kızlar baya kalabalığız ama pek suskunuz durucum ya erkekler öle kıskançlar ama haklılarda bende rahat edemem kuzenim giydi benim hoop eli orda topluyo düşüyo çünkü dğün boyunca çekiştrmekle geçti gelinliği ayakkabı nasıl istiyorsunuz altına bakalım
bunların ikiside hoşuma gitti ama ben platform istiyorum duramam ki bunların üstünde ayaklarıma yazıkk
benıı gormedınmııı sennn ayferımmm amaa:44::44: neseee napırsınn bakammm aksamm gelcemm heraan kacabılırımmm hastamm cogaldııı
kızlar baya kalabalığız ama pek suskunuz durucum ya erkekler öle kıskançlar ama haklılarda bende rahat edemem kuzenim giydi benim hoop eli orda topluyo düşüyo çünkü dğün boyunca çekiştrmekle geçti gelinliği ayakkabı nasıl istiyorsunuz altına bakalım
bunların ikiside hoşuma gitti ama ben platform istiyorum duramam ki bunların üstünde ayaklarıma yazıkk
kızlar alttan alttan bakmayın yaw miracle canım devrem ne yapıyosun konuşamadık uzun zmandır seninle
organiğm valla daldım bu gelinlk falan meselelerine böle bakınca annemde dalga geçiyo davullar kapıda kaldı çok acele ya diyoo
tuanacım valla senin adına ne mutlu oldum eşin geliyo ağız tadıyla vakit geçirin inşallah güzel güzel gecelikler almışsındır inşallah kayınvalidenin yanına gelrken
[ı]tatlım yoktu eşim süpriz yaptııı dün izin aldı bugün geliyorr valla nasıl heyecanlıyım bilemezsinnnnn ben eşimi gönderdiğimde sen askerine kavuşmuş olcann[/ı]
wuuu sen farklı istiyorsun
çok ağır olmaz mı bu modeller cnm ?
Üzerinde illaki değişiklik olacak zaten,mesela dekolteleri:)üst kısımlar neredeyse şeffaf
ama renk tonları tam istediğim gibi,işlemelerde.
Azıcıkda farklı olsun ağır olsun ne olacak;diğer şartlar uygun olursa abartı görünmez.
Mesela mekan;kır düğünlerinde asla giyilmez bence,ağır mekan bulurum olur biter
ağırlık olarak yani gelinliğin ağırlığı cnmgelinler genelde gelinliklerin çok ağır olduğundan yakıırlar ya ondan dedim.
tabi bu modellere böyle dediğin gibi daha ağır mekanlarda lazım
bu renge cupucino rengi diyorlarmış galiba.
tatlım yoktu eşim süpriz yaptııı dün izin aldı bugün geliyorr valla nasıl heyecanlıyım bilemezsinnnnn ben eşimi gönderdiğimde sen askerine kavuşmuş olcann
benide gören yok ztn canımgörünmes oldum ben:82::82::82::82: kolay gelsin canımmmm ebnde kaçıyorumz ztn:82::82::82:
öle tatlımmm gideceği aklımın hep bir ucundacanım gelişi çok güzel gidişi çok acı oluyor cok alısma hep gıdıcek gıbı dusun yoksa kendıne gelemezsın bunu unutma yasadım ıcın soluorum sankı ılk askerı gıtıgı gun kadar acı verıyor gıdısı
bendee sewındımmm cokk ne guzell süprızz sana yaa buunee güzell süprizz olmuşşş nee mutlusunduurr sımdııkk süsslennn kızzss
ağırlık olarak yani gelinliğin ağırlığı cnmgelinler genelde gelinliklerin çok ağır olduğundan yakıırlar ya ondan dedim.
tabi bu modellere böyle dediğin gibi daha ağır mekanlarda lazım
bu renge cupucino rengi diyorlarmış galiba.
ay ebn abartılı diye ağır dedin sandım
Boşver ağır olsun,kadınlarda ne zaman rahatlık görselliğin önüne geçmiş ki,hemde düğünde:)
kızlar alttan alttan bakmayın yaw miracle canım devrem ne yapıyosun konuşamadık uzun zmandır seninle
organiğm valla daldım bu gelinlk falan meselelerine böle bakınca annemde dalga geçiyo davullar kapıda kaldı çok acele ya diyoo
tuanacım valla senin adına ne mutlu oldum eşin geliyo ağız tadıyla vakit geçirin inşallah güzel güzel gecelikler almışsındır inşallah kayınvalidenin yanına gelrken
öle tatlımmm gideceği aklımın hep bir ucundane kadar bilsemde genede zor olacak göndermek Allah elbet onunda sabrını verir
demii yaaaaa:81::81::81:süsleniyorum bacım süsleniyorummmmm merak etme sennn ayyy bir kaç saat kaldı kocişimin gelmesineeee
örtmen hanım nereye bacım sen yeni gelmednmi dersaneden azcık kafanı dağıt hep ders olmaz
organiğim akşama gel bak beklerim özledm kısss senii biz ayferimle akşamları muhabbet ediyoz zaten sende katıl
tuanam ya ben koşmayı geçtim üsütnde durup iki ssat dayansam yeter bana ayaklarım çook acıyoo bnm bi formulu varsa banada öğret tatlım ya
pissy ayakkabları beğendim tşk ederim bunlarıda bi kaydedeyim
durucum sen nasıl bşi istiyorsn eklesene bakım platformların önleri de bana birazcık kaba geliyorda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?