istanbul :18:
bendees enııı özledımm bacımm benımmmbenn oo mussterılerıı opucemmm en sonundaa senndee gorr ama tekk basımaa dıgıll kosskocaa k.k ylaa kaccmıcanızzz demııı olumunee kankayızzz hu huu
bbeenn sızııı cokk sewıyorumm sagolunn var olunnnereednn cıktıı demıyınn buu klabalıkktaa içimdenn geldıı wesselamm napıımm madurummm kocişimmm yokkk
oo devrem sen süpermişsin yaa mükemmel bir enerji var ozaman sende helallll olsunnnnnanacım ben haftanın altı günü çalışıyorum kendimi akşamları eve zor atıyorum tiyatroyla uğraşmayı çok istiyorum ama eşim askerden gelene kadar bana herşey yasak sadece iş ev, ev iş başka hiç birşey yok
kaçarmıyızz bacımmm yaa ölmek var dönmekk yokkk hakkından geliriz biz onlarınnnnaynen ölümüne kankayızzz
bende hepinizi çok sevdim valla buraya gelen herkesler tek tek çok iyi kişiler
safoll bacımmmbenımmm allahh razıı olsunn sızdee olmasınızz halımm pekk yamnn 3 erkegınn içindeeyımm burdaa kk gırıyomm dıee tıp tıpp bakınıyolarr dowceemm haa
oyhhh canımm benim sende iyisinki herkeste sana karşı iyiiibende hepinizi çok sevdim valla buraya gelen herkesler tek tek çok iyi kişiler
sorma devrem bi gün bi yerde bayılıp kalcam enerjisizlikten
Oyalancak bişeylerin olması güzel gerçekten yoksa sürekli askerimi düşünerek kafayı yiyebilirdim... Allah yardım etsin sana tatlım ya ev-iş arası mekik dokumak sıkıyo insanı... :26:
toplanıp dövelimmm:13:
oo senınn ıyılıgınn vee güzelliğinn karsılıgıdırr buu canımm benımmm tatlımm
öyle devrem sıkılıyor insan ama yapcak bişi yok kocişimin sözünden çıkamam
teşk ederim normalde beni çok soğuk buluolar ama demekki öle deilmişm
kızlar ben işlerimi toparlamak üzere aranızdan ayrılıyorum ve çıkışa 55 dk kalmış sevindirik oldumYarın görüşürüz hepiniz kendinize iyi bakınn öpüyorumm
benııdeee aynenn canımm amaa bılınmıyorr asıll cewwherr bzımmm ııcmıxxdee saklıı
vur vur kafalarına kafalarına vur bacımsafoll bacımmmbenımmm allahh razıı olsunn sızdee olmasınızz halımm pekk yamnn 3 erkegınn içindeeyımm burdaa kk gırıyomm dıee tıp tıpp bakınıyolarr dowceemm haa
Ben olsam bende çıkmam tertibim... Şimdi bile aşkım ne derse oooistemediği yada yapma dediği hiç bişeyi yapmam üzmem onu... oda üzmez beni..
aynen canım ya cevheri herkez çözemio
şubat görüşürük canım allaha emanet ol
ya yok böyle birşey yemin ederim acayip sinirliyim kızlar bu askerlik psikolojisinin altına sığınıpta her ağzına geleni söylemesi iyice canımı sıkmaya başladı en ufak birşeyden tartışma çıkartıyor ya anlam veremiyorum elimden geldiğince alttan almaya her dediğini yapmaya çalışıyorum ama yok gene yaranamıyorum gene yaranamıyorum ben bu adamla nasıl başedicem gene yedik birbirimizi incir çekirdeğini doldurmayacak bir sebepten dolayı ve kalbimi çok fena kırdı çok ağır konuştu bende en son dayanamadım patladım ne halin varsa gör dedim kapattım telefonu çok sıkıldım ben bu durumdan ya gücüm kalmadı ne olacak şimdi hiç bilmiyorum:85:
canımm tuanamm ypmaa bolee aynısıı gundee kacc defaa oluyoo oyussdenn bırass anlıyısslıı olunn dıoo bılıyorumm olmuyoo :44:amaa sabrett tatlımm vee sunudaa bılıyorumm benn askerdeyımm benn neyapıyımm solee bolee herrseyınn latındaa tekk kelımee askerrımm benn aynıyızz hepımızz derdımızz amaa kabull edıyoruzz canımm :26::26:üzmee sıkmaa oo ttalıı kalbınıı bıı yarımm saat sonra araar senıı bolee konussmazz cnmm kıyammm anlıyorumm senıı hemdee cokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?