Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Demi çenemiz düştü valla anamm napalımm başka türlü şafak attıramıyoruski dur bak şafak dedimde bir yazayım şuraya şafak atarsa 367

yemin töreninden sonra askere çarşı izni veriyolar onun şafağa fln herhangi bir etkisi yok çarşı izni askerlere verilmiş bir hak. Dağıtım iznide zaten 30 günlük izin hakkından düşülüyor yani bu durumda şafaya etkisi olmuş oluyor zaten askerin ikinci sülüsünü yani usta birliğine geçis sülüsü o tarihe göre ayarlamış oluyorlar kısacası askerleriniz usta birliğine geçsin asıl sülüslerini ellerine alsınlar sizlerde sorun tarihini ondan sonra tam anlamıyla şafak düşmeye başlarsınız [/QUOTE]

anladım canım bende seviniyordum ohh günler bitiyor diyeee ama nerdeeee :) az önce konuştukk daha dorusu konuşamadık sesi gitmiş iyice... dağıtıma gitsin hele bi zaten dört gözle onu bekliyorum şu cehennemden kurtulsa diye

inş canım aminnnnn inş bizimde öyle olur bizimde askerimiz gelir inşşş biz çok gevezeyizz

ben bilmiom artık şafak kaç ehehhe kim ne dio kafam çok karıştı çünkü yaa aşkım cuma günü sabah erkenden birliğe girdi yazcem ben

ben bilmiom artık şafak kaç ehehhe kim ne dio kafam çok karıştı çünkü yaa aşkım cuma günü sabah erkenden birliğe girdi yazcem ben

canım yaaa çok güldümmm Allah'ta seni güldürsün anacım sorun askerlerinize aradıkları zaman sülüs tarihin nedir diye

hele bi bitsin askerlikleriiiii ozaman görecekler

Benim kocişim acemi birliğini Burdurda yaptı usta birliğinde Diyarbakıra geçti ama şimdi Hakkariye gönderiyorlar

abow.. allah sabrlk versn gülüm ya hayrli teskereler
bnmki smdi acemi brliginde izmir/narliderede o yönden ii ama usta birligi nereye ckcak diye cok tirsiyom ya

iş azcık olsun ya şurda sohbet edelim dimii

burcum hoşgelmişinn

canım ne utancan sor güzelce öğren şafağınıda güzelce düşüver utanılcak bişe yok bunda

al canım benden olsun afiyet olsun

timamdır ozamn sağolasın canımm
Bende aynı şeker yaa... Bitmek bilmedi şu pztesi...

90/4 müsün cicim sen?

bende eski deilmiyim burcummmm:26:

çabık bitsin şu pazartesi yauu zabahdan beri işler bitmii yoruldum

ivett ivett biz eski şafakçılarıkkk

abow.. allah sabrlk versn gülüm ya hayrli teskereler
bnmki smdi acemi brliginde izmir/narliderede o yönden ii ama usta birligi nereye ckcak diye cok tirsiyom ya
Amin canım cümlemize. Sen aklına kötü şeyler getirme bacım
iş azcık olsun ya şurda sohbet edelim dimii

edelim valla ohhh öldürelim saatleri günleri

timamdır ozamn sağolasın canımm

nasılsınız güzel bayanlar kızlar şimdi silüs tarihi şudur askerinizn acemi birliğne nereye gideceği ve ne zman teslim olacağının yazdığı bir kağıttır onu aldığı günden itibaren başlar askerlği biz askerimle beraber almya gtmiştik o gün geldi aklıma gözler dolu dolu bi geldi direk yeri söyledi ilçeyi bnde ilini tahmin etmeye çalıştım ufak bi oyun oynadık o gerginliği atmak için askerm 27 teslm oldu silüs tarihi 25 izin meselesi için ise tuana lalin arkadaşım çok güzel özetlemiş eğer dayanırda izin kullanmazsanız askeriniz erken gelir yudum senin askerin izne gleceği zman biz kısmetse tamamen bitirmiş olacağız seni çokkk özledim askerimmm
şafak 178

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…