Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

herkezee merabalarrr sabahh yınee kaynatmısınızzz degmesınn sızleree nazarr hepınızz iyisinizdirr ınsallahh gunaydınn demremekk cokk üzücüü sizlerree yahuu yogunn ıslerr yaa kızlarr
ayyy valla bende sabah boşluğundan faydalandımdı damaldımdı bir ara sonra bi yoğunluk bi yoğunluk off çok şükür şimdi bittide geliverdim aranıza
Naber Kızlar bugün size ayrılık haberi getirdim....
AYRILDIK
canım az önce nedeninide okudum üzüldüm. Yani facebook yüzünden olması gerçekten üzücü. Sen şimdi haklı olarak çok sinirlisin ama unutmaki öfkeyle kalkan zararla oturur acele kararlar alma biraz bırak bakalım su ne yöne doğru akacak sakin kafayla önünü bir gör adımlarınıda ona göre at derim ben

valla ben benimkini kapattım kullanmıyorum eşiminki açık sadece ondada tek bir tane kız bile ekli değil hehehehe zaten ben kontrol amaçlı tutuyorum onunkini elimde pek işim olmuyor facebookla bir bu topiğe takılıyorum onuda eşim biliyor zaten tabiki burası içinde uyarıları var aman dikkat et aman resmini falan koyma gibilerinden ee haksızda sayılmaz hani

hoşgeldinn tertibim naberr alttan alttan gördüm senii

Son düzenleme:
iyidir devremmm sen nasılsınnn

hoşbulduk canım benim ben bitirdim valla işlerii ohh şimdi burada çene çalcammm

tuana hoşgeldin canım yok kuzum nie dalga geçicem yaf valla yardım etmek için dedim benim yanımda olan zayıflıo valla bütün arkadaşlarım benle bir hafta takılıo bilerek zayıflamak için :26:

tuana hoşgeldin canım yok kuzum nie dalga geçicem yaf valla yardım etmek için dedim benim yanımda olan zayıflıo valla bütün arkadaşlarım benle bir hafta takılıo bilerek zayıflamak için :26:

ben senle bıraz takılıyım ozaman :18::18::18::18::18:

canımm tuanamm benımm yınee doluu werdıı herann cıkabılırımmm musterılerr dahaa yutmuyoo sıstemm yokku

zeynelim takıl bana bacım biraz açlık çekersin ama makara yaparak aç kalarak vakit geçirtiorum millete sen nerdensin bacım

hoşbulduk tatlımmmm
nerde ay bası maas hesapla fatura ırsalıye kdv ooo dahasayayımmı :84:
anammmm bilmemmi ben dün bitirdim o işleriii kolay gelsin bacım sana
İyidir devrem iş güç bi yandan da ders çalışmaya uğraşıyorum... KK ya fazla takılamadım bgn özledim
oo devrem sende baya yoğunmuşsun Allah zihin aıklığı versin canım benim
canımm tuanamm benımm yınee doluu werdıı herann cıkabılırımmm musterılerr dahaa yutmuyoo sıstemm yokku

organikimm ben oyhh nasılda özlemişim seni birgünde. Evet birazcık döşeyivermişim yazılarıııı bacım aman dikkat et müşterilerinin gazabına uğramanı istemeyiz

oo devrem sende baya yoğunmuşsun Allah zihin aıklığı versin canım benim
sorma tatlım ben baya bir yoğunum 5 iş günü ofiste çalışıyorum; boş bulduğum anlarda test çözmeye +kk' ya bakmaya + kendimi avutmaya çalışıyorum,
hafta sonu 2 gün dershaneye gidiyorum onun dışında hafta için 2 akşam hafta sonu 1 gün Fitness'a gidiyorum... :26::26:

oo devrem sen süpermişsin yaa mükemmel bir enerji var ozaman sende helallll olsunnnnn anacım ben haftanın altı günü çalışıyorum kendimi akşamları eve zor atıyorum tiyatroyla uğraşmayı çok istiyorum ama eşim askerden gelene kadar bana herşey yasak sadece iş ev, ev iş başka hiç birşey yok

bendees enııı özledımm bacımm benımmmbenn oo mussterılerıı opucemmm en sonundaa senndee gorr ama tekk basımaa dıgıll kosskocaa k.k ylaa kaccmıcanızzz demııı olumunee kankayızzz hu huu

bbeenn sızııı cokk sewıyorumm sagolunn var olunn nereednn cıktıı demıyınn buu klabalıkktaa içimdenn geldıı wesselamm napıımm madurummm kocişimmm yokkk

bbeenn sızııı cokk sewıyorumm sagolunn var olunn nereednn cıktıı demıyınn buu klabalıkktaa içimdenn geldıı wesselamm napıımm madurummm kocişimmm yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…