anladım inş anlaşabileceği insanlarla karşılaşır... peki senin askerin jandarma olarak mı değişti komandoyu yolluyorlarmı karakola ? canım bu ceza manisadamı veriliyorya hasta olursa ne yapılıyor
canım onu askerine sorman gerekiyor benim 21 şubat sülüsü teslim 23 şubattı yol izni oluyor yanii
canım onu askerine sorman gerekiyor benim 21 şubat sülüsü teslim 23 şubattı yol izni oluyor yanii
kafam çok karıştı ya benim en iyisi aşkım ararsa şafak kaç die sormak ama aramıoda offff kaynanamı arıyodur kesin
şimdiye kadar sadce tatlı yapıp yolladım bozulmadı canm.. havalar iyiyse 2günde,kötüyse3 günde gidio.. bi şansmı deniym yinede.. poğaçalar bozulmaz inşşşş
He anladim smdi bnmki dün teslim oldu aslinda persembeden cikcakdi 2 3 gün yola verirler demisti ama cumartesi ciktigindada yetismisti acaba Persembedenmi saysam 3 gün ediyo :S
nuran07,deniz878+,AYSIZGoKYuZu,ecm,tuana_lalin,cadikazani23,yudum2602,zeynelim,ernesta, maşallh bugn çok kalabalğz
ben çıkıorm kızçeler,sonra gelrm yine.. optm sizi
nuran07,deniz878+,AYSIZGoKYuZu,ecm,tuana_lalin,cadikazani23,yudum2602,zeynelim,ernesta, maşallh bugn çok kalabalğz
kırkağaçta veriyolar işte atışta feln hedef tutmazsa direk cezajandarma olarak değişrtie canım hiç değilse öle bi şecenek sunuyolar tekrar komnda olarak seçilirse jandarma olma isteği veriyolar beniim ki onu şeçti işte.hiç sıkma canını ama sen daha yenisin ama böle ne yapalım:44:
bende kaçıyorum ztn ders ders ders atanmak lazım:90:görüşürzzzzzz
ayyy canım benim ya güldürdün ya beni Allahta seni güldürsün en kolayı kızlar kafanızı karıştırmayın askeriniz aradığında sülüsünü sorun ona görede hesap yaparız hatta bir şafak sayma programı indirin oraya sadece sülüsünü yazın o size hesaplasın
amin canım cümlemizi güldürsün kadın beni sevmio ararsam yüzüme kapar hem arayıp ne dicem aşkım seni aradımı beni aramadı falan die ayy bende kendi halime gülüorum bir aptalık çöktü aşkım gittikten sonra
anammm cadı kaynana vakası sendede var Allah yardımcın olsun bacım
canım ne olcakki ya :S niye sevmiyor seni anlamıyorum sanki düşmansın
tuana kalabalığız evet :) kendine ii bakkk
canım ne olcakki ya :S niye sevmiyor seni anlamıyorum sanki düşmansın
tuana kalabalığız evet :) kendine ii bakkk
atışta tutmayınca cezamı veriyorlarrr bu kadar acımaszlık olmaz yahu :S komando daha iyi diyor ama kendi bilir.. yemin töreninde siz ne yaptınız canım ordamı konakladınız ? biz öyle düşünüyorz ama.. ben yeniyim evet o yüzden endişeliyim nereye çıkacak ustalığı ne olacak diye merak ediyorum hep..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?