kıyamm sanaa ugurr bocegiii ass kaldıı sabırr tatlımm sabırr bakk bıtırıyosunndegmesınn nazarlarr safagınaaa ugurunaa kavuşşcagınızzz kuzummmm bırr varmışşş birr tokmuşşşş olcakk senınnkıı
kıyamm sanaa ugurr bocegiii ass kaldıı sabırr tatlımm sabırr bakk bıtırıyosunndegmesınn nazarlarr safagınaaa ugurunaa kavuşşcagınızzz kuzummmm bırr varmışşş birr tokmuşşşş olcakk senınnkıı
az kalmış canım sabret benim şafak 454
organikcim kaç gün kaldı mehtabın:76:
wallaa bugunn bıttıı vee 20 gunn bacımm benn anlammm süsslııcenızz benıı sacclarımıdaa boytttım zatııı 2 aydırr gormedııı bakamm neolcekkk canısııı benn cıkıyorumm aksamm gorusurukkk optumm senııı
wallaa bugunn bıttıı vee 20 gunn bacımm benn anlammm süsslııcenızz benıı sacclarımıdaa boytttım zatııı 2 aydırr gormedııı bakamm neolcekkk canısııı benn cıkıyorumm aksamm gorusurukkk optumm senııı
sen çok yenimişsin cnm allah sanada bitirmeyi nasip etsin
kızlaaarr aşkım bana bi konuda 2dir gülüyoo ben gıcık olduummmm
Ay dur anlatıyim. Askerden önce biz tatile gitti çok güzel bi yere. Ben daha önce tatile gitmemiştim. Aşkım böyle böyle izin alabilir misin gidelimmi dedi. Tamam dedim. Aşkımın bi arkadaşı ve onun nişanlısı da geldi.hangı konuda kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?