Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Eskileri açmaya gerek yok didemim.. Sadece sorunun nedenini bulmak yeterli.. Uzakta olduğumuz içinde çok sorunlar çıkıyor biraz sabır gelince umuyorumki herşey yoluna giricektir.. Biliyorsun bizde çok tartışıyoruz
Valla burcum nedir bu hergün görüşme sevdası insan azla yetinmeyi bilmeli niye böyle yapıyor bu çocuk anlamadığım seni bezdirmeye mi çalışıyo anlayışsız davranıyo çok..

kesinlikle katılıorummm

kızlar neoldu ya kım askıyla kavga edıoo degmıstır duzelır zamanla uzme tatlı canını

bilmiyorum didemim sevdiğimden diyor hergün görmek istiyorum diyor.

anladık seviyo görmek istiyorda bu kadar insanın üstüne gelinmez valla bana bile daral bastı burcum telle konusun mesajlasın msnde cam açın buda görüşme önemli olan yanında hissetmek bence..Bak biz bile aynı mahallede oturduğumuz halde haftada 2 - 3 kez ancak görüşürdük bazen görüşemezdik camın önünden geçerdi aşkım maksat görebilmek.

Biliyorum incim inşallah geldiklerinde uzaklıktan doğan bu problem ortadan kalkar huzurlu oluruz

tatlıkıs cnm bak bn kendımden ornek verıyım bızde aynı mahalledeydık her gun goremezse benı sabaha kadar kapıda bekledını bılırım belkım senı cok ozluo olamazmı sende anlayıslı olssan

Bu Evde senle her köşesinde
Ne yerdeyim ne gökte
Beni seninle tanıştıranlar
Hepsi girsin cennete

Yüzün benim gökyüzüm
Ağlarım bulutluysam
Tenimdir ipek örtüm
Örtmezsen uyuyamam

Yani sensiz olamam
Sözün benim başım üstüm
Dinlemezsem ölürüm
Sıcak mutlu bir huzur

Bağışlar öpücüğün
Yani sana doyamam
Kimse anlamaz seni

Senin bir bakışın çözer
Gözlerin hayat dolu
Ölümsüz Aşkı müjdeler

Kimse tutamaz beni
Senin bir çağırman yeter
Hem bu hem o dünyada
Bana senin aşkın yeter

Ne yerdeyim ne gökte
Hepsi girsin cennete

Bu Evde senle salonda holde
Ne yerdeyim ne gökte
Hepsi girsin cennete

Gel benim canım gel, gel
Hal beni sana ver, ver
Sev beni hadi çok, çok
Ayrılık bize yok, yok

Tadım tuzum lezzetim
Vazgeçilmezim benim
Güneş Seni görmese
Düşer kalırdı yere

Sen beşinci mevsimsin
Sesin en güzel şarkım
Yanında hoştur canım

Olmasaydı günahım
Sana hemen tapardım
Gel anti deprasanım

Kimse tutamaz beni
Senin bir çağırman yeter
Hem bu hem o dünyada
Bana senin aşkın yeter

Ne yerdeyim ne gökte
Hepsi girsin cennete

Bu Evde senle salonda holde
Ne yerdeyim ne gökte
Hepsi girsin cennete

Gel benim canım gel, gel
Hal beni sana ver, ver
Sev beni hadi çok, çok
Ayrılık bize yok, yok

telde sürekli konuşuoz o arıyo ben arıyorum sürekli mesajlaşıoz yatana kadar zaten ama laptop olmadığından göremioz belki buun alsam rahatar biraz daha bilmiyorumki canım

zeynelim canım anlayışlı davranmaya çalışıyorum ama bana karşı anlaşyışı hiç yokki kaanın

ANLADIM KUZUM karsına alll konus de olmuo boyle bırazda gozunu korkuut

kızlar hepınıze ıyı aksamlar benım koca gelır sımdı benım yanıma aksam kendı ewımızde kalcazdaa ayy heyecan yaptıım senı sewıorum sewgılım ruhum zeynelim

herkese ıyı aksamlar arkadaslar nasılsınızzz az once askerımle msjlastık bıraz ayy artık dussun su askerlık dusecekseee

Kızlar alakasız olacak ama arada bir okurum bu konuyu askerliğin düşmesi bitti artık bildiğim kadarıyla çünkü sözleşmeli askerlik geliyor ve bu askerlik tipi sadece 15 ay askerlik yapacak olanlara uygulanacak dendi.yani 15 ay askerlik düşcek olsa böyle bir açıklama olmazdı herhalde yani bilginiz olsun da Allah sabırlar versin hepinize sağsalim dönsün askerleriniz

slm kızlarrr nasılsınız
ben bomba gibiyim şimdilik herşey yolunda bu haftalık sınavlarımda bitti
askerimle gene gün boyu beraberdik
ama herakşam ayrılırken çok kötü oluyo üzülüyorum
yarın gene birlikteyiz ama buseferde kızıyorum kendime ben onun kadar özlemedimmiki diye yo hayır özledim ama sonuçta yarın görücem mutluyum sonunda bi sopa attıracak kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…