Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ayyyy özenndırmeee kızz benııı benn sımdıdenn basladımm suslenemyee bakkk kalbımm varyaaküt küt yaniiii 10 günn çabukkk gecsınnngöz kapıyp acana kadarrr yahuuu:103::128:

valla tatlım ben ilk topuklu ayakkabımı aldığımda bildiğin çivi şeklinde olan topuklardandı ve bayada yüksekti 5 dk ayakta zor duruyordum ama inat ettim hergün giydim sonrada alıştımmm

bende cok topuklu gıyemıyorum azcık olanları gıyerın 5 6 cm kadar

he hee gorunmessmııı odaa imişş kolayy gelsınn sana canımm çalıss hadııı allah zıhın acıklıgı versınnn sanaaa
heeee görünmesss oldummm:82::82::82::82::82::82:şu zihnim bi açısın bişey istemiyom yasen niye kaçaksın bakim akşamları döktremiyoz yani olmuo

aslında ders çalışsımda yok sattlerdir aynı teste bakıp duruyorum işte sizi kıskandım yawwww ne güzel çeyizlerinizzz varrrr:82:

benn her aksamm vardımm bıı dunn yoktumm osamannmıı muappett ettınızzz kuzuumm tamm aksamm gelıcemm sekerımm bendee osledımm buarada özlee hala ınann bakmadımm bakamadımm aksamm cewapp atarımm sekerımmm

kuşummm sanaa sözzz bu aksammm dokturttcemm sanaa genee bakk bakk suu kaslarınn süzülüsünee canımm varyaa kar bıttıı tamm hastaa basladııı gercıı yazarımm kısmee yok suann amaa ahhh şu erkekklerr anlamazlarr bayanalrıı benıı bolee ızlıyolarrr hemen surat yapıyolarrr bendee bısıı dıyemıyoomm kuşooomm

sen göster bana onları dövimmm ben onlarıı işlerine gelince anlarlalr ama senin gıcük tipsüz şebelekler

AY CANIM kocan gıtsın herseyı bastananlatcan kaynana gıderknen olanları kaynanı gorumce eltı kocanı herseyı anlatcan catları yokssaaa

ayyy kuzum anlatayımm sen istee hatta dur şimdi başlayayımmm bak şimdi anneme ilk söylemek zor geldi hani dedimki iş için eğitime gidiyorum neyse otobüste söyledimm kuzumm benimm yaa annem içimi çok parçaladııı gitme dedi ama dedim anne yolu yok eşim böyle istiyor ana yüreği işte üzülcem diye çok korkuyor neyse bu kısmı geçiyorum içim parçalanıyor çünkü geldim otobüsten indim kaynanam kayınpederim ve görümcem (ama daha küçük görümceliğie yaşı tutmuyor ilkokul 3 e gidiyor) karşıladılar beni kaynanam bir mutlu (hani zamanında beni üzen kadın ortalıktan kaybolmuş) alnımdan öptü önce dedi sen benim baştacımsın çünkü dedi sen oğlumu baştacı yaptın sözünden çıkmadın ve herşeye rağmen geldin seni ne ben üzerim nede başkasının üzmesine izin veririm dedi neyse hemen lokontaya gittik yedik içtik sonra eşimin halaların yanına gittik gene bir alından öpme faslı yaşadım tabi benim telefonlar hiç susmuyor arayan arayana babam,teyzeler,amcalar halalar o olaylardan dolayı tedirginler üzcekler seni gel diyorlar sürekli gelmezsen bizi unut dediler yani çok zor durumlara girdim canım çok ağladım. Sevincide acıyıda aynı anda yaşadım çok eşim aradı sonra annesiyle konuştu tuana size emanet dedi benim emanetim kılına zarar verirseniz onun gözünden bir damla yaş akmayı bırak gözlerinin dolduğunu bile görür duyarsam gelirim hepinizi yakar yıkarım dedi. Kayınvalidemde yok oğlum öle şey olmaz o şuanda senden ve kendi kızımdan bile üstün dedi valla üstüme titriyorlar ya inş hep böle devam eder benim eşim iki kardeş kısaca elti gibi bir durumumda yok görümce desen daha küçük hiç bir zararı yok çocuğum ben geldim diye pek bir mutlu bugün okulda resim yapmışlar bana yapmış cimcime üstünede beni çok sevdiğini yazmış astım odanın duvarına öyle işte tatlım yeni gelişmeleri gene yazarım sana kısaca iş eşimde bitiyor o benim arkamda olduğu sürece kimsenin bana birşey demeye cesareti olamaz valla kayınpederimde arabanın anahtarını verdi bana al kızım dedi senin bu istediğin yere istediğin zaman gidebilirsin sadece bize haber vermeden çıkma dedi okadar

ayy ammada uzun yazmışım yavvv

ayyyy özenndırmeee kızz benııı benn sımdıdenn basladımm suslenemyee bakkk kalbımm varyaaküt küt yaniiii 10 günn çabukkk gecsınnngöz kapıyp acana kadarrr yahuuu:103::128:

kaderin işine bak sen 10 gün geçsin istiyorsun ben şuanda zaman dursun istiyorummm püffff bacım ne olcek böyle

örtmen hanım sen öle deme annecğine sor bakalım sana ne çeyizler çıkarır şaşar kalırsın kalanlarıda el birliği ile alırsınız zaten askerin gelsn bak hele bakma biz biraz aceleci davranıyoruz 11.11.2011 istedğimiz için oda olurmu bilmem askerimde onay verdi birlkte karar verdk ama bi gelsn değişblir herşey keşke kısalsaydı ya bi 3ay indiremediler şu askerlği vallla bayram ederdik kk bayanları olarak ben seçimden önce yaparlar die düşünmüştüm oy toplamak için
sınavım var bnmde aöf ama ben daha bi dersi bitrdm ancak diğeride yarım bakalım ne olcak
organğim akşam gelrsn muhabbet ederiz kolay gelsn arkadsım sna
yılmadan giymişsin ne güzel tuanacım ben acıyınca hemen pes ediyorum canım kıymetli galiba

öyle tatlım ben biraz inadımdır canımda acısa kafama birşeyi koydummu asla pes etmem

bende tam tersiyim mentolüm ya hiç acelem yok daha çok var farkındayım çünkü ama sizin baya bi olmuş canım ya herşeyi halledersin ne güzel istediğiniz tarihta evlenirsiniz inş.:123::123::123: ayyyyy keşke olsaydı çoktannnnn aşkıma kavuşmış olurdum ya:97::97::97::97::97: işlerine gelince düşürüyolar yapıolar istediklerini ama

burdan baskı yapalım 3 ay düşmesi için işlerine geleni nasıl yapıyorlar gece bile yasa kabul ediyorlar madem yapmaycaksın böle söylentiler çıkarma bizde heveslenmeyelim özellikle ben yazın sonlarında kesn gözüyle bakıyrdum yıkıldım resmen artık kalmadı umudum ama aklıma geldi bak şimdik çokkkkk kızdım çoook aptal yerine koymasınlar bizii

kaderin işine bak sen 10 gün geçsin istiyorsun ben şuanda zaman dursun istiyorummm püffff bacım ne olcek böyle

neseee sıraa senınn senın için durucakk amaa elbet bigünn banada gelcekk ozamann bendees ewıncemm yupplyy sıraa senınn arkadasımm senn kavuss op koklaa sonraa bendee

bende çok umutlanmıştım yaaa çok sinirlendimmm sonra
anennnn şekerımmm benımm taamm büyükk şebecikkleerrr

içkilerine ilaç koyalım onların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…