Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Cok tsk ederim canim ya amin hepimizin insallah hepinize sabir diliyorm kavusursunuz insallah.. En kötüsüde benim almanyada onun türkiyede olmasi 6ay 14gün oldu bugün tam ama bikere bile eline dokunamadim edemedim ondan daha cok koyuyo insana ya..

aslında öncedende uzak olmak bi bakıma bu işi kolaylaştırıyor her gece aynı yastığa başkoyduğun kocanı gönderipte o yatağa artık tek başına girecek olmak dahada zor oluyor o yüzden senin bu duruma daha çabuk alışacağına inanıyorum

Dogru o bencede daha zordur haklisin bi yandan iyi ama diger yandanda bikerecik bile kokusunu cekemedigin kisiyi askere yolluyosun sonu ne olacak bilmiyosun.. Allah yardimcin olsn ya..

evet uzun dönem.. anladim cnm tskler yani smdi dün teslim oldu dünüde sayarsam bugün 458 kaliyo.. off nasil gecicek bu ya

biter inşl hiç merak etme tatlımm... safagını askerinde söler zaten usta birligine gidince izinleri sonra mazeret izinleri yol izni derken düşüyor safak hiçç merak etme dagıtım izni 7 gün normal izin 20gün yol izni bazen 2 bazen 4oluyo mazeret izini 3 gün tekrar yol veriyolar oda 2 gün toplam sayacagın safak 424 olması lazım büyük bi ihtimal bizim böleydi

Aboo.. ne karisikmis bu ya
Simdi ben sana durumu bi tamamen aciklasam yardimci olurmusun ?

Amin .. :)
ya cok soru soruyom galibada su Sülüs tarihi hangi tarih ? teslim oldugu gün mü ? off..

sorcan tabi canım rahat ol bizde hiç birşey bilmiyorduk burada birbirmize sora sora öğreniyoruz sülüs tarihini askerinin biliyor olması lazım o söyler sana ben askerim söylemişti

saoll canm benimm,, sizlerde yapın kızlarrr.. iyi bakalım askerlerimzeee

ben yapsam buradan göndermeye kalksam yolda bozulur valla sonrada kocişimin diline düşerim bozuk şeyimi layık gördün bana diye bir başlar Allahhhh beni sinirden çatlatana kadar devam eder zaten hayatta en çok sevdiği şey beni kızdırmak

sorcan tabi canım rahat ol bizde hiç birşey bilmiyorduk burada birbirmize sora sora öğreniyoruz sülüs tarihini askerinin biliyor olması lazım o söyler sana ben askerim söylemişti

Smdi ben sormaya utanirm ama hatta hic aklima gelmezki sesini duyunca ucarim zaten ..

anladım inş anlaşabileceği insanlarla karşılaşır... peki senin askerin jandarma olarak mı değişti komandoyu yolluyorlarmı karakola ? canım bu ceza manisadamı veriliyor ya hasta olursa ne yapılıyor

Sülüs tarihi hangi tarih peki ? :S
bildigin önerdigin bi program varmi ..

canım onu askerine sorman gerekiyor benim 21 şubat sülüsü teslim 23 şubattı yol izni oluyor yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…