incim hangı sıteden yaptın onu bende kendıme sarı yapım
anammmmönce sonra diye olmus resmen bence kesinlikle boyatmalısın siyaha cok yakısmıs
Derhal üstekiiiiiiiiiii tona dönuyosun incim pleaaseeeee
İncicim hangi siteeden yaptın bende denemek istiyorumm
gitemliyim yok canım söylemedim ona şimdi est aklıma aldım randevuyu
gerçekten amacı abana kafayı yedirmekse becerdi yani.[/QUOTE
Olurmu öle sey burcum ne kafayı yemesıı yaaa bunlar gayet normal şeyler.Bız kızlar sadece kafamıza cok ama cok takdımızdan oluyor.RABBİM bir an önce problemlerınızııı çözsünnn nişanınızı düğünüüzü görelım cnm benım.Sen sıkma canını elbet orta yol bulunucak.
bilmiyorum çağlacık geldiğinden beri hep sorun hep sorun sorunda sadece BULUŞAMAMA yok böle birşey ya ben seni hergün görmek istiyorum diyor ee ben napim yani bilmiyrumki inş.canı inş.
aa görmemişim canım:96fff çok zor ya..
herşey yoluna girse keşke hiç kaçamak yapamıyomusun senayarla bıraz iş çıkışı falan olmuyomu
yada hani haftasonları hiçmi çıkmıyosun dışarı
canım işyerinde yanıma ablamı aldım arabayla gidip geldiğimizden iş çıkışlaru imkansız malesef
haftasonları abim evden çıkmadan çıkamıyorum ee babamda artık bişeyler anlıyor gibi burcu evde otururuken şmdi niye herhaftasonu dışarı çıkmak istiyor diyormuş
erkek arkadaşı mı var demiş bilmiyorum bzmkiler ne dedi yok dmeişlerdir napıcam ben ya
yahu kızlar orda iki ton var soldakimi sağdakimi onu soruyorum size...soldaki siyah sağdakinin tonunu tam bilmiyorum kestanesnn koyusu galiba
ivillage ye girin kızlar üstteki seçeneklerden BEAUTY & STYLE seçin sonra MAKEOVER seçeneğine tıklayın ve start deyin.. çıkan pencerede hazır yüzler var yada kendi fotonuzu yükleyin.. daha sonra noktalarla size örnek göstererek yüzünüzü programa tanıtıosunuz sonrası basit zatenn
hoşgeldin fıstıkkk :81:
tatlım kimse kendi ailesini göz önüne alarak başkasına bu konuyu yükleyemez.. herkesin yapısı kültürü farklıdır sonuçta.. sana bu şekilde baskı yapması çok yanlış
hb incimmmmm.Askermle knsuodum son ıntıkalde btdı sonunda ya.ALLAH şükür
tatlım kendi saçının rengini değiştiremiosun.. ordan bi saç seçiosun sana uygun olan bitaneyi seç onda istediin rengi dene..ay nası becerıksızım yaaa yapamıyorum sımdıdee
begendıgım saacı kendı sacıma nasıl yapıcam
bende bugün bi kerecik konuştum sevgilime.. faturalıdan tlye geçtim onunda teli kırdı komutan.. merak ettim aradım yokmuş sonra aradı aşkımm benimm özleidm yaaa
tatlım kendi saçının rengini değiştiremiosun.. ordan bi saç seçiosun sana uygun olan bitaneyi seç onda istediin rengi dene..
o günleride göstersin rabbimeheheh güldürdün benii :90::90:
şimdiden aldım tarıhı askım gelır gelmez basıyorum nıkahı
bakıcam kuzummdidoo yenii ressim eeimm albümme
hoşgeldin cnmmBen geldımmmmmmmmmmmmmm hu huuuuuuuu
buarada mrb kızlar
işte tıklıyorum üstüne olmuyo:84::84:
Az kaldı incimmmmm yaaaa az dha bayan cnmSınava gıdıyorum kızlar dua edınnnn ltfennn :18::18: öpüldünüzzzzzzzzzz
biraz bekle saçlarında mavi noktalar çıkıcak sabret az sonra saçı koyuyo kafanaa
yahu kızlar orda iki ton var soldakimi sağdakimi onu soruyorum size...soldaki siyah sağdakinin tonunu tam bilmiyorum kestanesnn koyusu galiba
ivillage ye girin kızlar üstteki seçeneklerden BEAUTY & STYLE seçin sonra MAKEOVER seçeneğine tıklayın ve start deyin.. çıkan pencerede hazır yüzler var yada kendi fotonuzu yükleyin.. daha sonra noktalarla size örnek göstererek yüzünüzü programa tanıtıosunuz sonrası basit zatenn
o günleride göstersin rabbim
bakıcam kuzumm
hoşgeldin cnmm
hoşgeldin kevser anlat şekerim olanlarıı
hay ben o mavi noktalaraa :92:
üye olmam gerekmıyor dımı dırek gırdım ona göre
bisürü mavı nokta cıktı bişey oldugu yok
h.b tatlım..benim oduncuk kurdum cümlelerden bişey anlamıyoya yani yumuşamıyo..geçen gün aradı güzelcene konuşuyorum ağzı açık kaldı durakladı tabi bendede odunluk oldu için tuhaf geldi bianda kurdum cümleler..özledim falan diorum tamm tamm gelince geçer dio..neyse dün yine aradı yafrum dedim bakalım ne diyecek dieverdiği cvp sen iycene sapıttın cıvık cıvık konuşma oldu ..dünden beri baida aramadı ay sıyırcam ya ne yapsam yaranamıyorum he başka yöntem de bana bu tutmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?