Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Ne güzel canım Allah sağsalim bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Yok canım kayınvalidemlerle değilim ailemin evindeyim sağolsun eşimde anlayışla karşıladı zaten zor döneme gireceksin nerede rahat edeceksen orada kal dedi ben ailemin yanında kaldım yaş 23 canım senin yaş kaç

sakın umutsuzluga kapılma allah yardım etsin canım o ordaki sen burda rahat uyu diye rabbim kolunun altına alsın benimkide mardinde yaptı sesini duymadıgım günler oldu ama bak sag salim geldi inşllh sizde kavusursunuz..aminn inş ayrılmayızz cok zor sartlar altında bitti gitti bitti ama biizde bittik

Askerinin iyi olmasına sevindim canım

bende ole yapcam ama sımdı tek ıstedım benı arayıp ıyım demesı onu cok merak edıorum

amin tatlım tesekkürler belki seninde izine gelince bebek süpriz yapar bizim cok güzel süpriz oldu :) ooo süpermişş bende annemlerde kaldım hep ben kaynanamlarla oturuyorum ama saolsunlar hiçç üzmediler zaman gecti biiti benim yasda 21 oldu...anlayışlı kocan varsa sırtın yere gelmez valla masallah

canım benim desteğin için çok çok sağol elimden geldiğince hep iyi olanı düşünmeye çalışıyorum askerime zaten belli etmemeye çalışmak öyle çok yoruyorki beni ona güç vermek için kendim güçlü durmaya çalışıyorum nede güzel söyledin Rabbim ellerini çekmesin askerlerimizin üzerinden.

ne güzel canım gelin kayınvalide değilde ana-kız olmuşunuz Allah nazarlardan saklasın öle eşim elinden geleni yapıyor

kötü die duymuştum manisayı nasıl iyimi benimkide ısparta merkez arkadaşım benimki 2 gündür aramıo bıktımı acaba benden

canım çok kötüymüşşş çok zormuşşşşş sesi kısık bana diyor çocuk yaparsk erk yapmıyalım buraya gelir dayanamam fln diyor düşün yanii güldüm ama içim gittiii ayrıca bitanem olur mu öyle şey niye bıksın arıyamıyordur hem sıra oluyor hemde vakit yok eğitimlerden sabret canım

canımmm allah sana askerine ve oraya gideceklere sabır versinnnnn

bende ole yapcam ama sımdı tek ıstedım benı arayıp ıyım demesı onu cok merak edıorum

canım sabret biraz sık dişini biliyorum ne desek nafile ama askeriye sonuçtaaa öyle istediklerini yapamazlar... dua et bol bol

Selam kizlar benim sevglm cumartesi gitti askere dün teslim oldu izmir/narliderede
ben bu islerden fazla anlamam aslinda Safak kac oluyo nasil hesaplicam ltfen yardim..

sen ona destek vereceksinki ayakta duracakk...eşim anlatıyo diyo senin sesin mutlu gelince su gibi akıyodu zaman ama sesin kötü olunca gecmiyodu zaman diyo sakın kötü oldugunu belli etme kötü olsan bile inşl hep güler yiüzünki askerininde gülsün onlar orda çok zor sartlar altındalar akılları hep burda bu yüzden sen güçlü olacaksın zaten biz evlilerin en güzel yanı iki bedende tek olmamız

zeynelim sende 90\2 değilmi tertibiz seninle arar canım er yada geç arar sen aklına kötü bişi getirme ki kötülükler uzak olsun yanlış anlaşılmadır de az kaldı de için rahatlsın anlık sıkıntıdır askerinde ki belki şimdi ne işi varsa onu yapıyordur bi müsait an bulsamda karıcığımı arasam die seni düşünüyodur sen rahat ol tatlım

canım manisa kırkağaçamı gitti askerin beninkide dağıtımdan önce ordaydı

Selam kizlar benim sevglm cumartesi gitti askere dün teslim oldu izmir/narliderede
ben bu islerden fazla anlamam aslinda Safak kac oluyo nasil hesaplicam ltfen yardim..

öncelikle allah kavutursun ask safak saymayıda ögretirr dün gittiyse safak büyük ihtimalle 459 yada 458 dir allah yardım etsin bundan sonra hergün safak atacak tek tek düşeceksin ve sonunda kavusacaksın sag salimm

Son düzenleme:
canımmm allah sana askerine ve oraya gideceklere sabır versinnnnn

amin canımmm benimmm aminnnn

canım benim nede güzel söylüyorsun.elimden geleni yapıyorum hep gülmeye onuda güldürmeye çalışıyorum evli olupta göndermek cidden daha bir zor

canım manisa kırkağaçamı gitti askerin beninkide dağıtımdan önce ordaydı

evet canımmm nasıl geçtiii çok zayıfladımı askerin ben çok korkuyorummmm daha bir hafta olmasına rağmennnnnnn bana biraz bilgi verirsen çok mutlu olurum şimdi diyarbakırdamı ?

hoşşgeldınn meltolumm tertıbımm hmende nasıll içi içini yerr kıyamamm ohh bakk alalhaa sukurrr bısıı olmamıss korkmaa oo allaha emanett bebegımm bııssııı olmazz senn uzulmee benn hızzlıı yasadımm dunn ayrıldıkk gece barısstıkk falann kotuu bııgunduu senınn cındanda oleymıss bakassanaa ikl onceedövücemm sonraa pücemm mentolüüüüümm bneımm...hee unutmadann bıdaha duymıyımm oo kalpkrızıı lafınıı yaa korrktumm vallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…