akşam mesaine geç kalmabennn kacıyorummm sızlerıı opuuyorummm koccaamannn güzelll hatunlarrrraksamm gorusuruukkk kızz ayferıkk hayydee sendee dersınınn basınaa :88::88::88::82:kısarımmm bakkk annee olerımmm sakaa optummm mentolumudee tekerr tekerr
Evet burdan çıkan sonuç senin aşkın esmerr baya
Bende bendee
Görkemim günler aylar geçti kokuna hasretim....Sımsıkı sarılmanı ellerimi sıcacık etmeni özledim...
Bakışını Gülüşünü her bir ifadeni özledim sevdiğimm... Herşeyinle herhalinde seni ölesiye özledimmm
çok değil ama esmer yinede
esmerimm biçim biçiiiiiiiimmm ölürüm esmer için alem bna düşmandrr esmer sevdiğim içinnnn
meraba kızlllllllllaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
nasılsın canım :97:merabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:82:
iyim canım sen nasılsınnn
neseee sıraa senınn senın için durucakk amaa elbet bigünn banada gelcekk ozamann bendees ewıncemm yupplyysıraa senınn arkadasımm senn kavuss op koklaa sonraa bendee
ayyy kuzum anlatayımm sen istee hatta dur şimdi başlayayımmm bak şimdi anneme ilk söylemek zor geldi hani dedimki iş için eğitime gidiyorum neyse otobüste söyledimm kuzumm benimm yaa annem içimi çok parçaladııı gitme dedi ama dedim anne yolu yok eşim böyle istiyor ana yüreği işte üzülcem diye çok korkuyor neyse bu kısmı geçiyorum içim parçalanıyor çünkü geldim otobüsten indim kaynanam kayınpederim ve görümcem (ama daha küçük görümceliğie yaşı tutmuyor ilkokul 3 e gidiyor) karşıladılar beni kaynanam bir mutlu (hani zamanında beni üzen kadın ortalıktan kaybolmuş) alnımdan öptü önce dedi sen benim baştacımsın çünkü dedi sen oğlumu baştacı yaptın sözünden çıkmadın ve herşeye rağmen geldin seni ne ben üzerim nede başkasının üzmesine izin veririm dedi neyse hemen lokontaya gittik yedik içtik sonra eşimin halaların yanına gittik gene bir alından öpme faslı yaşadım tabi benim telefonlar hiç susmuyor arayan arayana babam,teyzeler,amcalar halalar o olaylardan dolayı tedirginler üzcekler seni gel diyorlar sürekli gelmezsen bizi unut dediler yani çok zor durumlara girdim canım çok ağladım. Sevincide acıyıda aynı anda yaşadım çok eşim aradı sonra annesiyle konuştu tuana size emanet dedi benim emanetim kılına zarar verirseniz onun gözünden bir damla yaş akmayı bırak gözlerinin dolduğunu bile görür duyarsam gelirim hepinizi yakar yıkarım dedi. Kayınvalidemde yok oğlum öle şey olmaz o şuanda senden ve kendi kızımdan bile üstün dedi valla üstüme titriyorlar ya inş hep böle devam eder benim eşim iki kardeş kısaca elti gibi bir durumumda yok görümce desen daha küçük hiç bir zararı yok çocuğum ben geldim diye pek bir mutlu bugün okulda resim yapmışlar bana yapmış cimcime üstünede beni çok sevdiğini yazmış astım odanın duvarına öyle işte tatlım yeni gelişmeleri gene yazarım sana kısaca iş eşimde bitiyor o benim arkamda olduğu sürece kimsenin bana birşey demeye cesareti olamaz valla kayınpederimde arabanın anahtarını verdi bana al kızım dedi senin bu istediğin yere istediğin zaman gidebilirsin sadece bize haber vermeden çıkma dedi okadar
ayy ammada uzun yazmışım yavvv
iyiii aksaamlarr canlarımmmçookk muu çokk mutluyummm bugünn sizlerle paylasmakk ıcın mesaımee bırzz erkenn geldımm ama kımsee yokkk:44::44::44: askıtomm aradıı burdan cıktıktan sonraa cokk nöbet kıtlıyolarmıss dayann dedımm suraa kacc gunn kaldıı bıtanemm dedımm azdaha sık dişinii tabıı kotyduu bıras dedımkıı surda 10 günün kaldıı yaa dedımm oda dedıkı bugunn kesnlestıı oraya gelmemm ve 7 gün artı 2 günnde yoll almıss bu demektırkıı 2 pazardaa beraberız dahaa bıtmedıı vee MARTINN 19 BURDA askıtommm bu yanıı 8 gün var bugunu saymaazzsakk ki saymıyımm tamm 7 günn cokk mutluu oldumm :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::111::111:
ohhhhhhhhh ne güzelllll canımmmmmm +2 gün ne güzel ya
bende aşkımla konuşcaktım tam tlfnu açtım aşkım dedi sonra devriyeye diye bağırdılar hemen kapattı:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
ki,mi:82::82::82::82:
ki,mi diyeniii gördümmşimarık simarık orta yerınden patlatıyorr biz böylemi gördük babamızdann ele günee rezıl oldukkk içimdenn geldıı mutluyumyaa patlatımm bıı sarkı dedımm
aynen böyleyim şu an ya:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?