hoşgeldın cnm ben kendi adıma iyiyim kevser benide koparrdı sağolsun sen nasılsın?
hoşbuldum canım.
iyiyim nolsun bildiğin gibi okul ev arası
sen nasılsın? askerin nasıl davranıyo? sorun yok inşallah. bak tartışmayın yolarım o saçlarını :90:
yavrrucum seninki has odunmuş bea
yontmak lazım ama nasıl :82:
burda bi siyah inci vardıııı???
burda iki tane siyah inci varrr
bunlar daha bişey değil..ağlayacak halime gülüom bende işte..kız ikimizde aynıyız.yalan olmasın şimdi tek o değil..
Kızlar sevgilinizi geçmişte çok kez istemeyerek üzdüyseniz ve bundan pişmanlık duyuyorsanız ne yaparsınız ?
Ve birde sevgilinizle geçmişte yaadığınız sorunlar aklınıza geliyor mu?Bunları unutmak için ne yaparsınız?
hoşgeldin sarı şekerim:78:
nasılsın :87:
Kızlar sevgilinizi geçmişte çok kez istemeyerek üzdüyseniz ve bundan pişmanlık duyuyorsanız ne yaparsınız ?
Ve birde sevgilinizle geçmişte yaşadığınız sorunlar aklınıza geliyor mu?Bunları unutmak için ne yaparsınız?
Gayet mantıklı bende öyle bi defter tutabilirim aslında..
ben bi defter tutuyorum. ilişkimizin başından beri yaşadığımız güzel ve kötü olayları, onun ve benim sözlerimizi oraya yazıyorum.
eski günler aklıma geldiğinde o sayfayı buluyorum. benim ona söylediklerimi, onun bana söylediklerini, yaptığı açıklamaları okuyorum ve içim rahatlıyor tekrardan...
geçmiş geçmişte kalmalı bence. tekrar açmak mantıksız. benimde onu üzdüğüm anlar oldu bazen tekrar konuyu açıp defalarca özür dilemek istiyorum ama onun tekrar aklına getirmekten başka bi işe yaramaz herhalde. çünkü zamanında zaten özür diledim...
aklıma geldiği anda başka şeyler düşünmeye çalışıyorum ben...
güzel şeyleri düşünmeye çalışıyorum. onun fotoğraflarına beraber çekindiklerimize falan bakıyorum...
Hoşbuldum didoşummm
Ben iyiyim sen nasılsınn?
Ve birde sevgilinizle geçmişte yaadığınız sorunlar aklınıza geliyor mu?Bunları unutmak için ne yaparsınız?
İki sorun içinde geçmiş geçmişte kaldı diyip boşuna kendimizi üzmemek lazım.
Bizde eskiden bir sürü saçma sapan nedenlerden kavga ederdik. Şimdi bazen konuşuyoruz da ikimizde ne kadar saçma yere kavga ettiğimizin farkendayız çok şükür
1.Sevgilimi karşıma alırım ben sna zamanında bunları yaptım çok pişmanın üzgünüm bidaha olmıcak derim ki gelince yapıcam.. Yaptığım hatalar var gerçekten...
2.Sorunlar aklıma değil aklımıza geliyor sürekli konuşuruz geldiğindede oturup yüzyüze adamakıllı konuşucaz..
didoşumm geçmişi geçmişte bırak
eski günlerdeki tartışmaları düşünmek sana zarar verir bitanem..
herşeyi akışına bırak..
insanız istemedende olsa kırabiliyoruz,kırılıyoruz
hatamızı anlayıp özür diliyorsak sorun yok bence..
tekrar tekrar da özür dileme kuşum bak aşkında demiş zaten..
geçmişi değil geleceği düşün kanka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?