buradaki hatunların yaşadığı hissettiği duygular ve ya kalp acısı o kadar aynı ki destek olmamak mümkün değil bende bugüne kadar bana destek olan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
tertip yaaa bizim eczacı da mı kk ya takılıyo acaba hep bekletir de sistem yok diye
görüşürüz tertip iyi güzel haberler alırsın inş kocişinden
Benim mesai bitti kızlar çıkıyorum bugün tekrar girermiyim bilmiyorum giremezsem yarın görüşürüz kendine çok çok iyi bakın gönülleri ferah tutun Allah'a emanet olun
Benim mesai bitti kızlar çıkıyorum bugün tekrar girermiyim bilmiyorum giremezsem yarın görüşürüz kendine çok çok iyi bakın gönülleri ferah tutun Allah'a emanet olun
allahh sneıı vallahaa yanımdakılerr koptuu yahuuucanım benımm olabılırr dcemmdee yokkızz gunahınıı almaa ınann sıstemm olmuyoo benn kacckisylee atısstımm vallaa beklemıyceksenn gıtt karrdeeşşşimm dımıı ama kankıı
hele bi sana el kaldırsınlar bütün kk olarak gelir onlara hadlerini bildiririz.
benim adam daha dün ankarada idi canım iyiym çok şükür tertibim ben sana bşi sorcaktım mircale tatlım hatırlayamadım tam sen nişanı aile içinde mi salondamı yapmıştın malum fikir alıverişinde buluncam demiştim veee başladım bile bide burda yazak istemezsen özeldende yazabilrsn hangi şehirdesn sen canım
organiğim küsme tatlım sen bana ağlarım sonna bendmek müşteriler bekliyoo sistem yok öylemi seni gidi seniii sen akşam eve gel konuşuruz senle işinden alıkoymayayım canım senii
aşkımla konuştum ya oda tokat yemiş komutandan ama biraz alıştım dio bunasıl iş ya koskoca insanlar nekadar acımasızlar önlerine gelene vuruolar nasıl adalet bu yaaa
benim adam daha dün ankarada idi canım iyiym çok şükür tertibim ben sana bşi sorcaktım mircale tatlım hatırlayamadım tam sen nişanı aile içinde mi salondamı yapmıştın malum fikir alıverişinde buluncam demiştim veee başladım bile bide burda yazak istemezsen özeldende yazabilrsn hangi şehirdesn sen canım
organiğim küsme tatlım sen bana ağlarım sonna bendmek müşteriler bekliyoo sistem yok öylemi seni gidi seniii sen akşam eve gel konuşuruz senle işinden alıkoymayayım canım senii
sende iyi bak canım memnun oldum tanıştığıma.
valla ben uslu uslu beklyiom tertibimm:78:
tmm canım tertibim akşama bekliyorum msjını öptüm canım
organiğm benim sen bak işlerine akşama konuşuruk senle bende hepinizi öpüyorumm kızlar ve tekrar diyorum ki iyiki varsınız kk bayanları
of of aşkımsız 372 gün geçmişseni çok özledim bitanem
şafak atarsa 77
şafak atarsa 77
şafak atarsa 77
şafak atarsa 77
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?