Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

güzellermiş canım valla ben bir topuklu ayakkabı manyağıyım nasıl olursa olsun hepsinide rahatlıkla giyebiliyorummmm ohoo üstüne koşuyorum bile

kızlar alttan alttan bakmayın yaw miracle canım devrem ne yapıyosun konuşamadık uzun zmandır seninle
organiğm valla daldım bu gelinlk falan meselelerine böle bakınca annemde dalga geçiyo davullar kapıda kaldı çok acele ya diyoo
tuanacım valla senin adına ne mutlu oldum eşin geliyo ağız tadıyla vakit geçirin inşallah güzel güzel gecelikler almışsındır inşallah kayınvalidenin yanına gelrken

sağdaki ayakkabı çok güzelmiş mentolcüm

bak bunlarda var

Bencede...hele ben gibi staplez hiç kullanmayan bi insan giyerse perişan olur ...
Biraz daha rahat edebileceğin bi gelinlik seçmeliyiz diye düşünüyorumm:97:
Ayakkabılarda fena deil platformlu olmalı ama öntarafları biraz daha kibar cici düşünüyorum ben :78:

tatlım valla henüz hiç birşey almadım artık cumartesi çarşıya çıkıcaz kayınvalidem baştan aşağı giydircek beni ozamana alcam şimdilik kuzulu kuzulu pijamalarla idare etsin kocişşş

[ı]tatlım yoktu eşim süpriz yaptııı dün izin aldı bugün geliyorr valla nasıl heyecanlıyım bilemezsinnnnn ben eşimi gönderdiğimde sen askerine kavuşmuş olcann[/ı]

canım gelişi çok güzel gidişi çok acı oluyor cok alısma hep gıdıcek gıbı dusun yoksa kendıne gelemezsın bunu unutma yasadım ıcın soluorum sankı ılk askerı gıtıgı gun kadar acı verıyor gıdısı

tatlım yoktu eşim süpriz yaptııı dün izin aldı bugün geliyorr valla nasıl heyecanlıyım bilemezsinnnnn ben eşimi gönderdiğimde sen askerine kavuşmuş olcann

bendee sewındımmm cokk ne guzell süprızz sana yaa buunee güzell süprizz olmuşşş nee mutlusunduurr sımdııkk süsslennn kızzss

öle tatlımmm gideceği aklımın hep bir ucunda ne kadar bilsemde genede zor olacak göndermek Allah elbet onunda sabrını verir

bendee sewındımmm cokk ne guzell süprızz sana yaa buunee güzell süprizz olmuşşş nee mutlusunduurr sımdııkk süsslennn kızzss

demii yaaaaa:81::81::81: süsleniyorum bacım süsleniyorummmmm merak etme sennn ayyy bir kaç saat kaldı kocişimin gelmesineeee

eweet :44::44:gördügümcee baya dalmısınn mentollcükk nesee sonundaa görebildiinn

örtmen hanım nereye bacım sen yeni gelmednmi dersaneden azcık kafanı dağıt hep ders olmaz
organiğim akşama gel bak beklerim özledm kısss senii biz ayferimle akşamları muhabbet ediyoz zaten sende katıl
tuanam ya ben koşmayı geçtim üsütnde durup iki ssat dayansam yeter bana ayaklarım çook acıyoo bnm bi formulu varsa banada öğret tatlım ya
pissy ayakkabları beğendim tşk ederim bunlarıda bi kaydedeyim
durucum sen nasıl bşi istiyorsn eklesene bakım platformların önleri de bana birazcık kaba geliyorda

AY CANIM kocan gıtsın herseyı bastananlatcan kaynana gıderknen olanları kaynanı gorumce eltı kocanı herseyı anlatcan catları yokssaaa

valla tatlım ben ilk topuklu ayakkabımı aldığımda bildiğin çivi şeklinde olan topuklardandı ve bayada yüksekti 5 dk ayakta zor duruyordum ama inat ettim hergün giydim sonrada alıştımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…