Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bence yeterli olur

iyi yyaptın canım benide senden başkası görmedi zatii..işiöde çok ben işlerime döneyim barriii

Sizin baya uzun birlikteliğiniz dimi canım?
Sizin mesela hangi yılınıza kadar bu saçma sapan kavgalar oldu bizim 2 yıl olcak ilişkimiz bi zaman sonra bitermi acaba bu saçma sapan kavgalar..

Evet canım bizim ilişkimiz baya uzun 6.yıla girdik.
kavgalarımız 2-3 yıl sürdü diyebilirim. Sürekli hergün kavga etmiyoduk ama yoktan yere birbirimizin kalbini kırdığı çok olmuştur.:26:

Birbirinizi seviyosanız bitmez canım korkma

kızlaar askım suan yanımda olması cok guzel ama gıdınce ben mahvolcam yaaa ooof daha 10 ay var bıtermı sızce yaa neolur zaman cabukkk gecsıınn yaa askıma tamamen kavusıyım

Maşallah cnm
Askerden gelince kavgalarımız azalır diye umut ediyorum uzaklık etkiledi bizi baya

kızlaar askım suan yanımda olması cok guzel ama gıdınce ben mahvolcam yaaa ooof daha 10 ay var bıtermı sızce yaa neolur zaman cabukkk gecsıınn yaa askıma tamamen kavusıyım

Mecbur geçicek canım ya üzme tatlı canını.
Aşkın yanında şimdi günlerini güzel geçirmeye bak

İnşallah düzelir
ayrıca kavgalarda ilişkinin tuzu biberi ben Aşkımla kavga etmeyi bile özledim beee
Evet tuzu biberi ama ben sinirlenince bazen ağzımdan çıkanı kulağım duymuyo kırıcı konuşuyorum cnm o yüzden kavga etmekten korkuyorum önceki gün aşkıma çok kırıcı bi laf ettim nankörsün dedim ahh içime oturdu o dediğim neyseki affetti beni
Ben geldim kızlar

hoşgeldin cnm yazdıklarını okudum kaan biraz daha anlayışlı olmalı bence

Delilik biliyorum senle olmak delilik
Takılıp kaldım karşı koymam imkansız
Yaşanan yıllarım senden çok daha fazla
Hüzünlerim alır gider sevinçlerimi

İçimde yılgın rüzgarların ayak sesleri
Sende daha yeni yeni kavak yelleri
Doğrusu yanlışı ağrısı sancısı ne varsa yaşanacak
Gözyaşı ayrılık pişmanlık dargınlık hepsi benim olacak

Al beni sarıl bana beni koru kollarında korkuyorum
Kaçmayı çok denedim ansızın bu sevgiden

Kaç kere yenik düştüm istemeyin bunu benden
Sarhoş tutkularım koynumda ben bir deli
İş işten geçti artık dönemem geri

Doğrusu yanlışı ağrısı sancısı ne varsa yaşanaak
Gözyaşı ayrılık pişmanlık dargınlık hepsi benim olacak
Al beni sarıl bana beni koru kollarında korkuyorum

hoşbyldum ddemim görüyo muusn yaşadıklarıma bak bu çocuk bna kafayı yedirticek sonunda hiç mantıklı düşünemiyorum ağla ağla bi hal oldum

hoşbyldum ddemim görüyo muusn yaşadıklarıma bak bu çocuk bna kafayı yedirticek sonunda hiç mantıklı düşünemiyorum ağla ağla bi hal oldum

Aa cnm dur ne kafayı yemesi senin bu kadar üzüldüğünü görmüyormu Allah aşkına çok kızıyorum kaana konuşun iyice üzmesin bu kadar seni

Aa cnm dur ne kafayı yemesi senin bu kadar üzüldüğünü görmüyormu Allah aşkına çok kızıyorum kaana konuşun iyice üzmesin bu kadar seni

bilmiyorum inadına mı yapıyor herşeyi güzel derken dahada kötü oluyor bizde mi sorun nasıl üstesinden gelmeliyim bilmiyorumki kounşuyoruz değişen bişey olmuyor.

Valla burcum nedir bu hergün görüşme sevdası insan azla yetinmeyi bilmeli niye böyle yapıyor bu çocuk anlamadığım seni bezdirmeye mi çalışıyo anlayışsız davranıyo çok..

Valla burcum nedir bu hergün görüşme sevdası insan azla yetinmeyi bilmeli niye böyle yapıyor bu çocuk anlamadığım seni bezdirmeye mi çalışıyo anlayışsız davranıyo çok..

bilmiyorum didemim sevdiğimden diyor hergün görmek istiyorum diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…