- 25 Şubat 2009
- 1.214
- 8
- 158
oyy canım yaa hala haber yokmu belki zaman bulamamıştır benimkindende ses yok gerçi
en kısa zamanda haber alırsın inşallah geçmiş olsun canım
egerr rewırıılerıı varsaa iidrr alırr ılaccc ama yokksaa benımm askerımm gıbıı oo hastaa haldee bılee nobett tutturuyolarr dayanamıyosuunn benn bursuruu kızdımm ınsanndıdılarr dedımm ama eldenn ne glırr dusunmuyolarkıı canımm benımm ınsallah dınlensın dıee ızın vermıslerdırr tatlımm üzülmee senn
canım benimm haber alırsın inşallah kendini bu kadar hırpalama ama sen iyi ol önce ki askerine destek olabilesin dimi ama
sagol canim, ins
benim askerimin kaldigi yer iyi revirleri filan var, seninkinin kaldigi yer kötüymüs gercekten
ama ulasamayinca endiseleniyorum elimde degil
ins daha iyidir simdi
oyy canım yaa hala haber yokmu belki zaman bulamamıştır benimkindende ses yok gerçi
sağol devremm
Dövelim o m'leri
her gün ölüyorsunnnnnnn evettt gideli 8 gün oldu 2 kez rüyamda gördümmmmçok özledimmm çokkk
her gün ölüyorsunnnnnnn evettt gideli 8 gün oldu 2 kez rüyamda gördümmmmçok özledimmm çokkk
canım benim yaa kıyamam.
ayy benimde askerim aramadı valla içimede bi sıkıntı oturduki anlatamam Allah hayıra çıkarsın inş.
Boğazıma bir el yapıştı sanki öfff
bende hep ruyamda goruyorum ama sabah bı kalkıom hepsı ruyaymıs dıyorum :2:
kızlar lütfen üzülmeyin ne olur hersey gececek bitecek vee hep mutlu olacaksınız inşallah
canım o sıkıntıyı çok iyi biliyorum maalesef sesini duyana kadar geçmiyor hatta hayattan kopuyorsun o anlardaa
aynenn canım yaaaa((( ay ama suratı asıktı askeriminnnn gizli dille söyledi beni sevdiğini biz söyleyemediğimz zaman o gizli dille söyleriz sevdiğimizi sanırım aşkım zordaaaa
herkeseeee iyi pazarlarrrr bide ben şafak yazayımda şafağına çok diyenlerin içi ferahlasınşafakk 369
askerimii bitanecik kocamı çokkk özledimmmmmmmmmmmmm
inş canım ya inşşşşş tek dileğimiz bu
ne kadarlık evlisiniz bebek varmı ?
ne kadar zor oldugunu günlerin anlamsız oldugunu cok iyi biliyorum evlilere daha zor gecen sene benim safakda böleyi ama bak bitti kavustum kocama allah kimsenin gözüü yolda koymasın sag salim gelsinler inşllh nerede yapıyo askerin
7 aylık evliyiz henüz bebikimiz yok canımAllah'ın izniyle askerden sağsalim bi gelsin ondan sonra inş sanırım sende evlisin evliysen ne kadarlık ve sizde bebiş varmı
cadii sana cvp yazamadm :) niyeyse gönderilmiyor manisa kırkağaç canım snnki nerde ?
bu arada benimkide aramadı hala dün 2 kez aramıştısanırım bugünn yoğunlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?