Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yemek vakti geçiyor kızlar gidip bi yemeğimi yiyim hadi görüşürüzz

Tabiki değiştirir ama inat etmek lazım.
Erkek arkadaşımda önce tıp kazandı ama maddiyat yüzünden gidemedi,sonra 1 yıl boyunca çalışıp o parayla dersaneye gitti bilgisayar müh. kazandı. gittiği yerdede hem okudu hem çalıştı,kimseden 5 kuruş yardım almadan bitirdi,şimdide emeğinin meyvesini yiyor,hiç ballı bir hayat sürmedi bence.

Benimde şanstan kastım oydu ama anlatım ardaşa bi türlü. :97:
neyse yemeği gidiyorum ben ama gelicem gitmeyin biyere

Son düzenleme:
Keşke bitirmeden yollamasaydın,orda fazladan zaman harcayacağına yanında ders çalışırdı :)

çalışacağından emin olsaydım yolamazdım, ama daha fazla zaman kaybetmeye gerek yok, okulun bitmesi için en az 2 sene lazım, tabii hiç kalmadan geçerse:26:
2 sene sonra askere gideceğine, 1,5yıl sonra gelmiş de evlenio oluruz die düşündük, o yüzden tecili kaldırdı. Ben de o da 27 yaşına geldik, daha fazla bekleyemezdik. Artık o da gitmek istiyordu zaten, çünkü askerlik herşeyde engel oluyordu bize.
Neyse kısmette 15 ay beklemek de varmış

haklısın canım

Seçim zamanı askerlikler ilgili bir düzenleme yapılacağı söyleniyor,
umarım kısalırda sizinkilerde beklediğinizden erken döner

yemek vakti geçiyor kızlar gidip bi yemeğimi yiyim hadi görüşürüzz

afiyet olsun

Seçim zamanı askerlikler ilgili bir düzenleme yapılacağı söyleniyor,
umarım kısalırda sizinkilerde beklediğinizden erken döner

ayy canım ne zamandır söyleniyor bişeyler ama off sıkıldım artık, dinlemiyorum onları
aslında epey bi düzenleme yapılması lazım askerlik konusunda. Mesela lisans mezunu ile önlisans mezunu arasında da bukadar uçurum olmamalı bence
ama inşallah dediğin gibi beklediğimizden erken dönerlerse süper olur

selam kızlarr:79:

selam hoşgeldin

liseye,önlisansa,lisansa ayrı ayrı düzenleme yapmak zorlarına gider.
Zaten gerekte yok bence,okusun yada okumasın 3 aydan sonrasını ne gereği var.
Savaş zamanında mıyız?15 ay boyunca neye hazırlıyorlar?Eve döndüklerinde o 15 aylık eğitimden geriye ne kalacak;yorgunluk,bıkkınlık ha bide böyle kutsal bir kuruma duyulan nefret.Niye;çünkü 15 ay burnundan geliyor hepsinin.
Asker lazımsa isteyeni kadrolu alsınlar,kılı kırk yarmasınlar bi uzmanlık vs sınavında.
Ortada ne işsiz kalır ne asker kaçağı.

hoşbuldukk canım nasılsın?
bu askerlik seçimlerden önce kısaldı kısaldı seçimlerden sonra böyle bişeyin söz konusu olucağını
sanmıyorum ama keşke erken gelseler

selam kızlar ben geldim nasılsınız bakalım

kızlar nasıl bu ??

yani, Çok haklısın. Onlara göre Türk ordusu herzaman savaşa hazır olmalı!!! Eğer gerekçe buysa kadrolu alsınlar askerleri, dilediğince eğitsinler. Böyle bir işe ihtiyacı olan o kadar çok insan varken, düzenini kurmuş, işini gücünü yoluna koymuş insanları nie orada 15 ay süründürürler anlamam
Hakikaten de dediğin gibi, insanlar askerden nefret dolu dönüyorlar.

hoşbuldukk canım nasılsın?
bu askerlik seçimlerden önce kısaldı kısaldı seçimlerden sonra böyle bişeyin söz konusu olucağını
sanmıyorum ama keşke erken gelseler

iyiyim cnm sen nasılsın?
seçimden önce bi nane yicekleri yok malesef canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…