ayyy valla bende sabah boşluğundan faydalandımdı damaldımdı bir ara sonra bi yoğunluk bi yoğunluk off çok şükür şimdi bittide geliverdim aranızaherkezee merabalarrr sabahh yınee kaynatmısınızzzdegmesınn sızleree nazarr hepınızz iyisinizdirr ınsallahh gunaydınn demremekk cokk üzücüü sizlerree yahuu yogunn ıslerr yaa kızlarr
canım az önce nedeninide okudum üzüldüm. Yani facebook yüzünden olması gerçekten üzücü. Sen şimdi haklı olarak çok sinirlisin ama unutmaki öfkeyle kalkan zararla oturur acele kararlar alma biraz bırak bakalım su ne yöne doğru akacak sakin kafayla önünü bir gör adımlarınıda ona göre at derim benNaber Kızlar bugün size ayrılık haberi getirdim....
AYRILDIK
hay allah şu face başa bela ya hele askerlik döneminde daha da tehlikeli oluyo..
senin yapmanı istemediği şeyleri zaten o yapmış şimdi kalkıp sana neden bişey dio anlamadım kaldı ki yanlış bişey yapmamışsın ama işte her zaman ki gibi askerlik psikolojisi buna sığınarak istediklerini yapıolar canım sen hiç üzülme eminim barışırsınız hatasını anladımı tıpış tıpış geri döner
anaaa sendemi bacım ya diyet bölümü yapem ben size ozamn ben 57 kiloyum aşkım 73 kilo iyiyiz biz ozman o beni zor yakalar
BEN BAKIOM DIYET TPIKINE HEM BEN DIYET YAPIOM BILEVERCEM KILOLARI AZIMLIYIM
anaaa sendemi bacım ya diyet bölümü yapem ben size ozamn ben 57 kiloyum aşkım 73 kilo iyiyiz biz ozman o beni zor yakalar
veremıyorumm bacıımm veremıyorumm napımm tutamıyorumm kendımııdewamlıı aklımdaa yemekk sıgarada ıcmesemm bayaa şisıcemm herhall ama azz kaldııı aramızdaa 5 kıloo varrr yoksaa dalgamıı gceıyoonn senn bizimleee
iyidir devremmm sen nasılsınnnhoşgeldinn tertibim naberralttan alttan gördüm senii
Tuana hosgeldın bnde cok yogunum ama burayada bakıom
iyidir devremmm sen nasılsınnn
hoşbulduk canım benim ben bitirdim valla işlerii ohh şimdi burada çene çalcammm
[ı]iyidir devremmm sen nasılsınnn[/ı]
[ı]hoşbulduk canım benim ben bitirdim valla işlerii ohh şimdi burada çene çalcammm[/ı]
tuana hoşgeldin canım yok kuzum nie dalga geçicem yaf valla yardım etmek için dedim benim yanımda olan zayıflıo valla bütün arkadaşlarım benle bir hafta takılıo bilerek zayıflamak için :26:
iyidir devremmm sen nasılsınnn
ayyy valla bende sabah boşluğundan faydalandımdı damaldımdı bir ara sonra bi yoğunluk bi yoğunluk off çok şükür şimdi bittide geliverdim aranıza
canım az önce nedeninide okudum üzüldüm. Yani facebook yüzünden olması gerçekten üzücü. Sen şimdi haklı olarak çok sinirlisin ama unutmaki öfkeyle kalkan zararla oturur acele kararlar alma biraz bırak bakalım su ne yöne doğru akacak sakin kafayla önünü bir gör adımlarınıda ona göre at derim ben
valla ben benimkini kapattım kullanmıyorum eşiminki açık sadece ondada tek bir tane kız bile ekli değil hehehehe zaten ben kontrol amaçlı tutuyorum onunkini elimde pek işim olmuyor facebookla bir bu topiğe takılıyorum onuda eşim biliyor zaten tabiki burası içinde uyarıları var aman dikkat et aman resmini falan koyma gibilerinden ee haksızda sayılmaz hani
hoşbulduk tatlımmmmtuana hoşgeldin canım yok kuzum nie dalga geçicem yaf valla yardım etmek için dedim benim yanımda olan zayıflıo valla bütün arkadaşlarım benle bir hafta takılıo bilerek zayıflamak için :26:
anammmm bilmemmi ben dün bitirdim o işleriii kolay gelsin bacım sananerde ay bası maas hesapla fatura ırsalıye kdv ooo dahasayayımmı :84:
oo devrem sende baya yoğunmuşsun Allah zihin aıklığı versin canım benimİyidir devrem iş güç bi yandan da ders çalışmaya uğraşıyorum... KK ya fazla takılamadım bgn özledim
canımm tuanamm benımm yınee doluu werdııherann cıkabılırımmm musterılerr dahaa yutmuyoo sıstemm yokku
sorma tatlım ben baya bir yoğunumoo devrem sende baya yoğunmuşsun Allah zihin aıklığı versin canım benim
sorma tatlım ben baya bir yoğunum5 iş günü ofiste çalışıyorum; boş bulduğum anlarda test çözmeye +kk' ya bakmaya + kendimi avutmaya çalışıyorum,
hafta sonu 2 gün dershaneye gidiyorum onun dışında hafta için 2 akşam hafta sonu 1 gün Fitness'a gidiyorum... :26::26:
hoşbulduk tatlımmmm
anammmm bilmemmi ben dün bitirdim o işleriii kolay gelsin bacım sana
oo devrem sende baya yoğunmuşsun Allah zihin aıklığı versin canım benim
organikimm ben oyhh nasılda özlemişim seni birgünde. Evet birazcık döşeyivermişim yazılarııııbacım aman dikkat et müşterilerinin gazabına uğramanı istemeyiz
zeynelim takıl bana bacım biraz açlık çekersin ama makara yaparak aç kalarak vakit geçirtiorum millete sen nerdensin bacım
istanbul :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?