Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşbuldum canım.
iyiyim nolsun bildiğin gibi okul ev arası

sen nasılsın? askerin nasıl davranıyo? sorun yok inşallah. bak tartışmayın yolarım o saçlarını :90:

iyiyiiz canım bizde sorun yok şimdilik az kaldı zaten ya sabır çekiyorum
Tartışmıyoruz bu aralar
Zaten az kaldı bişey olursada gelince alıcam ifadesini

Kızlar sevgilinizi geçmişte çok kez istemeyerek üzdüyseniz ve bundan pişmanlık duyuyorsanız ne yaparsınız ?

Ve birde sevgilinizle geçmişte yaşadığınız sorunlar aklınıza geliyor mu?Bunları unutmak için ne yaparsınız?

Son düzenleme:
mesajlarda söylemek rahat oluyo. _kvsr_ mesajlaştığınız zamanlar rahat rahat yazarsın. o da yazar herhalde dümdüz cevap vercek değil ya. zamanla alışırsınız...

kızlar kvs yazdıklarını okuyunca aşkımı öpesim geldi
benimki çok romantiktir
mutlaka söyler güzel sözler
telefonu kapatırkende seni çok seviyorum der mutlaka..

ben bi defter tutuyorum. ilişkimizin başından beri yaşadığımız güzel ve kötü olayları, onun ve benim sözlerimizi oraya yazıyorum.

eski günler aklıma geldiğinde o sayfayı buluyorum. benim ona söylediklerimi, onun bana söylediklerini, yaptığı açıklamaları okuyorum ve içim rahatlıyor tekrardan...

geçmiş geçmişte kalmalı bence. tekrar açmak mantıksız. benimde onu üzdüğüm anlar oldu bazen tekrar konuyu açıp defalarca özür dilemek istiyorum ama onun tekrar aklına getirmekten başka bi işe yaramaz herhalde. çünkü zamanında zaten özür diledim...

aklıma geldiği anda başka şeyler düşünmeye çalışıyorum ben...
güzel şeyleri düşünmeye çalışıyorum. onun fotoğraflarına beraber çekindiklerimize falan bakıyorum...

İki sorun içinde geçmiş geçmişte kaldı diyip boşuna kendimizi üzmemek lazım.

Bizde eskiden bir sürü saçma sapan nedenlerden kavga ederdik. Şimdi bazen konuşuyoruz da ikimizde ne kadar saçma yere kavga ettiğimizin farkendayız çok şükür

Gayet mantıklı bende öyle bi defter tutabilirim aslında..
Bende kırdığım zaman çok kızııyorum kendime ve devamlı özür dileyesim geliyo..
Önceki gün kırdım onu mesela dün özür diledim bugün gene içim rahat etmedi gene diledim o da hayatım tmm açma artık bu konuyu hatırlamak istemiyorum diyor ama ben kırdığım şeylerden dolayı çok pişmanlık yaşıyorum artık kırmak istemiyorum onu

Hoşbuldum didoşummm
Ben iyiyim sen nasılsınn?

iyiym bende durumm sohbete geldim bugün boşladım dersleri

1.Sevgilimi karşıma alırım ben sna zamanında bunları yaptım çok pişmanın üzgünüm bidaha olmıcak derim ki gelince yapıcam.. Yaptığım hatalar var gerçekten...
2.Sorunlar aklıma değil aklımıza geliyor sürekli konuşuruz geldiğindede oturup yüzyüze adamakıllı konuşucaz..

Sizin baya uzun birlikteliğiniz dimi canım?
Sizin mesela hangi yılınıza kadar bu saçma sapan kavgalar oldu bizim 2 yıl olcak ilişkimiz bi zaman sonra bitermi acaba bu saçma sapan kavgalar..

didoşumm geçmişi geçmişte bırak
eski günlerdeki tartışmaları düşünmek sana zarar verir bitanem..
herşeyi akışına bırak..
insanız istemedende olsa kırabiliyoruz,kırılıyoruz
hatamızı anlayıp özür diliyorsak sorun yok bence..
tekrar tekrar da özür dileme kuşum bak aşkında demiş zaten..
geçmişi değil geleceği düşün kanka

Karşılıklı konuşmak en iyisi zaten bende gelince bigün karşıma alıcam bu zamana kadar seni üzdüğüm kırdığım herşey için özür dilerim diyicem yeterli olur herhalde dimi o konuları tekrar tekrar açmaya gerek var mıdır..

Haklısın canım ama bizim zamanında çok tartışmamız, kavgamız, sorunumuz oldu özellikle askerdeyken işte bunlar aklıma gelince çok üzülüyorum bir anda mutluyken mutsuz oluyorum o zamanları düşününce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…