Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

güzel ama çok sade gibi geldi bana

evet canım sade baya şimdi bunu beğeniyorum bakalım yarın neyi beğenicem ikizler burcuyum ben acayip değişken bir insanım... evlenene kadar zevk ve tercihlerde mutlaka değişir:78:

selam kızlar nasılsınız gelinlikler hepsi çok güzel allah kısmet ederse aşkım gelince bizde alcaz

bu arada şafak 68

mentolümm bende kayınvalidemlerin yanına geldimde kara kavuştum bizim oradada hiç karyağmaz. ayy evet yaa hani kesinlikle arkadaşlarım yanlış anlamasın beni ama eşimde mesela izmirdeyken (akrabalarının yanına gitmişti daha ozaman nişanlıyız) telefonda konuşuyoruz kız bildiğin laf attı ya şok oldum kaldım hani bir erkek okadar laf atamaz eşimde şaştı kaldı ama tabi sonra kızın cevabını sağlam bir şekilde verip susturdu

evet tatlım kk da... çok süper gelinler var kk da bakın mutlaka...

Evet bende takip ediyorum.. Görüp bayıldıklarım var bi hayliii

ben bu gelinliğn kollarını çok seviyorum kızlar ya benim askerim öle straplez giydirmez bunun kollarınıda pek beğendm

Benimde nişanlım staplez izin vermiyoo..incecik bi askısıda olsa yeterki olsun diyo.. rahat hareket edemezsinn.. oran buran açılır tava olurum ben diyyooo
Zaten bende kullanamam sanırım staplezz..onun için genelde kalın ince askılı modellere bakıyorumm:97:

Bu tonlarda,işlemeli bıcır bıcır:) ama dekolteler kapalı istiyorum

Eklentiler

• $images.webp
    6 KB · Görüntüleme: 26
  • $tasli gelinlik.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 26
  • $E3844AC_1.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 21
  • $nuans-moda-5.webp
    42 KB · Görüntüleme: 29
  • $2010gelinlik-modelleri-nuans.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 24
güzel ama çok sade gibi geldi bana

çok ciciymiş bu gelinlik mentol

bu arada mutfak takımını güle güle kullan rengi güzelmiş.

tşk ederim tatlım daha güzelleri sizin olsun englısh home aldım şimdi perde yapmayada başlamışlar bide perdesini alayım diyorum aynı kumaş var bitane perde beğendm int arkadaşa oturmaya gittim aynı perde aaa hemen inceledm baktım kullanışlımı die bide zebra perdesi vardı o çok hoşuma gitti aklıma yattı ondan istiyorum bende yaaa
örtmenim yapcam tabii sen emeğini veriyosun bak bu soğuklarda gidip geliyosun rabbimde emeklerinin karşılıklarını verir inşallah canım eklerim tabii kim sevmez gelinlik bakmayı her genç kızn rüyası

evet canım sade baya şimdi bunu beğeniyorum bakalım yarın neyi beğenicem ikizler burcuyum ben acayip değişken bir insanım... evlenene kadar zevk ve tercihlerde mutlaka değişir:78:

giyip üstünde görmek gibisi yok

selam kızlar nasılsınız gelinlikler hepsi çok güzel allah kısmet ederse aşkım gelince bizde alcaz

bu arada şafak 68

maşallah ya bugün şafaklar ne güzel böyle az az

kuzummmmm valla benim geçerli bir sebebim var kocişim geliyor bu akşam izne o yüzden ben hazırlıklarla uğraşıyorum hadi sende kib

anammmm kızzz varmıydııı oleeebıı telasınn yokk dıee bılıyorumm şekerımmm vayyy ıımıss cokk mutluu oldumm adınaa hadıı ıı degerlendırr benımde daha 10 günümm varrrr

Bu tonlarda,işlemeli bıcır bıcır:) ama dekolteler kapalı istiyorum

wuuu sen farklı istiyorsun
çok ağır olmaz mı bu modeller cnm ?

english home'a bende gitmek istiyorum. çiçek desenleri çok hoşuma gidiyor. nevresimleri için pek kaliteli demiyorlar ama bakmak istiyorum neler var neler yok.

kızlar baya kalabalığız ama pek suskunuz durucum ya erkekler öle kıskançlar ama haklılarda bende rahat edemem kuzenim giydi benim hoop eli orda topluyo düşüyo çünkü dğün boyunca çekiştrmekle geçti gelinliği ayakkabı nasıl istiyorsunuz altına bakalım
bunların ikiside hoşuma gitti ama ben platform istiyorum duramam ki bunların üstünde ayaklarıma yazıkk

Eklentiler

• $scarlett350.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 23
  • $rosa-clara-white-wedding-platform-heels.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 23
anammmm kızzz varmıydııı oleeebıı telasınn yokk dıee bılıyorumm şekerımmm vayyy ıımıss cokk mutluu oldumm adınaa hadıı ıı degerlendırr benımde daha 10 günümm varrrr

tatlım yoktu eşim süpriz yaptııı dün izin aldı bugün geliyorr valla nasıl heyecanlıyım bilemezsinnnnn ben eşimi gönderdiğimde sen askerine kavuşmuş olcann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…