bizim martta 2sene bitecek kızmet olursa...askere gittiginde bebk yoktu izine geldi hamile kaldım şimdi kavustum kocama cok şükür sıra bebekimde dört gözle gelmesini bekliyoruz 8aylık hamileyim...ne kadar zor gecti bitti bir ben bir allah bilir seni o kadar iyi anlıyorumkii....kaynananlarmı oturuyosun? yaş kaç?
canım ya öyle valla ne güzel Allah bundan sonrasında bir daha ayrılık yaşatmasın size. Amin canım inş sağ salim gelirler. Askerim şuanda Diyarbakırda ama Hakkariye gidecek ve çok zor şartlar altına girecek dağın başına operasyona gönderiyorlarorada hiç birşey yokmuş elektrik, su beni arayamayacak bile 300 gün orada kalacaklarmış ve ben hiç haber alamayacağım ne yapacağım hiç bilmiyorum
kızlar ben geldimmm dün kalp krizi geçiriyodum resmen askerim dağdan dönecekti ama gece 10 oldu haber yok nası merak yaptım bide arabayı o kullanıyoo aklıma türlü şeyler geldi valla ama askerim gelmiş ve yorgunluktan uyuyakalmış kızcaktım ama kıyamadım eyy aşk sen nelere kadirsin bide sabaha karşı ardarda okdr güzel msjlar attıki ağlayarak uyudumm
organik pisim tertibim özledim senii askerinle kavga etme bakim kızarım sana bak ne güzel iznede geliyo ayyy nasıl sevindm senin adına doya doya öpp
yeni gelen arkadaşlarım sabır diliyorum sizlere ve tabiki bizlere ilk günler ölü gb idim çoook zordu ve hiç geçmeyecekmiş gb geliyordu her an telefonun başında beklemek her arayanı o sanmak sesini duymak için beklemek aslında özetle askerlik beklemek işi sabırr ama dayanmak tabiki zooorr
zeynelim canım sen güçlü bir kızsın sen dayan ki askerinde senden güç bulsun dayansın o komutanında eli kırılsın gelsin askerin herşeyi unutturursun ona senin nisanda yanına gitme niyetin vardı bence git yanında destek ver
kızlar ben geldimmm dün kalp krizi geçiriyodum resmen askerim dağdan dönecekti ama gece 10 oldu haber yok nası merak yaptım bide arabayı o kullanıyoo aklıma türlü şeyler geldi valla ama askerim gelmiş ve yorgunluktan uyuyakalmış kızcaktım ama kıyamadım eyy aşk sen nelere kadirsin bide sabaha karşı ardarda okdr güzel msjlar attıki ağlayarak uyudumm
organik pisim tertibim özledim senii askerinle kavga etme bakim kızarım sana bak ne güzel iznede geliyo ayyy nasıl sevindm senin adına doya doya öpp
yeni gelen arkadaşlarım sabır diliyorum sizlere ve tabiki bizlere ilk günler ölü gb idim çoook zordu ve hiç geçmeyecekmiş gb geliyordu her an telefonun başında beklemek her arayanı o sanmak sesini duymak için beklemek aslında özetle askerlik beklemek işi sabırr ama dayanmak tabiki zooorr
zeynelim canım sen güçlü bir kızsın sen dayan ki askerinde senden güç bulsun dayansın o komutanında eli kırılsın gelsin askerin herşeyi unutturursun ona senin nisanda yanına gitme niyetin vardı bence git yanında destek ver
Ne güzel canım Allah sağsalim bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Yok canım kayınvalidemlerle değilim ailemin evindeyim sağolsun eşimde anlayışla karşıladı zaten zor döneme gireceksin nerede rahat edeceksen orada kal dedi ben ailemin yanında kaldım yaş 23 canım senin yaş kaç
sakın umutsuzluga kapılma allah yardım etsin canım o ordaki sen burda rahat uyu diye rabbim kolunun altına alsın benimkide mardinde yaptı sesini duymadıgım günler oldu ama bak sag salim geldi inşllh sizde kavusursunuz..aminn inş ayrılmayızz cok zor sartlar altında bitti gitti bitti ama biizde bittik
bende ole yapcam ama sımdı tek ıstedım benı arayıp ıyım demesı onu cok merak edıorum
amin tatlım tesekkürler belki seninde izine gelince bebek süpriz yapar bizim cok güzel süpriz oldu :) ooo süpermişş bende annemlerde kaldım hep ben kaynanamlarla oturuyorum ama saolsunlar hiçç üzmediler zaman gecti biiti benim yasda 21 oldu...anlayışlı kocan varsa sırtın yere gelmez valla masallah
bende ole yapcam ama sımdı tek ıstedım benı arayıp ıyım demesı onu cok merak edıorum
kötü die duymuştum manisayı nasıl iyimi benimkide ısparta merkez arkadaşım benimki 2 gündür aramıo bıktımı acaba benden
canım ya öyle valla ne güzel Allah bundan sonrasında bir daha ayrılık yaşatmasın size. Amin canım inş sağ salim gelirler. Askerim şuanda Diyarbakırda ama Hakkariye gidecek ve çok zor şartlar altına girecek dağın başına operasyona gönderiyorlarorada hiç birşey yokmuş elektrik, su beni arayamayacak bile 300 gün orada kalacaklarmış ve ben hiç haber alamayacağım ne yapacağım hiç bilmiyorum
canım benim desteğin için çok çok sağol elimden geldiğince hep iyi olanı düşünmeye çalışıyorum askerime zaten belli etmemeye çalışmak öyle çok yoruyorki beni ona güç vermek için kendim güçlü durmaya çalışıyorum nede güzel söyledin Rabbim ellerini çekmesin askerlerimizin üzerinden.
canım arkadaşım inş arar valla bende bekliyorum askerimin beni aramasını Allah'ım sen duy sesimizi askerlerimizin iyi olduğunu öğrenelim yeter başka birşey istemiyoruz
canım o sıkıntıyı çok iyi biliyorum maalesef sesini duyana kadar geçmiyor hatta hayattan kopuyorsun o anlardaa
aynenn canım yaaaa((( ay ama suratı asıktı askeriminnnn gizli dille söyledi beni sevdiğini biz söyleyemediğimz zaman o gizli dille söyleriz sevdiğimizi sanırım aşkım zordaaaa
Selam kizlar benim sevglm cumartesi gitti askere dün teslim oldu izmir/narliderede
ben bu islerden fazla anlamam aslinda Safak kac oluyo nasil hesaplicam ltfen yardim..
canımmm allah sana askerine ve oraya gideceklere sabır versinnnnn
amin canımmm benimmm aminnnn
canım benim nede güzel söylüyorsun.elimden geleni yapıyorum hep gülmeye onuda güldürmeye çalışıyorum evli olupta göndermek cidden daha bir zorsen ona destek vereceksinki ayakta duracakk...eşim anlatıyo diyo senin sesin mutlu gelince su gibi akıyodu zaman ama sesin kötü olunca gecmiyodu zaman diyo sakın kötü oldugunu belli etme kötü olsan bile inşl hep güler yiüzünki askerininde gülsün onlar orda çok zor sartlar altındalar akılları hep burda bu yüzden sen güçlü olacaksın zaten biz evlilerin en güzel yanı iki bedende tek olmamız
canım manisa kırkağaçamı gitti askerin beninkide dağıtımdan önce ordaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?