Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

rica ederim canım benim ne demek keşke elimizden daha fazlası gelse benim aşkımda kesin doğuya gidicek gittiği birlik o şekilmiş çünkü eğer birliği değişmeseydi dahada kötü olcaktı sınır karakollarında özel timde olcaktı allahtan şuan sadece doğuya gitme ihtimali var :2:

benimde aklımdan hep geçio eşi sevgilisi olanıda alsalar ya yanlarına ben gönüllü giderim hemen patates soğan soymaya falan bile razıyım ama yokki öyle bir imkan
off offf keşke olsa olsada sevdiklerimizin canı uğruna canlarımızı verebilsek

Bizler içinde dualarını eksik etme canım olurmu
Öyle olsaydı keşke ama düzeni değiştirmenin imkanı yok

Ben böyle düzenin içine diyerekten çok pis terbiyesizleşesim var

miracle hoşgeldin canım tertibim nasılsın iyimisn canım buarada senin askerin nerde görev yapıyooo
organik kısss alttan altan bakıyosun hiç pas vermiyosun küserim bakk

çok yoğunum yaaa :95::95:
sakin ol culyammmm biter biter akşam oldu bak birazdan mesai son bulur

Keşke mentol arkadaşımında dediği gibi her hayırda bir şer her şerde de bir hayır vardır elbet

Kızlar hepinize iyi akşamlar dilerim, yarın görüşmek üzere...
sanada iyi akşamlar devrem yarın görüşürüz kib
hoşbulduk canlarr.
morallerimizi yüksek tutuyoruz hanımlar.sevdiceklerimizin huzur ve mutluluk kaynakları sadece biziz.birbirimizin destek kaynağı olacağız ve yiyeceğiz şafaklarııı

yiyelim valla şu şafakları çatlayacağımı bilsem genede hepsini bir oturuşta yerim

hoşşgeldınn tertıbımm benımmm

hoşbuldum tertibim nasılsın nasıl keyifler?

miracle hoşgeldin canım tertibim nasılsın iyimisn canım buarada senin askerin nerde görev yapıyooo

hoşbuldum tertibim iyiyim şükür.benim herüf ankara'da canım :86:
sen nasılsın?

Son düzenleme:
rica ederim canım benim ne demek keşke elimizden daha fazlası gelse benim aşkımda kesin doğuya gidicek gittiği birlik o şekilmiş çünkü eğer birliği değişmeseydi dahada kötü olcaktı sınır karakollarında özel timde olcaktı allahtan şuan sadece doğuya gitme ihtimali var :2:

sanada iyi akşamlar devrem yarın görüşürüz kib

yiyelim valla şu şafakları çatlayacağımı bilsem genede hepsini bir oturuşta yerim

tuana lalincim bi kerede yenmiyo malesef:26:
ama yavaş yavaşta olsa yenip bitiyo en önemlisi hep destek tam destek modunda olmamız:92:

tuana lalincim bi kerede yenmiyo malesef:26:
ama yavaş yavaşta olsa yenip bitiyo en önemlisi hep destek tam destek modunda olmamız:92:

evet kesinlikle destek önce burada birbirimiz için destek oluyoruz sonrada buradan aldığımız güçle askerlerimize destek olma çabası veriyoruz

Burada olupta elinden geldiğince birşeyler yazmaya çalışan desktek olmaya çalışan bütün arkadaşlarımıza çok çok çok ama çok teşekkür ederim belki sanal bir ortam ama inanın öyle iyi geliyorsunuzki bana hepiniz iyikide varsınız. Canım arkadaşlarımm

kızlar ben cıkıyorum k.i.b inş. aksam askerım arar yarır size anlatırım olanları

asıll besanaa kuserımm senn benlenn konussmuyonn baktımm bana bısıı bılee yazmadınn mentoll oysakiiibenn sana yazmısstımm :95::95::95:

aynenn bendee olee burayaa bılee nasıl yazıyorumm varyaa recete gırerkenn bıı bakıyorumm ole yzıyorumm müşterıdee dıoo nedenn beklıyorumm dıyorumm sıstemm calısmıyoo:90::90:napımm amaa
ilahi organik güldürdün beni Benim bugün öle bi durumum olmadı hastam yoktu ama yarın ben bir hastaya gidicem 14:00 da işlerimi bitirip ofise döner dönmezde damlarım aranıza

kızlar ben cıkıyorum k.i.b inş. aksam askerım arar yarır size anlatırım olanları

görüşürüz cnm sende kib inş askerin ararda sende bize tatlı tatlı gülersin

buradaki hatunların yaşadığı hissettiği duygular ve ya kalp acısı o kadar aynı ki destek olmamak mümkün değil bende bugüne kadar bana destek olan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum

aynenn bendee olee burayaa bılee nasıl yazıyorumm varyaa recete gırerkenn bıı bakıyorumm ole yzıyorumm müşterıdee dıoo nedenn beklıyorumm dıyorumm sıstemm calısmıyoo:90::90:napımm amaa

tertip yaaa bizim eczacı da mı kk ya takılıyo acaba hep bekletir de sistem yok diye

görüşürüz tertip iyi güzel haberler alırsın inş kocişinden

napımm ama canımm yaa buraayaa bolee özenıyorumm yanımdakılerr dovcekk benıı wallaa ama sızıdee bırakamıyorumm kıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…