Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

incim hangı sıteden yaptın onu bende kendıme sarı yapım

anammmm önce sonra diye olmus resmen bence kesinlikle boyatmalısın siyaha cok yakısmıs

Derhal üstekiiiiiiiiiii tona dönuyosun incim pleaaseeeee

İncicim hangi siteeden yaptın bende denemek istiyorumm

yahu kızlar orda iki ton var soldakimi sağdakimi onu soruyorum size... soldaki siyah sağdakinin tonunu tam bilmiyorum kestanesnn koyusu galiba
ivillage ye girin kızlar üstteki seçeneklerden BEAUTY & STYLE seçin sonra MAKEOVER seçeneğine tıklayın ve start deyin.. çıkan pencerede hazır yüzler var yada kendi fotonuzu yükleyin.. daha sonra noktalarla size örnek göstererek yüzünüzü programa tanıtıosunuz sonrası basit zatenn

bulamadım

hb incimmmmm.Askermle knsuodum son ıntıkalde btdı sonunda ya.ALLAH şükür

ay nası becerıksızım yaaa yapamıyorum sımdıdee
begendıgım saacı kendı sacıma nasıl yapıcam

bende bugün bi kerecik konuştum sevgilime.. faturalıdan tlye geçtim onunda teli kırdı komutan.. merak ettim aradım yokmuş sonra aradı aşkımm benimm özleidm yaaa

Az kaldı incimmmmm yaaaa az dha bayan cnm Sınava gıdıyorum kızlar dua edınnnn ltfennn:18::18: öpüldünüzzzzzzzzzz

Tesekkrler tatlım actım simdi Üstteki iki tondan birinci tam siyah olan daha güzel biranda gözüme koyu gelir diyosan önce sağdaki daha koyu kahve gibi olanı deneyebilirsin

o günleride göstersin rabbim

bakıcam kuzumm

hoşgeldin cnmm

hoşgeldin kevser anlat şekerim olanlarıı

h.b tatlım..benim oduncuk kurdum cümlelerden bişey anlamıyoya yani yumuşamıyo..geçen gün aradı güzelcene konuşuyorum ağzı açık kaldı durakladı tabi bendede odunluk oldu için tuhaf geldi bianda kurdum cümleler..özledim falan diorum tamm tamm gelince geçer dio..neyse dün yine aradı yafrum dedim bakalım ne diyecek die verdiği cvp sen iycene sapıttın cıvık cıvık konuşma oldu..dünden beri baida aramadıay sıyırcam ya ne yapsam yaranamıyorum he başka yöntem de bana bu tutmadı

ayy yeminlen koptumm ulennn
Kızım senin herif duygularınımı aldırdı naptı nasıl cevaplar onlar
Sen ona desene biz sevgiliyiz sevgimizi birbirimize sevgi sözcükleri söyleyerek gösterelim desene bakalım ne diyecek canım

merhaba kızlar

kız _kvsr_

yafrum denilir mi ya

aşkım, hayatım de yeter

bende pek söyleyemem böyle şeyler ya. özledim seviyorum diye söylerim ihtiyacım olduğunu söylerim bazen sapıklaşırım da aşkım canım hayatım diye pek hitap etmem. benimde bunlara alışmam lazım. hayatımı da en çok bişey anlattığım ama onun anlamadığı zamanlar kullanıyorum. hayatım bak... diye başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…