buna bende koptum yaaaözledim falan diorum tamm tamm gelince geçer dio..
kızım haklı çoccuk gelince geçer kevser sende hee
merhaba kızlar
kız _kvsr_
yafrum denilir mi ya
aşkım, hayatım de yeter
bende pek söyleyemem böyle şeyler ya. özledim seviyorum diye söylerim ihtiyacım olduğunu söylerim bazen sapıklaşırım da aşkım canım hayatım diye pek hitap etmem. benimde bunlara alışmam lazım. hayatımı da en çok bişey anlattığım ama onun anlamadığı zamanlar kullanıyorum. hayatım bak... diye başlıyorum
ayy yeminlen koptumm ulennn
Kızım senin herif duygularınımı aldırdı naptı nasıl cevaplar onlar
Sen ona desene biz sevgiliyiz sevgimizi birbirimize sevgi sözcükleri söyleyerek gösterelim desene bakalım ne diyecek canım
h.b tatlım..benim oduncuk kurdum cümlelerden bişey anlamıyoya yani yumuşamıyo..geçen gün aradı güzelcene konuşuyorum ağzı açık kaldı durakladı tabi bendede odunluk oldu için tuhaf geldi bianda kurdum cümleler..özledim falan diorum tamm tamm gelince geçer dio..neyse dün yine aradı yafrum dedim bakalım ne diyecek dieverdiği cvp sen iycene sapıttın cıvık cıvık konuşma oldu ..dünden beri baida aramadı ay sıyırcam ya ne yapsam yaranamıyorum he başka yöntem de bana bu tutmadı
merhaba kızlar
kız _kvsr_
yafrum denilir mi ya
aşkım, hayatım de yeter
bende pek söyleyemem böyle şeyler ya. özledim seviyorum diye söylerim ihtiyacım olduğunu söylerim bazen sapıklaşırım da aşkım canım hayatım diye pek hitap etmem. benimde bunlara alışmam lazım. hayatımı da en çok bişey anlattığım ama onun anlamadığı zamanlar kullanıyorum. hayatım bak... diye başlıyorum
ikimizde normalde insanlara karşı canımlı cicimli konuşmayız. hani bazı kişiler normalde birileriyle bile konuşurken canım diye hitap ederler ya bizde o alışkanlık yok o yüzden "canım" kelimesini gerçekten ifade ettiği anlamda kullanıyoruz...buna bende koptum yaaa
anemm bizim sölemedimiz kelime kalmıo valla..Canım kelimesi bizde hakaret olarak kabul edilio çok soğuk az yetersiz sıradan gelio.. sadece kavgha ettimizde canım deriz kavgayı kızıştırsın die oda
anemm bizim sölemedimiz kelime kalmıo valla..Canım kelimesi bizde hakaret olarak kabul edilio çok soğuk az yetersiz sıradan gelio.. sadece kavgha ettimizde canım deriz kavgayı kızıştırsın die oda
hı hı öle dio ozmanda.bianda sesi kesliyo noldu neden konuşmuon diom sıkıldım dio..askere gidince birazcık olsun duygusallaşır dedim kendimce yok anam hala aynı..seni düşünmeye fırsatım olmuo dio
h.b tatlım..benim oduncuk kurdum cümlelerden bişey anlamıyoya yani yumuşamıyo..geçen gün aradı güzelcene konuşuyorum ağzı açık kaldı durakladı tabi bendede odunluk oldu için tuhaf geldi bianda kurdum cümleler..özledim falan diorum tamm tamm gelince geçer dio..neyse dün yine aradı yafrum dedim bakalım ne diyecek dieverdiği cvp sen iycene sapıttın cıvık cıvık konuşma oldu ..dünden beri baida aramadı ay sıyırcam ya ne yapsam yaranamıyorum he başka yöntem de bana bu tutmadı
ay hiç gülceğimyoktuu
slm fıstıklar nasılsınızz
Seninkide tuhafmış kuzucum ya ne demek seni düşünmeye vaktım olmuyo gunde 5-10 dk bıle dusunmeye vaktı olur bence.Seni seviyorum özledim v.s demiyomu hiç.Askerden önce dermiydi?
hoşbuldum canım.hoşgeldin fides nasılsın canım?
bak işte burda aynıı bizz.. o cümleyi sölemeden kapatmak yasak söylemdiinde bi sonrakinde diorum söylemedin die sende söylemedin der... mutlaka söylicez.. hatta bazzen acele işi vardır sölemeden kapatır arkasından hemen arar seni seviyorum diyeeayrıca her teli kapatırken beni sevdiğini söylemesini bekliyorum. o söylemezse ben söylüyorum. mutlaka söylemeliyiz bana göre. ikimizde söyleyip öyle kapatıyoruz. ama bazen çok öptüm balım diyerek kapatıyo onda bile bişeyler eksikmiş gibi geliyo. :84: bi dahaki aramada ama sen beni sevdiğini söyleyerek kapatmadın diyorum "ama aşkım ben sana hep söylüyorum ki" falan diyo :97:
ikimizde normalde insanlara karşı canımlı cicimli konuşmayız. hani bazı kişiler normalde birileriyle bile konuşurken canım diye hitap ederler ya bizde o alışkanlık yok o yüzden "canım" kelimesini gerçekten ifade ettiği anlamda kullanıyoruz...
aşkım kelimesi bile benim için çok anlamlı çok özel bazı kişiler çok basitçe kullanıyo ama....
ha bu arada sözüm meclisten dışarı sakın yanlış anlama kız hee
taktik ver bakalım sen bana ne diyem ben bu çocaaa :90:
düşünmedine inanmıyorum canım bence atıyo..normalde arada ben konuyu açınca özledim derdi..askere gitti gideli demio ben özledim deyincede gelince geçer dio işte
düşünmedine inanmıyorum canım bence atıyo..normalde arada ben konuyu açınca özledim derdi..askere gitti gideli demio ben özledim deyincede gelince geçer dio işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?