Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

teşekürler amin cnm darısı başına

evt maşallah sayfayı doldurmuşsun kız

benn cıkıyorumm kızlaarr hoşşşçakalınn mutlu kalınnn asskerlerınızee bıaran öncee kavuşunnn optumm sizlerııı allahaa emenet olunn akşamm görüsürükkk kızzzçelerrr bııgunn dahaa bıttıı gözümüzz aydınn canlarımm sıızıı sewıyorumm ı lovee youuu:44:

arkadaşlar ben ne zmndandır kk ya üyeyim ama nasıl resim eklendiğini bilmiyorum bilen varsa nasıl yapıldığını söyleyebilirmi

[QUOE=melekkkkkk;17916664]arkadaşlar ben ne zmndandır kk ya üyeyim ama nasıl resim eklendiğini bilmiyorum bilen varsa nasıl yapıldığını söyleyebilirmi[/QUOTE]

valla aynı dert bendede var bende bilmiom ama yazıo biyerlerde ben yapmaya çalıştım bir ara ama olmadı:

organik sayfayı heba ettin az kalmış kavuşuosunnn

hangı konuda kız
Ay dur anlatıyim. Askerden önce biz tatile gitti çok güzel bi yere. Ben daha önce tatile gitmemiştim. Aşkım böyle böyle izin alabilir misin gidelimmi dedi. Tamam dedim. Aşkımın bi arkadaşı ve onun nişanlısı da geldi.

Yazlık bi ayakkabı aldım topuklu filan ama topuğu nasıl anlatsam ayakkabının altı tümden topuk oluyo ya öyle. (bilmiyorum adı ne) Bide parmak arası terlik almıştım.
Neyse gittik tatile bi baktım ki bi çok yer tepelik taşlık vs. Bende de topuklu ayakkabı herkeste spor ayakkabı. Millet tepelere çıkıyo ben çıkamıyorum. Aşkım resmen kucağında taşıdı.

Sonra gittiğimiz yerde yüksek bi tepede taşların arasından ateş çıkan bi yer vardı. Doğal burası. kayaların arasından alev alev ateş çıkıyo. Ben tabi gene o ayakkabıyla, başka yokki napim

Yürüyemiyorum da.... Neyse o tepeden aşağı inerken , yol bide "S" şeklinde resmen, kayalık filan. Ben hızlı nemiyorum aşkıma yavaş yavaş diyorum elimden tutuyo zaten. Sonra bi hızlandı. Bende yavaş yavaş dedim. O da o an "Napim aşkım ya asfalt mı dökeyim senin için şimdi" gibi bişey söyledi.

O sırada ordaki insanlar duydu tabi bunu gülmeye başladılar ben utandım. Daha sonra iş yerinde aşkımın arkadaşı oğlum sen nesin ya falan demiş, kıza ne dedin vs. demiş. anlatmışlar gülmüşler vs. Geçenlerde de bunu bana yeni anlattı aradan 1.5 yıl geçmiş. gcık oldum ses etmedim. Güzel bi anı oldu işte vs. dedim.:44:

Sonra biz gene oraya gitsekmi diye düşünürken bu dedi ki bak spor ayakkabı al tamam mı. Ay ne gülmüştük ya aklıma geliyo bazen filan dedi ben gene gıcık oldum ama güldüm geçtim.

Bi daha söylerse yolarım herhalde ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…