Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

mehtappp 21 gün insallahh sagg salimm gelırr izininee vee kavgaa etmedenn yemedenn bırrımızıı güzell şekildee geçerrr

arar inşallah bizde ankesörlüden konuşuyoruz daha telefon sokmadı kartı bitmişti 2 gün önce ama alıcaktı araması lazımdı :S

arar inşallah bizde ankesörlüden konuşuyoruz daha telefon sokmadı kartı bitmişti 2 gün önce ama alıcaktı araması lazımdı :S
bekleyelim bakalım bazen sıkıntı oluyor kart konusunda bir keresinde biz yaşamıştık o sıkıntıyı kart bulamamıştı belki sizdede öle bişe olmuştur sabret bakalım

rica ederim devrem

bekleyelim bakalım bazen sıkıntı oluyor kart konusunda bir keresinde biz yaşamıştık o sıkıntıyı kart bulamamıştı belki sizdede öle bişe olmuştur sabret bakalım
inşallah öledir başka bişey yoktur bekliyorum elim kolum bağlı

Bende daha yemek bıle yemedım hep aklım askerımde neyapıyor nıye aramıyor off onu cok merak edıorum :2:

Bende daha yemek bıle yemedım hep aklım askerımde neyapıyor nıye aramıyor off onu cok merak edıorum :2:

canım benimm haber alırsın inşallah kendini bu kadar hırpalama ama sen iyi ol önce ki askerine destek olabilesin dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…