:26::26::26::26::26::26::26:
ohhhhhh yandan yandannnn
wallaa bızı yanyana braktılarr heçç iyii etmedılerrr ikimizdeee oynakızz kızz bırı bızee gelıpp cığrınmasınnnaamaa duramıyorummm bakk şimdii :118::118::118::118::118::118: ayıpp olmasınn ama kurrtlarımmın yarısıı dursunn kzuumm lazımm olurrr
ne gerek deviriyeye demi bırakın popolaru yatak görsün yaztn bütün koşuyolar dışarda denetim var diye.benimki yine hasta olcakkk sonra da başlıcak nazlanmaya:97::97::97::97::97::97::97::97::97:
heeee yaaaa ben bgün görünmez oldum ztn köşeme çekildim:97::97::97::97::97: attt kurtlarını gitsin yawwwww boşverrrr eğlen eğlennnn bak ne güzel 1 hafta kalmış bak düşün bi haftaaaaaaaa
ne oynaşıyosunuz bakim tatlı hatunlar organiğim canım ya ne güzel hiç bişeycik kalmamış askerine kavuşmaya ohhhhh ne güzel ne güzel hadi bakalım hayırlısı ile gelsin çook güzel vakit geçirin tatlım
ne oynaşıyosunuz bakim tatlı hatunlar organiğim canım ya ne güzel hiç bişeycik kalmamış askerine kavuşmaya ohhhhh ne güzel ne güzel hadi bakalım hayırlısı ile gelsin çook güzel vakit geçirin tatlım
canımm cokk sagoll senn olmasann oynamıyycaktımmm:82::82:
aynenn canmm yaa yatsınlarr bıı dınlensınlerrr...benımkıddee nobettee yıne taktılar ban vs. dıpp laff soluyoo tamm dıyosun gecıcekk gıdıcekk ama suçluu yınee ben oluyorumm sen dyoo sıcak ewındee sıcakk corbanıı yudumlarkenn oo soguktaa hertarafım donuyoo hatta ayklarımı yıkarkenn canımm acıyooo dıoo uyuşşmuşş artıkk tabıı uzuluyoo ınsann ıcı gıdıyoo ama yapabılcegım bsı vafrsaa solee dıyorumm yokk cunkıı napımm kacırımııı ayolll
canım benimki bi hafata nöbette bi. hafta cezaevinde nöbette bi hfatda devriyede oluyo:97:biraz önce yine çıktılar işte.:97::97:benimde aşkımın dün elleri kanamış çatlamışta :97::97::97::97::97::97:
ayyy gelsinler bunlar artıkkk beee
ayyyyy bende geçenlerde bi gelinlik gördüm bayıldım bayıldımmmm tam benlikti yaeee:82::82::82::82::82::82:hoşgördüm örtmenimmm yine internetten kaptırdım kendimi gelinliklere şimdi karda diz boyu olunca hiçbiyere çıkıp bişiler bakamıyorum
organiğm sen sakla kurtlarını askerin gelince karşılıklı oynarsınz böyle böyle
yazıkkk yaaa allahh gercektenn kolaylıkk verısnn ısınn eglencesııı ama ıstee allahhımm yardımcıları olsunn ellerınee bol boll bepanthene MERHEMINDEN sürrr canımmmiileşşinn:13:
hoşgördüm örtmenimmm yine internetten kaptırdım kendimi gelinliklere şimdi karda diz boyu olunca hiçbiyere çıkıp bişiler bakamıyorum
organiğm sen sakla kurtlarını askerin gelince karşılıklı oynarsınz böyle böyle
ayyyyy bende geçenlerde bi gelinlik gördüm bayıldım bayıldımmmm tam benlikti yaeee:82::82::82::82::82::82:
söyeldim caanım ztn vardı kremi kullanıyodu ama bu hafta sürekli dışarda ne yapsam oluo diyo:97:
canım geçmiş olsun askerine gelince acısını çıkar öp öp ki geçsin elleri ama sen hiç model paylaşmıyosun benimle sen küstüm bakk
bugün biz yırttık nöbetten birazdan gelir herhalde canım kocam msjlaşırız bugün duş günü üstüne bide o soğukta nöbet kesn hasta olurdu -7 derece int baktım iyi ki yazmamışlar sevindm şimdi ben
kremıı yanınaa alamazzmıı canımmm yaada eldıvenn takamazzmıııı yazıkk allahh yardımcısıı olsunnn benım yawrucumundaa gelıncee bıı bakalımm ayaklarımm kotuu olduu dııp duruyoo ne varr ona goreee bıı tedawıı seecerızzz artıkkk bızdee
teeee buralardan bakım yapıyorum ztn ona dudak kremi bile gönderdim yaw:90::90::90::90:
gelsinde bi ellerini yanadağını ducağımı öperim bi,şeyciği kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?