Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ayyy çok şükür askerim aradı konuştum şimdi sesini duydum ya içim ferahladı. Allah'ım sen sevdiklerimizi başımızdan eksik etme.
Konuştum konuşmasınada gideceği yerle ilgili öğrendiklerim gün geçtikçe dahada can sıkıcı bir hal almaya başlıyor. Bir çatışma olduğunda (ki orada daha geçen gün bir çatışma olmuş haberlerde verilmiş) ilk hedef bizimkinin duracağı yermiş artı yatıp kalkacakları yerde bol bol akrep ve yılan varmış aman Allah'ım bu nasıl bir sınavdır. Sen yardımcımız ol

Hadi bakalım canım şunun surasında ne kaldıki

gözün aydın canım ya allah sabır versin inş sağ salim askerliğini bitirip gelir morelini yüksek tut allah yardımcımız olsun

Allah yardımcıları olsun canım, Dua edelim... Başka yapacak bişeyimiz yok :26:

Allah yardımcıları olsun canım, Dua edelim... Başka yapacak bişeyimiz yok :26:

Amin devrem. Öyle dua etmekten bşaka yapacak hiç birşeyimiz yok. Aman bizide alsalar ya askere sırt sırta versek sevdiklerimizle mücadeleyse birlikte mücadele etsek böle elim kolum bağlı durmaktan nefret ediyorum

üzüntüden ben iyice sapıtmaya başladım

canım cok uzuldum allah yardımcımız olsun cok zor gunler gecırıyoruz hakıkaten tez zamanda kavusalım askerlerımıze allahım sen koru askerlerımızı :2:

aynen cnm bende ole dusunuorum onlar ne zorluk cekıosa bızde ceksek ya :26: bole ne bılım bız sıcaktayız onlar sogukta bız her ıstedımız yıyoruz onlar ne cıkarsa bız oturuoz onlar kosuo bunları dusundukce kafayı yıcem ben :95::95::95:

benimde aklımdan hep geçio eşi sevgilisi olanıda alsalar ya yanlarına ben gönüllü giderim hemen patates soğan soymaya falan bile razıyım ama yokki öyle bir imkan

tuana lalin valla ilk zamanlar bende öyleydim bizide alsalar ya askerliğe yaparız ne var die söyleniyordum kendi kendime hepimizn Allah yardımcısı olsun çok dua etmiştim ben doğuya düşmesin die Allah dualarımı kabul etti çok şükür ama nerde olursalar olsunlar yeterki iyi olsunlar bütün askerlerimiz sağ salim gidip gelsinler her hayırda br şer her şerde bir hayır vardır olumlu düşünelimki iyi olsun herşey bittiği anı kavuşma anınızı düşünün içi ferahlıyoo insanın

Öyle olsaydı keşke ama düzeni değiştirmenin imkanı yok

Demi ya kendimi bazen çok suçlu hissediyorum. Yediğim lokma çoğu zaman boğazımdan geçmiyor aklımda hep sevdiğim
herşey düzelir inş canım bol bol dua edelim bana diodunya yıpratma kendini diye sende yıpratma canım üzülme inş. zaman çabuk geçer kavuşursun kocişine
İnş canım benim. Çok çok saol desteğin için kocişim için güçlü durmaya çalışacağım elimden gelen tek şey bu bunuda yapamazsam yazıklar olsun bana
kızlar allah sabır versin ne diyeyim......
amin tatlım cümlemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…