bence yeterli olurKarşılıklı konuşmak en iyisi zaten bende gelince bigün karşıma alıcam bu zamana kadar seni üzdüğüm kırdığım herşey için özür dilerim diyicem yeterli olur herhalde dimi o konuları tekrar tekrar açmaya gerek var mıdır..
Gayet mantıklı bende öyle bi defter tutabilirim aslında..
Bende kırdığım zaman çok kızııyorum kendime ve devamlı özür dileyesim geliyo..
Önceki gün kırdım onu mesela dün özür diledim bugün gene içim rahat etmedi gene diledim o da hayatım tmm açma artık bu konuyu hatırlamak istemiyorum diyor ama ben kırdığım şeylerden dolayı çok pişmanlık yaşıyorum artık kırmak istemiyorum onu
iyiym bende durumm sohbete geldim bugün boşladım dersleri
iyi yyaptın canım benide senden başkası görmedi zatii..işiöde çok ben işlerime döneyim barriii
Sizin baya uzun birlikteliğiniz dimi canım?
Sizin mesela hangi yılınıza kadar bu saçma sapan kavgalar oldu bizim 2 yıl olcak ilişkimiz bi zaman sonra bitermi acaba bu saçma sapan kavgalar..
Evet canım bizim ilişkimiz baya uzun 6.yıla girdik.
kavgalarımız 2-3 yıl sürdü diyebilirim. Sürekli hergün kavga etmiyoduk ama yoktan yere birbirimizin kalbini kırdığı çok olmuştur.:26:
Birbirinizi seviyosanız bitmez canım korkma
kızlaar askım suan yanımda olması cok guzel ama gıdınce ben mahvolcam yaaa ooof daha 10 ay var bıtermı sızce yaa neolur zaman cabukkk gecsıınn yaa askıma tamamen kavusıyım
Maşallah cnm
Askerden gelince kavgalarımız azalır diye umut ediyorum uzaklık etkiledi bizi baya
Evet tuzu biberi ama ben sinirlenince bazen ağzımdan çıkanı kulağım duymuyo kırıcı konuşuyorum cnm o yüzden kavga etmekten korkuyorum önceki gün aşkıma çok kırıcı bi laf ettim nankörsün dedimİnşallah düzelir
ayrıca kavgalarda ilişkinin tuzu biberi ben Aşkımla kavga etmeyi bile özledim beee
Ben geldim kızlar
Evet tuzu biberi ama ben sinirlenince bazen ağzımdan çıkanı kulağım duymuyo kırıcı konuşuyorum cnm o yüzden kavga etmekten korkuyorum önceki gün aşkıma çok kırıcı bi laf ettim nankörsün dedimahh içime oturdu o dediğim neyseki affetti beni
hoşgeldin cnm yazdıklarını okudum kaan biraz daha anlayışlı olmalı bence
hoşgeldin canm nevar neyok
hoşbyldum ddemim görüyo muusn yaşadıklarıma bak bu çocuk bna kafayı yedirticek sonunda hiç mantıklı düşünemiyorum ağla ağla bi hal oldum
Aa cnm dur ne kafayı yemesi senin bu kadar üzüldüğünü görmüyormu Allah aşkına çok kızıyorum kaana konuşun iyice üzmesin bu kadar seni
hoşbuldum nasılsın bende iişler kötü öğlen burdaysan okumusundur herşey arapsaçına dndü gidiyor herşeykötüye hgidiyor
Mecbur geçicek canım ya üzme tatlı canını.
Aşkın yanında şimdi günlerini güzel geçirmeye bak
Valla burcum nedir bu hergün görüşme sevdası insan azla yetinmeyi bilmeli niye böyle yapıyor bu çocuk anlamadığım seni bezdirmeye mi çalışıyo anlayışsız davranıyo çok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?