- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
yok canım sana anlattıkça belki faydalanırım diorum ama anlatılanlar kafamı karıştırdı
SeLamlarrr....
Ay sonu ve Pazartesi yoğunLuğuuuu
hmmm bakarız tabi canımmm
bacım kusura bakma sevdiğini yeni gönderen yarenlerimiz varda onlara durumun nasıl olduğunu elimizden geldiğince anlatmaya çalışıyoruz. Hoşgeldin nuranım nasılsın
şimdi senin askerin acemliği bitirdi usta birliğine geçti diye düşünelim ki yani acemilik genelde bir ay sonra bitiyor her neyse diyelimki askerin nisanda ustabirliğine geçti 14 ayı var askerliğini bitirmek için diye düşünelim 14 ay için 23 gün izin kullanma hakkı var size ağustostamı izin lazım gidecek senin asker komutanına izin istediğini bildirecek komutanda tamam derse ağustosta askerin izne gelmiş olacak. Bu izin şafaktan düşmüyor canım
bn az cok bseler anladim gibi bak simdi
safak sülüs tarihinden hesaplaniyo onun tam noldugunu bilmiyom ama teslim oldugu günden 2 gün cektim ben yol izni olarak 27.de teslim oldu yani 25ine geldi; sonra 15ay ekledim 27.05.2012 tarihi teskere tarihi oluyo sonra program var googleden indirdim yazdim öyle 452 kaliyo izin kullanirsa
Izin iside söyle eger 15ay askere gittiyse ozaman toplam 30gün izni oluyo ama acemiden usta birligine gecerken 7gün izin oluyo orda yani 23 kaliyo
Ben böyle anladim yani :)
hoşbuldum canımmhoşgeldin canımmm
aynen aynenn ama ben işlerimi öğlene kadar bitirdim çok şükür
al bendende okadar
aynen aynenn ama ben işlerimi öğlene kadar bitirdim çok şükür
aman bacım bu işin kusurunamı bakılır sende hepimiz anlarız birbirimizin halinden bukadar şeye rağmen gene çok şükürki tımarhanelik değiliz güçlüyüz
bende iyiyim canım ofisteki işleri öğlene kadar bitirdim ay sonu raporlarıydı hasta kayıtlarıydı felan çok şükür öğleden sonrada çayımı aldım elime geldim buraya hem dertleşiyoruz hem kaynatıyoruz vakit öldürüp şafak attırma çabası veriyoruzevet yeni arkadaşlarımız çok muş baya
ilk zamanlar neyin nasıl olduğunu anlamak istiyor insan ama öğrendikçe kafa daha bir karışıyor sanki :26: :26: :26:
hoşbuldumcanım iyiyim ofisdeyim sabahtan beri bir yoğunluk vardı azıcık bıraktım işleri sohbete geldim
sen nasılsın
Anladim yani askerlikde izine gelecegi güne kadar oldugu aylardan degil toplam kac ay icin gittigi aylardan hesaplaniyo :) tmm düsmesin napalim agustosda bi görim insallah verir olmasa katil eder bu adam beni zaten tövbe yarabbim.. :)
cok cok tsk ederm ya cok sevdm sni :)
tmmdır bu kadar bu işbu sülüs dedikleri şeyde askere verilen bir evrak oluyor üç parçadan oluşuyor canım ilk askere gideceği zaman gönderiliyor ikinci olarak acemiliği bittiğinde veriliyor son olarakta askerliği bittiğinde askerin aradığında sen sor askerine sülüs tarihin ne diye o sana söyler sende tam olarak öğrenirsin ama şimdilik tahmininde iyi yani
bende iyiyim canım ofisteki işleri öğlene kadar bitirdim ay sonu raporlarıydı hasta kayıtlarıydı felan çok şükür öğleden sonrada çayımı aldım elime geldim buraya hem dertleşiyoruz hem kaynatıyoruz vakit öldürüp şafak attırma çabası veriyoruz
canım benim rica ederim bişiler anlatmayı becerebildiysem ne mutlu bana
lokumum neolsun ofisde işlerle boğuşuyorumnurancımm nabersin cicimmmm
benim bitmedi kaçamak yapmaya geldimmm
ohh keyif çayını yudumlayarak sohbet ediyorsun dimekkbende iyiyim canım ofisteki işleri öğlene kadar bitirdim ay sonu raporlarıydı hasta kayıtlarıydı felan çok şükür öğleden sonrada çayımı aldım elime geldim buraya hem dertleşiyoruz hem kaynatıyoruz vakit öldürüp şafak attırma çabası veriyoruz
canım benim rica ederim bişiler anlatmayı becerebildiysem ne mutlu bana
biter Allah'ın izniyle canımbenim bitmedi kaçamak yapmaya geldimmm
arada ufak tefek benimde oluyor ama hallediyorum hemencecikohh iyi yapmışsınn
ama ben işleri yaptıkça yenisi çıkıyor hiç bitmiyor
aynen canım sormaaa bu arada yeni arkadaşlara anlatırken benimde kafam karıştııD yemin töreninden sonra olan 2 günlük izin şafakdan düşmüyor mu yahu birde dağıtım izni :44:
canım ne utancan sor güzelce öğren şafağınıda güzelce düşüver utanılcak bişe yok bundaO anlatmisdi bikere bugn naptin diye sorduydm demisti bizm burda askerlik seyine gttim kagit fln doldurdum diye o mu ki acaba eger oysa persembeydi sanirsam nyse ben ona sorarm ne zmn gelcen bn cakmiyom bu olaylari derimsmdi direk sülüs isini sormaya utanrm brden ya :)
ohh keyif çayını yudumlayarak sohbet ediyorsun dimekk
bende aynından istim ama bitmiyor işlerrr
lokumum neolsun ofisde işlerle boğuşuyorum
bende sen gibin kaçamak yapmaya geldimm
sen napisinnnn
biter Allah'ın izniyle canım[/COLOR][/B][/B]
yeni gönderen arkadaşlarımız bir an önce sevdiklerinize kavuşursunuz inşallah bizde ilk zamanlarda bunları konuşurduk anlamazdık,karıştırırdıkk
şafak sürekli ya 1 gün artar ya da azalırdı çözemezdimm
Sonra konular kaynanalr,görümceler,çeyizlere döndü
Umuyorum sizlerinkide öle olucak
Eskiler yok yeniler ne çok knuşmuşsunuz yaww
yeni gönderen arkadaşlarımız bir an önce sevdiklerinize kavuşursunuz inşallah bizde ilk zamanlarda bunları konuşurduk anlamazdık,karıştırırdıkk
şafak sürekli ya 1 gün artar ya da azalırdı çözemezdimm
Sonra konular kaynanalr,görümceler,çeyizlere döndü
Umuyorum sizlerinkide öle olucak
Eskiler yok yeniler ne çok knuşmuşsunuz yaww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?