bizimkiler türlerinin son örneği canım yaaaa
heee anladım cnm bosver sende tek gez tabı askerın bıseycık demezse benm pekbı fırsatım olmuyor kendısınde de :26:
aynı aynı cnm hepsı aynı tarz tabı ıclerı fesat ben artık ole dıyınce dıyorumkı demmekkı sanada guven olmaz sende erkeksın sen de evlı sın kesın bakıyosundur o zaman dıyorum ben bakmam dıoo ole dıyıncee
aaa olurmu ole sey cnmm bıde klasık bıze guvenırler etrafa guvenmezler ayyy oluorum yaa artık kıskanclıktan bazen gozu benı fln gormuor herkez sapıık benım pesımden kosuolar
bizimkiler türlerinin son örneği canım yaaaa
bence de
benim de yalnız gezme iznim yok
canım sen ailenle mi yaşıosun, daha önce sormuştum ama cevabını yazdıysan da göremedim
evet cnm dugunum olmadı geldıkten sonra dugunum olcak beraber yasıycaz ınsallah
Ya o zaman sende böylesin demek diyorum,bütün kız arkadaşlarına böyle baktın ki herkesi aynı sanıyorsun diyorum ama boşa mücadele ediyorum; herkes sapık:) bende dünya güzeli:)
Güzelliklede alakası yokmuş,erkekler şöyledir böyledir.
Buraya yazdığımı söylüyorum ya,ne biliyorsun onların kız olduğunu diyor, hele bi bitsin askerlik yazdıklarımın altını üstüne getirir.kullanıcı adımı söylemiyorum :))
evet cnm dugunum olmadı geldıkten sonra dugunum olcak beraber yasıycaz ınsallah
siz söledikçe görüorum kesin kararım bütün erkekler aynı örnek
bende aynı düşüncedeyim canım bizimkilerde bakıodur kesin
Amaaaan bakarsa baksında daha iyisini göremeyeceğini farketsin
Ama bakmaz bakmaz :)
evet bursanın da bütün erkek nüfusu sapıktır, haberiniz olsun.
Ben de dünya güzeli olduğum için her an başıma bişey gelme tehlikesi ile karşı karşıyayım.
O yüzden sevgilim gezmeye dışarı yalnız çıkmamı istemio.
Ben de onsuz dışarı çıkmak istemiyorum ama malum işe gidip geliyorum, eh illa bişi alıncak oluo, hastalık oluo bişi oluo, çıkıom işte....
Öyle olunca hemen benimkinin tlfda sesi değişio
baksın dönüp dolaşır kürkçü dükkanına döner artık çoğu aşklar günlük yalan olmuş
Ya o zaman sende böylesin demek diyorum,bütün kız arkadaşlarına böyle baktın ki herkesi aynı sanıyorsun diyorum ama boşa mücadele ediyorum; herkes sapık:) bende dünya güzeli:)
Buraya yazdığımı söylüyorum ya,ne biliyorsun onların kız olduğunu diyor, hele bi bitsin askerlik yazdıklarımın altını üstüne getirir.kullanıcı adımı söylemiyorum :))
kızlar sımdı ısyerıme kargo geldıııı ve suprizzzzzz askıııım bana altın kolye yollmıs ucunda nazar bocugu var taslı bayıldııııım coook sasırdım hıc bekleeemıyoooduuum yaaa agladım mutluluktann
kızlar sımdı ısyerıme kargo geldıııı ve suprizzzzzz askıııım bana altın kolye yollmıs ucunda nazar bocugu var taslı bayıldııııım coook sasırdım hıc bekleeemıyoooduuum yaaa agladım mutluluktann
bende cok mutlu oldum sımdı amaoyyyy kıyamamm
ayy ne güzel canım yaaaçok sevindim senin adına
Kızlaaar benim acil çıkmam gerekiyor.
Hepinizi öpüyorum kocamannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?