Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

özledim falan diorum tamm tamm gelince geçer dio..
kızım haklı çoccuk gelince geçer kevser sende hee
buna bende koptum yaaa

anemm bizim sölemedimiz kelime kalmıo valla..Canım kelimesi bizde hakaret olarak kabul edilio çok soğuk az yetersiz sıradan gelio.. sadece kavgha ettimizde canım deriz kavgayı kızıştırsın die oda

ayrıca her teli kapatırken beni sevdiğini söylemesini bekliyorum. o söylemezse ben söylüyorum. mutlaka söylemeliyiz bana göre. ikimizde söyleyip öyle kapatıyoruz. ama bazen çok öptüm balım diyerek kapatıyo onda bile bişeyler eksikmiş gibi geliyo. :84: bi dahaki aramada ama sen beni sevdiğini söyleyerek kapatmadın diyorum "ama aşkım ben sana hep söylüyorum ki" falan diyo :97:

hı hı öle dio ozmanda.bianda sesi kesliyo noldu neden konuşmuon diom sıkıldım dio..askere gidince birazcık olsun duygusallaşır dedim kendimce yok anam hala aynı..seni düşünmeye fırsatım olmuo dio

Bu zamana kdar herhangi bi ask kelimesi kullanmayıp yafrum diye girince cocukta sapıklasma demiş hay allam sen cok yasa kevser Fides.. e katılıyorum biraz daha hayatım lı askım lı girseydin belki daha farklı bi tepki verirdi

canım aynıyız inanki.aşkım hayatım kesinlikle diyemm benya..hoş deyincede görüyosunz işte verdiği cvbı

ikimizde normalde insanlara karşı canımlı cicimli konuşmayız. hani bazı kişiler normalde birileriyle bile konuşurken canım diye hitap ederler ya bizde o alışkanlık yok o yüzden "canım" kelimesini gerçekten ifade ettiği anlamda kullanıyoruz...

aşkım kelimesi bile benim için çok anlamlı çok özel bazı kişiler çok basitçe kullanıyo ama....
ha bu arada sözüm meclisten dışarı sakın yanlış anlama kız hee
taktik ver bakalım sen bana ne diyem ben bu çocaaa :90:

anemm bizim sölemedimiz kelime kalmıo valla..Canım kelimesi bizde hakaret olarak kabul edilio çok soğuk az yetersiz sıradan gelio.. sadece kavgha ettimizde canım deriz kavgayı kızıştırsın die oda

Aynen bizdede öle canım kelimesi normal kullanmak yasakk kullanılmışsssada illa bişey vardır

hı hı öle dio ozmanda.bianda sesi kesliyo noldu neden konuşmuon diom sıkıldım dio..askere gidince birazcık olsun duygusallaşır dedim kendimce yok anam hala aynı..seni düşünmeye fırsatım olmuo dio

Seninkide tuhafmış kuzucum ya ne demek seni düşünmeye vaktım olmuyo gunde 5-10 dk bıle dusunmeye vaktı olur bence.Seni seviyorum özledim v.s demiyomu hiç.Askerden önce dermiydi?

ay hiç gülceğimyoktuu

slm fıstıklar nasılsınızz

Seninkide tuhafmış kuzucum ya ne demek seni düşünmeye vaktım olmuyo gunde 5-10 dk bıle dusunmeye vaktı olur bence.Seni seviyorum özledim v.s demiyomu hiç.Askerden önce dermiydi?

düşünmedine inanmıyorum canım bence atıyo..normalde arada ben konuyu açınca özledim derdi..askere gitti gideli demio ben özledim deyincede gelince geçer dio işte

bak işte burda aynıı bizz.. o cümleyi sölemeden kapatmak yasak söylemdiinde bi sonrakinde diorum söylemedin die sende söylemedin der... mutlaka söylicez.. hatta bazzen acele işi vardır sölemeden kapatır arkasından hemen arar seni seviyorum diyee

evet haklısın canım aşkım gerçekten özel bi kelimedir aslında ama bilmiyorum artık kelimeler yetmio bizi az gelio

kızlar şuanda acil çıkmak zorundayım tekrr toplanalım benim bu konu hakkında yoksa sıyırıcam.öptüm hepinizi:90:

düşünmedine inanmıyorum canım bence atıyo..normalde arada ben konuyu açınca özledim derdi..askere gitti gideli demio ben özledim deyincede gelince geçer dio işte

tatlım her insan sevgi sözcükleri arasında büyümez.. annem bizi severken yavrularım kuzularım derr babamm sıpalarım die severr ama bi sevgisi vardır.. kimi babalar vardır sevgisini göstermeye utanır haliyele çocukta öyle yetişir o babada kendi babasından öyle görmüştür.. seni seviodur çok sevioduk hatta söylemeyide eminim çok istiyordur ama yapamaz söylemez bir türlü.. yavaş yavaş artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…