öle tatlımmm gideceği aklımın hep bir ucundane kadar bilsemde genede zor olacak göndermek Allah elbet onunda sabrını verir
demii yaaaaa:81::81::81:süsleniyorum bacım süsleniyorummmmm merak etme sennn ayyy bir kaç saat kaldı kocişimin gelmesineeee
valla tatlım ben ilk topuklu ayakkabımı aldığımda bildiğin çivi şeklinde olan topuklardandı ve bayada yüksekti 5 dk ayakta zor duruyordum ama inat ettim hergün giydim sonrada alıştımmm
heeee görünmesss oldummm:82::82::82::82::82::82:şu zihnim bi açısın bişey istemiyom yahe hee gorunmessmııı odaa imişş kolayy gelsınn sana canımm çalıss hadııı allah zıhın acıklıgı versınnn sanaaa
aslında ders çalışsımda yok sattlerdir aynı teste bakıp duruyorum işteörtmen hanım nereye bacım sen yeni gelmednmi dersaneden azcık kafanı dağıt hep ders olmaz
organiğim akşama gel bak beklerim özledm kısss senii biz ayferimle akşamları muhabbet ediyoz zaten sende katıl
tuanam ya ben koşmayı geçtim üsütnde durup iki ssat dayansam yeter bana ayaklarım çook acıyoo bnm bi formulu varsa banada öğret tatlım ya
pissy ayakkabları beğendim tşk ederim bunlarıda bi kaydedeyim
durucum sen nasıl bşi istiyorsn eklesene bakım platformların önleri de bana birazcık kaba geliyorda
örtmen hanım nereye bacım sen yeni gelmednmi dersaneden azcık kafanı dağıt hep ders olmaz
organiğim akşama gel bak beklerim özledm kısss senii biz ayferimle akşamları muhabbet ediyoz zaten sende katıl
tuanam ya ben koşmayı geçtim üsütnde durup iki ssat dayansam yeter bana ayaklarım çook acıyoo bnm bi formulu varsa banada öğret tatlım ya
pissy ayakkabları beğendim tşk ederim bunlarıda bi kaydedeyim
durucum sen nasıl bşi istiyorsn eklesene bakım platformların önleri de bana birazcık kaba geliyorda
heeee görünmesss oldummm:82::82::82::82::82::82:şu zihnim bi açısın bişey istemiyom yasen niye kaçaksın bakim akşamları döktremiyoz yani olmuo
aslında ders çalışsımda yok sattlerdir aynı teste bakıp duruyorum iştesizi kıskandım yawwww ne güzel çeyizlerinizzz varrrr :82:
kuşummm sanaa sözzz bu aksammm dokturttcemm sanaa geneebakk bakk suu kaslarınn süzülüsünee canımm varyaa kar bıttıı tamm hastaa basladııı gercıı yazarımm kısmee yok suann amaa ahhh şu erkekklerr anlamazlarr bayanalrıı benıı bolee ızlıyolarrr hemen surat yapıyolarrr bendee bısıı dıyemıyoomm kuşooomm
AY CANIM kocan gıtsın herseyı bastananlatcan kaynana gıderknen olanları kaynanı gorumce eltı kocanı herseyı anlatcan catları yokssaaa
ayyyy özenndırmeee kızz benııı benn sımdıdenn basladımm suslenemyee bakkk kalbımm varyaaküt küt yaniiii 10 günn çabukkk gecsınnn göz kapıyp acana kadarrr yahuuu:103::128:
bende cok topuklu gıyemıyorumazcık olanları gıyerın 5 6 cm kadar
örtmen hanım sen öle deme annecğine sor bakalım sana ne çeyizler çıkarır şaşar kalırsın kalanlarıda el birliği ile alırsınız zaten askerin gelsn bak hele bakma biz biraz aceleci davranıyoruz 11.11.2011 istedğimiz için oda olurmu bilmem askerimde onay verdi birlkte karar verdk ama bi gelsn değişblir herşey keşke kısalsaydı ya bi 3ay indiremediler şu askerlği vallla bayram ederdik kk bayanları olarak ben seçimden önce yaparlar die düşünmüştüm oy toplamak için
sınavım var bnmde aöf ama ben daha bi dersi bitrdm ancak diğeride yarım bakalım ne olcak
organğim akşam gelrsn muhabbet ederiz kolay gelsn arkadsım sna
yılmadan giymişsin ne güzel tuanacım ben acıyınca hemen pes ediyorum canım kıymetli galiba
örtmen hanım sen öle deme annecğine sor bakalım sana ne çeyizler çıkarır şaşar kalırsın kalanlarıda el birliği ile alırsınız zaten askerin gelsn bak hele bakma biz biraz aceleci davranıyoruz 11.11.2011 istedğimiz için oda olurmu bilmem askerimde onay verdi birlkte karar verdk ama bi gelsn değişblir herşey keşke kısalsaydı ya bi 3ay indiremediler şu askerlği vallla bayram ederdik kk bayanları olarak ben seçimden önce yaparlar die düşünmüştüm oy toplamak için
sınavım var bnmde aöf ama ben daha bi dersi bitrdm ancak diğeride yarım bakalım ne olcak
organğim akşam gelrsn muhabbet ederiz kolay gelsn arkadsım sna
yılmadan giymişsin ne güzel tuanacım ben acıyınca hemen pes ediyorum canım kıymetli galiba
sen göster bana onları dövimmm ben onlarııişlerine gelince anlarlalr ama senin gıcük tipsüz şebelekler
kaderin işine bak sen 10 gün geçsin istiyorsun ben şuanda zaman dursun istiyorummm püffff bacım ne olcek böyle
bende çok umutlanmıştım yaaaburdan baskı yapalım 3 ay düşmesi için işlerine geleni nasıl yapıyorlar gece bile yasa kabul ediyorlar madem yapmaycaksın böle söylentiler çıkarma bizde heveslenmeyelim özellikle ben yazın sonlarında kesn gözüyle bakıyrdum yıkıldım resmen artık kalmadı umudum ama aklıma geldi bak şimdik çokkkkk kızdım çoook aptal yerine koymasınlar bizii
anennnn şekerımmm benımm taamm büyükk şebecikkleerrr
neseee sıraa senınn senın için durucakk amaa elbet bigünn banada gelcekk ozamann bendees ewıncemm yupplyysıraa senınn arkadasımm senn kavuss op koklaa sonraa bendee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?