Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

en kısa zamanda haber alırsın inşallah geçmiş olsun canım

sagol canim, ins

benim askerimin kaldigi yer iyi revirleri filan var, seninkinin kaldigi yer kötüymüs gercekten
ama ulasamayinca endiseleniyorum elimde degil

ins daha iyidir simdi

canım benimm haber alırsın inşallah kendini bu kadar hırpalama ama sen iyi ol önce ki askerine destek olabilesin dimi ama

hıc bukadar kendımı gucsuz hısetmedın ben ya nıe bole oldum bılmıorum sankı o orda zordaymıs bana ıhtıyacı varmıs gıbı hısedıorum ben

sagol canim, ins

benim askerimin kaldigi yer iyi revirleri filan var, seninkinin kaldigi yer kötüymüs gercekten
ama ulasamayinca endiseleniyorum elimde degil

ins daha iyidir simdi

anlıoyrumm cnımm tabıı sendee haklısınn ama yaıtyodurr keısnn canımm merakk etmeebenımkıdee ewett maaleseff kotuu valla ınsann dııllerr ordakıler bana 2 saat uzuklıktaa ama goremıyorumm iş yüzündenn cnmm

her gün ölüyorsunnnnnnn evettt gideli 8 gün oldu 2 kez rüyamda gördümmmm çok özledimmm çokkk

her gün ölüyorsunnnnnnn evettt gideli 8 gün oldu 2 kez rüyamda gördümmmm çok özledimmm çokkk

canım benim yaa kıyamam.
ayy benimde askerim aramadı valla içimede bi sıkıntı oturduki anlatamam Allah hayıra çıkarsın inş.
Boğazıma bir el yapıştı sanki öfff

Son düzenleme:
canım benim yaa kıyamam.
ayy benimde askerim aramadı valla içimede bi sıkıntı oturduki anlatamam Allah hayıra çıkarsın inş.
Boğazıma bir el yapıştı sanki öfff

canım o sıkıntıyı çok iyi biliyorum maalesef sesini duyana kadar geçmiyor hatta hayattan kopuyorsun o anlardaa

bende hep ruyamda goruyorum ama sabah bı kalkıom hepsı ruyaymıs dıyorum :2:

aynenn canım yaaaa ((( ay ama suratı asıktı askeriminnnn gizli dille söyledi beni sevdiğini biz söyleyemediğimz zaman o gizli dille söyleriz sevdiğimizi sanırım aşkım zordaaaa

off offf Allah'ım sen hepimizin yardımcısı ol

inş canım ya inşşşşş tek dileğimiz bu

ne kadar zor oldugunu günlerin anlamsız oldugunu cok iyi biliyorum evlilere daha zor gecen sene benim safakda böleyi ama bak bitti kavustum kocama allah kimsenin gözüü yolda koymasın sag salim gelsinler inşllh nerede yapıyo askerin

canım ya öyle valla ne güzel Allah bundan sonrasında bir daha ayrılık yaşatmasın size. Amin canım inş sağ salim gelirler. Askerim şuanda Diyarbakırda ama Hakkariye gidecek ve çok zor şartlar altına girecek dağın başına operasyona gönderiyorlar orada hiç birşey yokmuş elektrik, su beni arayamayacak bile 300 gün orada kalacaklarmış ve ben hiç haber alamayacağım ne yapacağım hiç bilmiyorum

7 aylık evliyiz henüz bebikimiz yok canım Allah'ın izniyle askerden sağsalim bi gelsin ondan sonra inş sanırım sende evlisin evliysen ne kadarlık ve sizde bebiş varmı

bizim martta 2sene bitecek kızmet olursa...askere gittiginde bebk yoktu izine geldi hamile kaldım şimdi kavustum kocama cok şükür sıra bebekimde dört gözle gelmesini bekliyoruz 8aylık hamileyim...ne kadar zor gecti bitti bir ben bir allah bilir seni o kadar iyi anlıyorumkii....kaynananlarmı oturuyosun? yaş kaç?

kızlar ben geldimmm dün kalp krizi geçiriyodum resmen askerim dağdan dönecekti ama gece 10 oldu haber yok nası merak yaptım bide arabayı o kullanıyoo aklıma türlü şeyler geldi valla ama askerim gelmiş ve yorgunluktan uyuyakalmış kızcaktım ama kıyamadım eyy aşk sen nelere kadirsin bide sabaha karşı ardarda okdr güzel msjlar attıki ağlayarak uyudumm
organik pisim tertibim özledim senii askerinle kavga etme bakim kızarım sana bak ne güzel iznede geliyo ayyy nasıl sevindm senin adına doya doya öpp
yeni gelen arkadaşlarım sabır diliyorum sizlere ve tabiki bizlere ilk günler ölü gb idim çoook zordu ve hiç geçmeyecekmiş gb geliyordu her an telefonun başında beklemek her arayanı o sanmak sesini duymak için beklemek aslında özetle askerlik beklemek işi sabırr ama dayanmak tabiki zooorr
zeynelim canım sen güçlü bir kızsın sen dayan ki askerinde senden güç bulsun dayansın o komutanında eli kırılsın gelsin askerin herşeyi unutturursun ona senin nisanda yanına gitme niyetin vardı bence git yanında destek ver

cadii sana cvp yazamadm :) niyeyse gönderilmiyor manisa kırkağaç canım snnki nerde ?

bu arada benimkide aramadı hala dün 2 kez aramıştı sanırım bugünn yoğunlar..

kötü die duymuştum manisayı nasıl iyimi benimkide ısparta merkez arkadaşım benimki 2 gündür aramıo bıktımı acaba benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…