selam güzel hatunlar yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniiiiiizzzzz
off offf keşke olsa olsada sevdiklerimizin canı uğruna canlarımızı verebilsekbenimde aklımdan hep geçio eşi sevgilisi olanıda alsalar ya yanlarına ben gönüllü giderim hemen patates soğan soymaya falan bile razıyım ama yokki öyle bir imkan
Bizler içinde dualarını eksik etme canım olurmutuana lalin valla ilk zamanlar bende öyleydim bizide alsalar ya askerliğe yaparız ne var die söyleniyordum kendi kendime hepimizn Allah yardımcısı olsun çok dua etmiştim ben doğuya düşmesin die Allah dualarımı kabul etti çok şükür ama nerde olursalar olsunlar yeterki iyi olsunlar bütün askerlerimiz sağ salim gidip gelsinler her hayırda br şer her şerde bir hayır vardır olumlu düşünelimki iyi olsun herşey bittiği anı kavuşma anınızı düşünün içi ferahlıyoo insanın
Öyle olsaydı keşke ama düzeni değiştirmenin imkanı yok
sende hoşgeldin canım
Öyle valla canım gerçekten zor günler geçiriyoruz
sende hoşgeldin canım benim
sakin ol culyammmm biter biter akşam oldu bak birazdan mesai son bulurçok yoğunum yaaa :95::95:
rica ederim canım benim ne demek keşke elimizden daha fazlası gelse benim aşkımda kesin doğuya gidicek gittiği birlik o şekilmiş çünkü eğer birliği değişmeseydi dahada kötü olcaktı sınır karakollarında özel timde olcaktı allahtan şuan sadece doğuya gitme ihtimali var :2:
sanada iyi akşamlar devrem yarın görüşürüz kibKızlar hepinize iyi akşamlar dilerim, yarın görüşmek üzere...
hoşbulduk canlarr.
morallerimizi yüksek tutuyoruz hanımlar.sevdiceklerimizin huzur ve mutluluk kaynakları sadece biziz.birbirimizin destek kaynağı olacağız ve yiyeceğiz şafaklarııı
hoşşgeldınn tertıbımm benımmm
miracle hoşgeldin canım tertibim nasılsın iyimisn canım buarada senin askerin nerde görev yapıyooo
organik kısss alttan altan bakıyosun hiç pas vermiyosun küserim bakk
sanada iyi akşamlar devrem yarın görüşürüz kib
yiyelim valla şu şafakları çatlayacağımı bilsem genede hepsini bir oturuşta yerim
tuana lalincim bi kerede yenmiyo malesef:26:
ama yavaş yavaşta olsa yenip bitiyo en önemlisi hep destek tam destek modunda olmamız:92:
çok yoğunum yaaa :95::95:
miracle hoşgeldin canım tertibim nasılsın iyimisn canım buarada senin askerin nerde görev yapıyooo
organik kısss alttan altan bakıyosun hiç pas vermiyosun küserim bakk
ilahi organik güldürdün beniaynenn bendee olee burayaa bılee nasıl yazıyorumm varyaa recete gırerkenn bıı bakıyorumm ole yzıyorummmüşterıdee dıoo nedenn beklıyorumm dıyorumm sıstemm calısmıyoo :90::90:napımm amaa
kızlar ben cıkıyorum k.i.b inş. aksam askerım arar yarır size anlatırım olanları
evet kesinlikle destek önce burada birbirimiz için destek oluyoruz sonrada buradan aldığımız güçle askerlerimize destek olma çabası veriyoruz
Burada olupta elinden geldiğince birşeyler yazmaya çalışan desktek olmaya çalışan bütün arkadaşlarımıza çok çok çok ama çok teşekkür ederim belki sanal bir ortam ama inanın öyle iyi geliyorsunuzki bana hepiniz iyikide varsınız. Canım arkadaşlarımm
aynenn bendee olee burayaa bılee nasıl yazıyorumm varyaa recete gırerkenn bıı bakıyorumm ole yzıyorummmüşterıdee dıoo nedenn beklıyorumm dıyorumm sıstemm calısmıyoo :90::90:napımm amaa
kızlar ben cıkıyorum k.i.b inş. aksam askerım arar yarır size anlatırım olanları
ilahi organik güldürdün beniBenim bugün öle bi durumum olmadı hastam yoktu ama yarın ben bir hastaya gidicem 14:00 da işlerimi bitirip ofise döner dönmezde damlarım aranıza
görüşürüz cnm sende kib inş askerin ararda sende bize tatlı tatlı gülersin
napımm ama canımm yaa buraayaa bolee özenıyorumm yanımdakılerrdovcekk benıı wallaa ama sızıdee bırakamıyorumm kıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?