organikkkk ben dün bişeyler okudum ama düzeldimi:44:
nasılsınız güzel bayanlar kızlar şimdi silüs tarihi şudur askerinizn acemi birliğne nereye gideceği ve ne zman teslim olacağının yazdığı bir kağıttır onu aldığı günden itibaren başlar askerlği biz askerimle beraber almya gtmiştik o gün geldi aklıma gözler dolu dolu bi geldi direk yeri söyledi ilçeyi bnde ilini tahmin etmeye çalıştım ufak bi oyun oynadık o gerginliği atmak için askerm 27 teslm oldu silüs tarihi 25 izin meselesi için ise tuana lalin arkadaşım çok güzel özetlemiş eğer dayanırda izin kullanmazsanız askeriniz erken gelir yudum senin askerin izne gleceği zman biz kısmetse tamamen bitirmiş olacağız seni çokkk özledim askerimmm
şafak 178
ayyy çok şükür askerim aradı konuştum şimdi sesini duydum ya içim ferahladı. Allah'ım sen sevdiklerimizi başımızdan eksik etme.
Konuştum konuşmasınada gideceği yerle ilgili öğrendiklerim gün geçtikçe dahada can sıkıcı bir hal almaya başlıyor. Bir çatışma olduğunda (ki orada daha geçen gün bir çatışma olmuş haberlerde verilmiş) ilk hedef bizimkinin duracağı yermiş artı yatıp kalkacakları yerde bol bol akrep ve yılan varmış aman Allah'ım bu nasıl bir sınavdır. Sen yardımcımız ol
gözün aydın canım ya allah sabır versin inş sağ salim askerliğini bitirip gelir morelini yüksek tut allah yardımcımız olsun
Allah yardımcıları olsun canım, Dua edelim... Başka yapacak bişeyimiz yok :26:ayyy çok şükür askerim aradı konuştum şimdi sesini duydum ya içim ferahladı. Allah'ım sen sevdiklerimizi başımızdan eksik etme.
Konuştum konuşmasınada gideceği yerle ilgili öğrendiklerim gün geçtikçe dahada can sıkıcı bir hal almaya başlıyor. Bir çatışma olduğunda (ki orada daha geçen gün bir çatışma olmuş haberlerde verilmiş) ilk hedef bizimkinin duracağı yermiş artı yatıp kalkacakları yerde bol bol akrep ve yılan varmış aman Allah'ım bu nasıl bir sınavdır. Sen yardımcımız ol
Allah yardımcıları olsun canım, Dua edelim... Başka yapacak bişeyimiz yok :26:
ayyy çok şükür askerim aradı konuştum şimdi sesini duydum ya içim ferahladı. Allah'ım sen sevdiklerimizi başımızdan eksik etme.
selam güzel hatunlar yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniiiiiizzzzz
Amin devrem. Öyle dua etmekten bşaka yapacak hiç birşeyimiz yok. Aman bizide alsalar ya askere sırt sırta versek sevdiklerimizle mücadeleyse birlikte mücadele etsek böle elim kolum bağlı durmaktan nefret ediyorum
üzüntüden ben iyice sapıtmaya başladım
amin canım benim. Bu nasıl birşeymiş böyle ya hergün ömrümüzden ömür gidiyor
Öyle valla canım gerçekten zor günler geçiriyoruzcanım cok uzuldum allah yardımcımız olsun cok zor gunler gecırıyoruz hakıkaten tez zamanda kavusalım askerlerımıze allahım sen koru askerlerımızı :2:
selam güzel hatunlar yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniiiiiizzzzz
aynen cnm bende ole dusunuorum onlar ne zorluk cekıosa bızde ceksek ya :26: bole ne bılım bız sıcaktayız onlar sogukta bız her ıstedımız yıyoruz onlar ne cıkarsa bız oturuoz onlar kosuo bunları dusundukce kafayı yıcem ben :95::95::95:
benimde aklımdan hep geçio eşi sevgilisi olanıda alsalar ya yanlarına ben gönüllü giderim hemen patates soğan soymaya falan bile razıyım ama yokki öyle bir imkan
Amin devrem. Öyle dua etmekten bşaka yapacak hiç birşeyimiz yok. Aman bizide alsalar ya askere sırt sırta versek sevdiklerimizle mücadeleyse birlikte mücadele etsek böle elim kolum bağlı durmaktan nefret ediyorum
üzüntüden ben iyice sapıtmaya başladım
Demi ya kendimi bazen çok suçlu hissediyorum. Yediğim lokma çoğu zaman boğazımdan geçmiyor aklımda hep sevdiğimaynen cnm bende ole dusunuorum onlar ne zorluk cekıosa bızde ceksek ya :26: bole ne bılım bız sıcaktayız onlar sogukta bız her ıstedımız yıyoruz onlar ne cıkarsa bız oturuoz onlar kosuo bunları dusundukce kafayı yıcem ben :95::95::95:
İnş canım benim. Çok çok saol desteğin için kocişim için güçlü durmaya çalışacağım elimden gelen tek şey bu bunuda yapamazsam yazıklar olsun banaherşey düzelir inş canım bol bol dua edelim bana diodunya yıpratma kendini diye sende yıpratma canım üzülme inş. zaman çabuk geçer kavuşursun kocişine
amin tatlım cümlemizekızlar allah sabır versin ne diyeyim......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?