Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Peki kizlar bu izin olayi nasil oluyo simdi benimki dün gitti acemi birliginde iste smdi 28gün sürcekmis sonra geri memlekete gelcek yeniden dagiliyolar ya 7gün diye biliyorum ben onu peki simdi o agustosda gelse cünkü ben anca agustosda türkiyede olcam ne kadar izin kullanabilcek bi bilginiz varmi ? izin verirlermi .. olmasa kacarim diyo bana deli

evt canım ya ne olsa sütümü helal etmem dio çocuğa askere gidiceği gün kavga ettiler benim yüzümden yemin törenine bile gidemicem off ne kara yazım varmış bee:26:
benim kaynana geldi gözümün önüne
oğlunun turşusunu kurcak benle evlensin istemio ben evlenip bosandım oğlu bekar ya kadın inat edio ben daha inadım alcam oğlunu

al kız oğlu seni seviyorsa sende oğlunu seviyorsan gerisi kimseyi ilgilendirmez kaynanan çatlasın dursun

sende benim gibisin bişey bilmioruz yaa sen sordukça kafam dahada karışıo

valla canımm ben gidicem yemin törenine hatta dağıtıma gitmedn yine gitcem dağıtımda görcem dayanamıyorummmm sabredemiyorum çünkü her anı beraber yaşayana zor oluyor cidden.. iyiki sesini duymuşsn bnde yapamıyorum bugün bekliyorum sabahtan beri... askerime birşey belli etmicem elbette :) herşey günlükte olucakkkk hem o teselli veriyor gibi :)) çok ağlamıştım giderken sanırım ondan ama hep gülerek konuşuyorm acaba o nasıl oda gülüyor benle çünkü :)) canım sana kolay gelsin ama inan bana geçmiyor inş dediğin gibi geçer...

oğlunun turşusunu kurcak benle evlensin istemio ben evlenip bosandım oğlu bekar ya kadın inat edio ben daha inadım alcam oğlunu

alla alla ne farkederki insan olsun yeterki yoksa ne bekarlar var.. allah hayırlısı neyse onu nasip etsin canım sabır versin sanada :)

bacım karıştırdın sen o giden ben değilim askerine pasta, börek yapacak olan arkadaşımız bende daha mesai bitimine kadar burdayım 18.00a kadar

hehehe napayım yav uykusuz yorgun birde hem iş hem burası hemde askerde aklım oluncaaa karıştı frekanslar hoş gör

Askerlikteki her ay için 2 gün izniniz var. Yani 15 aylık bir askerin 30 6 aylık bir askerin 12 gün izni vardır. Genelde acemi eğitiminin sonunda 7 gün dağıtım izni kullanılır. (Bu izin toplam izninizden düşülür) Geriye kalan izin usta birliğinde bölük komutanına başvurularak kullanılabilir. Her 15 günde 1 defa (Bazı yerlerde haftada bir) çarşı izni verilir. Yani sabah kışladan çıkar, akşam da paşa paşa geri gelirsiniz. Çarşıda dikkat edeceğiniz şey, inzibatlara çarpılmamaktır. İzinden vaktinde gelmeye bakın. Eğer askerlik yaptığınız yerde aileniz/eşiniz varsa, evci iznine başvurabilirsiniz. Bu durumda her hafta sonu 2 gün evde kalabilme imkanınız olur. Usta birliğine giderken bu durumu aklınızda tutun, hafta sonları askerlik yapmamış olacaksınız. İmkanınız varsa bu işi yapın yani.
*Not : Evci izni kimi birliklerde verilmemekte yada sınırlı olarak verilmektedir.

Bunu bende okumustum ama simdi seyi tam anlamadim onun askerlikte oldugu toplam aylardan mi o 2gün hesaplanacak yada 15ay gittigi icin 30günmü verilecek simdi örnek verim:
Subatda gitti Agustosa kadar 6ay eder yani 12 gün mü yoksa
Subatda gitti Seneye Mayisda döncek yani 15 ay = 30 gün
diyemi ? :S:S

şimdi bacım askerinin 15 ay için 30 günlük izin hakkı var şuan acemi birliğinde usta birliğine geçerken 7 gün izin vercekler 30-7=23 gün geriye kalan izin hakkı olacak

şimdi bacım askerinin 15 ay için 30 günlük izin hakkı var şuan acemi birliğinde usta birliğine geçerken 7 gün izin vercekler 30-7=23 gün geriye kalan izin hakkı olacak

bacim oh ya yani smdi bu 23gün kalan izni agustosda kullanabilcek demi insallah.. :) bide bu izinde safakdan düsüyomu ?

kızlar facebook ta kurabiyem kurabiye dıe bır sayfa var ozel kurabıyeler yapıolar ben askım bırlıge donunce yaptırcam cok hos seler var bakın bı fıyat bıraz tuzlu ama olsun

bacim oh ya yani smdi bu 23gün kalan izni agustosda kullanabilcek demi insallah.. :) bide bu izinde safakdan düsüyomu ?

şimdi senin askerin acemliği bitirdi usta birliğine geçti diye düşünelim ki yani acemilik genelde bir ay sonra bitiyor her neyse diyelimki askerin nisanda ustabirliğine geçti 14 ayı var askerliğini bitirmek için diye düşünelim 14 ay için 23 gün izin kullanma hakkı var size ağustostamı izin lazım gidecek senin asker komutanına izin istediğini bildirecek komutanda tamam derse ağustosta askerin izne gelmiş olacak. Bu izin şafaktan düşmüyor canım

kızlar facebook ta kurabiyem kurabiye dıe bır sayfa var ozel kurabıyeler yapıolar ben askım bırlıge donunce yaptırcam cok hos seler var bakın bı fıyat bıraz tuzlu ama olsun
hmmm bakarız tabi canımmm
oo selamımı alan bile olmadıı

bacım kusura bakma sevdiğini yeni gönderen yarenlerimiz varda onlara durumun nasıl olduğunu elimizden geldiğince anlatmaya çalışıyoruz. Hoşgeldin nuranım nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…