Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım onu askerine sorman gerekiyor benim 21 şubat sülüsü teslim 23 şubattı yol izni oluyor yanii
[/QUOTE]

He anladim smdi bnmki dün teslim oldu aslinda persembeden cikcakdi 2 3 gün yola verirler demisti ama cumartesi ciktigindada yetismisti acaba Persembedenmi saysam 3 gün ediyo :S

kafam çok karıştı ya benim en iyisi aşkım ararsa şafak kaç die sormak ama aramıoda offff kaynanamı arıyodur kesin

kırkağaçta veriyolar işte atışta feln hedef tutmazsa direk ceza jandarma olarak değişrtie canım hiç değilse öle bi şecenek sunuyolar tekrar komnda olarak seçilirse jandarma olma isteği veriyolar beniim ki onu şeçti işte.hiç sıkma canını ama sen daha yenisin ama böle ne yapalım:44:

canım onu askerine sorman gerekiyor benim 21 şubat sülüsü teslim 23 şubattı yol izni oluyor yanii

He anladim smdi bnmki dün teslim oldu aslinda persembeden cikcakdi 2 3 gün yola verirler demisti ama cumartesi ciktigindada yetismisti acaba Persembedenmi saysam 3 gün ediyo :S[/QUOTE]

canım yine askerine sor diyeceğim kızma bana :)) ama cumadan sayman daha faydalı gibi gözüktü gözüme :)

kafam çok karıştı ya benim en iyisi aşkım ararsa şafak kaç die sormak ama aramıoda offff kaynanamı arıyodur kesin

ayyy canım benim ya güldürdün ya beni Allahta seni güldürsün en kolayı kızlar kafanızı karıştırmayın askeriniz aradığında sülüsünü sorun ona görede hesap yaparız hatta bir şafak sayma programı indirin oraya sadece sülüsünü yazın o size hesaplasın

nuran07,deniz878+,AYSIZGoKYuZu,ecm,tuana_lalin,cadikazani23,yudum2602,zeynelim,ernesta, maşallh bugn çok kalabalğz
ben çıkıorm kızçeler,sonra gelrm yine.. optm sizi

şimdiye kadar sadce tatlı yapıp yolladım bozulmadı canm.. havalar iyiyse 2günde,kötüyse3 günde gidio.. bi şansmı deniym yinede.. poğaçalar bozulmaz inşşşş

boğaça bozulabilir belki ama içindekine bağlı. tarçınlı kurabiyye yapıp göndermiştim ben seviyo diye 2 günde bozulmuş yolda bidahada göndermedim tarifi aldı kendisi yaptı orda:90::90::90::90:inş. bolzulmaz ama seninki benmkiden birazdaha yakında

Son düzenleme:
He anladim smdi bnmki dün teslim oldu aslinda persembeden cikcakdi 2 3 gün yola verirler demisti ama cumartesi ciktigindada yetismisti acaba Persembedenmi saysam 3 gün ediyo :S

canım yine askerine sor diyeceğim kızma bana :)) ama cumadan sayman daha faydalı gibi gözüktü gözüme :)[/QUOTE]

ya persembeden 1 gün az oluyo ama ama cumadan yaparsam biraz daha saglam olur heralde.. tsk cnm :)

atışta tutmayınca cezamı veriyorlarrr bu kadar acımaszlık olmaz yahu :S komando daha iyi diyor ama kendi bilir.. yemin töreninde siz ne yaptınız canım ordamı konakladınız ? biz öyle düşünüyorz ama.. ben yeniyim evet o yüzden endişeliyim nereye çıkacak ustalığı ne olacak diye merak ediyorum hep..

amin canım cümlemizi güldürsün kadın beni sevmio ararsam yüzüme kapar hem arayıp ne dicem aşkım seni aradımı beni aramadı falan die ayy bende kendi halime gülüorum bir aptalık çöktü aşkım gittikten sonra

anammm cadı kaynana vakası sendede var Allah yardımcın olsun bacım

canım ne olcakki ya :S niye sevmiyor seni anlamıyorum sanki düşmansın
tuana kalabalığız evet :) kendine ii bakkk

canım ben yemin törenine gidemedim finallerim vardı o zamn mümkün değildi daha sonra gittim yanına.ya komondalar işte biraz daha uzra köşelere gidiolar görüşmek faln baya zor oluo.ben istemedim açıkcası ztn 15 ay uzun ztn 9 aydır görmüyorum en son dağıtımda gördüm bide öle sesini duymadan görüşemeden hiç yapamam herlde az günüm kaldı 59 gün ama o kdar zamn geçti gitti su gibi şimdidde şu günler geçmek bilmiyo.neyse hiçççç üzme kendini rahatsızlanırsın feln askerine belli etme normal konıuş orda çok değişik piskolji içinde oluyor pekde nazlı oluolar yaw:90::90::90: ben kaçar canım des çalışmamam lazım görüşürz.gelip geçeçek bak bu günler güzel güzel hatırlıcaksınız sorna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…