Eskileri açmaya gerek yok didemim.. Sadece sorunun nedenini bulmak yeterli.. Uzakta olduğumuz içinde çok sorunlar çıkıyor biraz sabır gelince umuyorumki herşey yoluna giricektir.. Biliyorsun bizde çok tartışıyoruzKarşılıklı konuşmak en iyisi zaten bende gelince bigün karşıma alıcam bu zamana kadar seni üzdüğüm kırdığım herşey için özür dilerim diyicem yeterli olur herhalde dimi o konuları tekrar tekrar açmaya gerek var mıdır..
Valla burcum nedir bu hergün görüşme sevdası insan azla yetinmeyi bilmeli niye böyle yapıyor bu çocuk anlamadığım seni bezdirmeye mi çalışıyo anlayışsız davranıyo çok..
bilmiyorum didemim sevdiğimden diyor hergün görmek istiyorum diyor.
Eskileri açmaya gerek yok didemim.. Sadece sorunun nedenini bulmak yeterli.. Uzakta olduğumuz içinde çok sorunlar çıkıyor biraz sabır gelince umuyorumki herşey yoluna giricektir.. Biliyorsun bizde çok tartışıyoruz
[/B]
Biliyorum incim inşallah geldiklerinde uzaklıktan doğan bu problem ortadan kalkar huzurlu oluruz
anladık seviyo görmek istiyorda bu kadar insanın üstüne gelinmez valla bana bile daral bastı burcum telle konusun mesajlasın msnde cam açın buda görüşme önemli olan yanında hissetmek bence..Bak biz bile aynı mahallede oturduğumuz halde haftada 2 - 3 kez ancak görüşürdük bazen görüşemezdik camın önünden geçerdi aşkım maksat görebilmek.
telde sürekli konuşuoz o arıyo ben arıyorum sürekli mesajlaşıoz yatana kadar zaten ama laptop olmadığından göremioz belki buun alsam rahatar biraz daha bilmiyorumki canım
zeynelim canım anlayışlı davranmaya çalışıyorum ama bana karşı anlaşyışı hiç yokki kaanın
kızlar hepınıze ıyı aksamlar benım koca gelır sımdı benım yanıma aksam kendı ewımızde kalcazdaaAyy heyecan yaptıım Senı sewıorum sewgılım ruhum zeynelim
kızlar ben geldim ve gidiyorum nasılsınız
vayy vay plakalara gelmişsiniz maaşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?