Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bende aynı düşüncedeyim canım bizimkilerde bakıodur kesin

aaa olurmu ole sey cnmm bıde klasık bıze guvenırler etrafa guvenmezler ayyy oluorum yaa artık kıskanclıktan bazen gozu benı fln gormuor herkez sapıık benım pesımden kosuolar

bizimkiler türlerinin son örneği canım yaaaa

Ya o zaman sende böylesin demek diyorum,bütün kız arkadaşlarına böyle baktın ki herkesi aynı sanıyorsun diyorum ama boşa mücadele ediyorum; herkes sapık:) bende dünya güzeli:)
Güzelliklede alakası yokmuş,erkekler şöyledir böyledir.
Buraya yazdığımı söylüyorum ya,ne biliyorsun onların kız olduğunu diyor, hele bi bitsin askerlik yazdıklarımın altını üstüne getirir.kullanıcı adımı söylemiyorum :))

evet bursanın da bütün erkek nüfusu sapıktır, haberiniz olsun.
Ben de dünya güzeli olduğum için her an başıma bişey gelme tehlikesi ile karşı karşıyayım.
O yüzden sevgilim gezmeye dışarı yalnız çıkmamı istemio.
Ben de onsuz dışarı çıkmak istemiyorum ama malum işe gidip geliyorum, eh illa bişi alıncak oluo, hastalık oluo bişi oluo, çıkıom işte....
Öyle olunca hemen benimkinin tlfda sesi değişio

evet cnm dugunum olmadı geldıkten sonra dugunum olcak beraber yasıycaz ınsallah

inşallah canım

ay sorma canım aynen benimde öyle,aradıgında dışarda olursam ortamın sesinden anlaşılıyor ya hemen sesi gidiyor:)

hee bide buraya üye olduğumu sizinle yazıştığımı söylemiyorum, çünkü o da aynı tepkiyi verir, nerden bilion kız olduklarını der, paranoyak aşkım benim
zaten öyle nette fazla vakit geçirmemden face den fln nefret edio, bi de burayı öğrense keser beni

ben burda yazılanları okuyorum sadece zaten, yorum fln yazmıyorum, hiçbirinizle de tanışmıyorum
şaka bi yana boşu boşuna kavga etmemek için şimdi sölemiyorum, yoksa askerlik bitince hiç sorun olmaz ama şimdi uzaktayken herşeyi problem edio

kızlar sımdı ısyerıme kargo geldıııı ve suprizzzzzz askıııım bana altın kolye yollmıs ucunda nazar bocugu var taslı bayıldııııım coook sasırdım hıc bekleeemıyoooduuum yaaa agladım mutluluktann

ayy ne güzel canım yaaa çok sevindim senin adına

aynı mantıkta bunlar ben anladım banada aynısını dıyo ne bılıosun kk dakıler kız dıyo yaa

Kızlaaar benim acil çıkmam gerekiyor.
Hepinizi öpüyorum kocamannnn

güle güleeeee:80: :80:

oyy oyy oyyy, süper yaaa, ayy ben de ağlıcam şimdi, çok duygulandım yaw
walla bugün senin için harika bir gün oldu canikom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…