21gün insallahh sagg salimm gelırr izininee vee kavgaa etmedenn yemedenn bırrımızıı güzell şekildee geçerrr
ohhh afiyet olsun devremmm
evet mecidiyeköydeyimm bende o süüslü m ile r ye isyanım büyükkkkkkkkkhep karıştırıyorum onları ben
bekleyelim bakalım bazen sıkıntı oluyor kart konusunda bir keresinde biz yaşamıştık o sıkıntıyı kart bulamamıştı belki sizdede öle bişe olmuştur sabret bakalımarar inşallah bizde ankesörlüden konuşuyoruz daha telefon sokmadı kartı bitmişti 2 gün önce ama alıcaktı araması lazımdı :S
Sağol devremm
inşallah en güzel şekilde geçirirsiniz izninizi canımmehtappp 21gün insallahh sagg salimm gelırr izininee vee kavgaa etmedenn yemedenn bırrımızıı güzell şekildee geçerrr
keşke her istediğimizde ulaşabilsek..o dert bendede var yaaa
inşallah öledir başka bişey yoktur bekliyorum elim kolum bağlıbekleyelim bakalım bazen sıkıntı oluyor kart konusunda bir keresinde biz yaşamıştık o sıkıntıyı kart bulamamıştı belki sizdede öle bişe olmuştur sabret bakalım
gözün aydın canım allah kavuştursun kavga etmeyinn ya azcık alttan almaya çalış yazık onlara çok bunalıolardır
inşallah öledir başka bişey yoktur bekliyorum elim kolum bağlı
çanakkale gökçeada da canımsenin askerin nerde askerlik yapıyordu cnm:44:
sagoll tatlımm inşallahhh bakalımm gelsındee azz kalmıss dımıı
darısıı sizlerınn basınızaa insallahh bırann öncee kavusun yarılerınızeee:13:
Bende daha yemek bıle yemedım hep aklım askerımde neyapıyor nıye aramıyor off onu cok merak edıorum :2:
Bende daha yemek bıle yemedım hep aklım askerımde neyapıyor nıye aramıyor off onu cok merak edıorum :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?