Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet cnm 90/2 inş alaahım kotu bısey yoktur dıyıyorum hep:26:

canım benim nede güzel söylüyorsun.elimden geleni yapıyorum hep gülmeye onuda güldürmeye çalışıyorum evli olupta göndermek cidden daha bir zor

benim için en zoru yatak odasına tek girmek ve yatmaktı... ona o kadar alışmıstımki dünyam yıkılmıstı basıma ama hersey geride kaldı inan bana geldigi gün arkada bak oo nasıl gecmiş yaa diyeceksin

evet canımmm nasıl geçtiii çok zayıfladımı askerin ben çok korkuyorummmm daha bir hafta olmasına rağmennnnnnn bana biraz bilgi verirsen çok mutlu olurum şimdi diyarbakırdamı ?

benin ki aksine kilo aldıydı tombişelşmeye başlamıştı çok disipilinli bi yer canım orası en zor eğitimi veriyolar komndo olrak gitmişti benm ki. dağa intikallere çıkıyolar 2 3 gün dağda kalıyolar faln benim için günlük tutumuştu okumuşrum günlüğü baya bi zordu yaşadıkları hep eğitim ve disiplin var.bende ziyarate gitmiştim yanına kendimi içeri aldırıncaya kadar canım çıkmışştı yan yana oturamadık bile karşı karşıaya oturtular en iyi şey orda en iyi arkaşı bulamabilmek işte.ama şimdi karsta bayada bi rahat yani.ama sıkma canını ordan sonra rahatlıcaktır

benim için en zoru yatak odasına tek girmek ve yatmaktı... ona o kadar alışmıstımki dünyam yıkılmıstı basıma ama hersey geride kaldı inan bana geldigi gün arkada bak oo nasıl gecmiş yaa diyeceksin

Böyle bir mucize olsada şu zaman bir filmi ileri sardırır gibi akıp gitse valla hepimiz ne mutlu olurdukkkk

Son düzenleme:
canım benim korkuttummu seni organiğim canım ya valla askerlerimiz sağolsun bir sürü duyguyu bir arada yaşatıyorlar bize hüzün mutluluk ortaya karışık bişiler valla yanyana iken 1 dk bile ayrılmayan biz bu kadar ayrı kaldık dilerim tüm bayanlarada bir daha ayrılmayalım bizim erken iznimiz oldu ağutosta bi gördüm iki ay sonra bidaha gördüm hatta demişti sevinmedin bile die şaşkınlıktan ama şimdi 10 ay göremeyeceğim keşke o izini kullanmasaydık ama mecbur kaldık ne yapalım
tuana lalin sen nasılsn canım nasıl gidiyor işyeri için konuşmuştuk seninle patronunun bayan olması eşinin rahat olması ne kadar güzel dua ediyorum banada öle bir iş nasip olsa keşke hem çeyizlik bşiylerde almış olurum gerçi sağolsun annemler alıyoo ama kendi yaptığım başka olmadı dşimi sıkacağım askerim gelnce beraber bulcaz ne diyelim kader kısmett

öncelikle allah kavutursun ask safak saymayıda ögretirr dün gittiyse safak büyük ihtimalle 459 yada 458 dir allah yardım etsin bundan sonra hergün safak atacak tek tek düşeceksin ve sonunda kavusacaksın sag salimm

Tsk ederim ya ciktigimiz günleri saymasi kolayda asker olan bi sevgilim fln hic olmamisti hani hic bi fikrim yoktu.. nasil geldin bu sonuca onu söyleyebilrmisn ltfen.. :) Amin insallah cnm..

hadi yaa ben yemin töreninden sonra gitmeyi düşünüyordum oysaa :S bnmkide komando (( inş tombişleşir çok zayıfff dağa çıkıcağını bana söyledi onu öğrendimmm ama her haftamı çıkıyorlar canım ?? dayanamamki ben... ben de günlük yazıyorum ama askerim yazıyormu bilemiyorum tabi... ah ahhhh şimdi karsta nasıl canım dağa çıkıyormu rahat konuşabiliyor musunuz? ayrıca arkadaş niye canım :) ne için ??

Böyle bir mücize olsada şu zaman bir filmi ileri sardırır gibi akıp gitse valla hepimiz ne mutlu olurdukkkk

keşke canım keşeee

Azıcıkta sevinelim ama demi hadi bakalım bugünede nerdeyse yedik birazdanda şafak atarsa diye yazmaya başlayacağız Allah'ın izniyle bir günü daha sileceğiz

Tsk ederim ya ciktigimiz günleri saymasi kolayda asker olan bi sevgilim fln hic olmamisti hani hic bi fikrim yoktu.. nasil geldin bu sonuca onu söyleyebilrmisn ltfen.. :) Amin insallah cnm..

askerlik 460 gün değil kızlar ayrıca sülüs tarihinden hesaplıyorsunuz şafak programlarıda mevcut başka sitelerde :)

uzun dönem askerler 460 sayıyor tatlım bu sekilde hergün safak atıyo 15 ay yapacak demi uzun dönem yani

canım o kdar dandik bir ortam en iyisi bi arkadaşı yani iyi anlayabileği birisi:) benmki aynı rakaşlarıyla karsa gitti şsansına. orda çok iyi ilçesinde karakolda merkezde nöbet tutuolar cezaevine nöbete gidyolar o kdar.rahat şimdi telfn feln kullanbileyo aşıraya kaçmadıkça sorun olmauo ama biz hiç izin kulllamadık inş. 59 gün sonra bitecek. her hafta çıkıolar intikale bide ceza almasın çok kötü ceza veriyolar gece banyo yaptırıp sabaha kadar dışarda bırakıolar üstsüz

hayde kızalrrr o zaman askerlerinizin hayali kucaklarına koşunnnnnnnnnn sevindirin onları cosun bakalım mutlu olun birazda hep karamsar karamsar olmaz yaniii görüyüm bakalım hepinizi ucaksın ucacaksın havalara ucacaksın vee askerlerinizin yanına konacaksınızzz hadeeeeeeeee

evet insallah bende dahaca 2gün oldu of isyan edicem sayili gün cabuk gecermis ins öyledir..

bir dönem hiç geçmiyormuş gibi hissediyorsun ki şuanda bende o geçmiyormuş gibi hissedilen bir dönemdeyim daha sonra bi bakıyormuşsun ki zaman akıp gitmiş bitirenler ve bitirmek üzere olan arkadaşlarımız öyle diyorlar kısacası canım bu iş sabır işi burada sabretmeyi öğreniyorsun. Allah seninde askerininde yardımcısı olsun

hade bakalımmm inşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…