yeni gönderen arkadaşlarımız bir an önce sevdiklerinize kavuşursunuz inşallah bizde ilk zamanlarda bunları konuşurduk anlamazdık,karıştırırdıkk
şafak sürekli ya 1 gün artar ya da azalırdı çözemezdimm
Sonra konular kaynanalr,görümceler,çeyizlere döndü
Umuyorum sizlerinkide öle olucak
Eskiler yok yeniler ne çok knuşmuşsunuz yaww
yeni gönderen arkadaşlarımız bir an önce sevdiklerinize kavuşursunuz inşallah bizde ilk zamanlarda bunları konuşurduk anlamazdık,karıştırırdıkk
valla bugün benimkide aramadı merak ettim yaff kocişimiben şuanlık düşünmicem sonuçta daha 15 ay var önümüzde aşkım aramadıki ya offftipe bakkk
Güllerim bu yemin töreni ne zaman yapiliyo ?
valla bugün benimkide aramadı merak ettim yaff kocişimi
acemi birliği bitince yapılıyor canım acemi birliğide genelde 4 hafta sürüyor
anladım canım bende seviniyordum ohh günler bitiyor diyeee ama nerdeeee :) az önce konuştukk daha dorusu konuşamadık sesi gitmiş iyice...dağıtıma gitsin hele bi zaten dört gözle onu bekliyorum şu cehennemden kurtulsa diye
inş canımm biter merak etme
inş canım aminnnnn inş bizimde öyle olur bizimde askerimiz gelir inşşş biz çok gevezeyizz
ben bilmiom artık şafak kaç ehehhe kim ne dio kafam çok karıştı çünkü yaa aşkım cuma günü sabah erkenden birliğe girdi yazcem ben
hele bi bitsin askerlikleriiiii ozaman göreceklertuana döfelim bis bunları en iyisi boşladılar bizi
evd dedi bana 28gün olcak dedi :)
sznkiler nerde yapiyo ?
hele bi bitsin askerlikleriiiii ozaman görecekler
Benim kocişim acemi birliğini Burdurda yaptı usta birliğinde Diyarbakıra geçti ama şimdi Hakkariye gönderiyorlar
biter Allah'ın izniyle canım
arada ufak tefek benimde oluyor ama hallediyorum hemencecik
yemin töreninden sonra askere çarşı izni veriyolar onun şafağa fln herhangi bir etkisi yok çarşı izni askerlere verilmiş bir hak. Dağıtım iznide zaten 30 günlük izin hakkından düşülüyor yani bu durumda şafaya etkisi olmuş oluyor zaten askerin ikinci sülüsünü yani usta birliğine geçis sülüsü o tarihe göre ayarlamış oluyorlar kısacası askerleriniz usta birliğine geçsin asıl sülüslerini ellerine alsınlar sizlerde sorun tarihini ondan sonra tam anlamıyla şafak düşmeye başlarsınız
canım ne utancan sor güzelce öğren şafağınıda güzelce düşüver utanılcak bişe yok bunda
al canım benden olsun afiyet olsun
Bende aynı şeker yaa... Bitmek bilmedi şu pztesi...
90/4 müsün cicim sen?
bende eski deilmiyim burcummmm:26:
Amin canım cümlemize. Sen aklına kötü şeyler getirme bacımabow.. allah sabrlk versn gülüm ya hayrli teskereler
bnmki smdi acemi brliginde izmir/narliderede o yönden ii ama usta birligi nereye ckcak diye cok tirsiyom ya
iş azcık olsun ya şurda sohbet edelim dimii
edelim valla ohhh öldürelim saatleri günleri
timamdır ozamn sağolasın canımm
Amin canım cümlemize. Sen aklına kötü şeyler getirme bacım
Amin canım cümlemize. Sen aklına kötü şeyler getirme bacım
cadikazaniiiii şafak programı indir en rahat öylee
askım hala aramadı
askım hala aramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?