Aslında evet belki imkanları daha iyi olsaydı okulları biterdi...
Erkek arkadaşım ilk öss'ye girdiğinde ankara hukuk fakültesini kazanıp maddi yetersizliklerden dolayı gidememiş şimdi binlerce kez pişman keşke yol parasını bulup gitseydim orda bi şekilde bi yerde çalışır okurdum diye ama son pişmanlık fayda etmiyor...
Durum öyle olunca okuldan vazgeçip iş hayatına başlıyor ticaret lisesi mezunu olduğu muhasebecilik yapıor bi yandan da aöf ye yazılıyor ama tamamen sallamasyon isteksiz hevessiz bi şekilde...
Neyse sonra biz çıkmaya başladık ben aöf ye yazıldım 1.sınıfı büte bile kalmadan tamaladım dalga geçmeye başladım senden önce bitiricem öle böle şöle nese o da heveslendi yılardır sürünen iktisat teorisi ve istatistik dersini vererek önlisans mezunu oldu tabi 26 yaşında olduğu için 2 yıl daha okuyup sonra askere gitmesine birazda ben engel oldum gelince bitir şimdiye kadar bitirseydin vs die sitem edince gitti çocuk
Kısacası imkanlarda hayat koşullarını tamamen değiştirebiliyor canım
yemek vakti geçiyor kızlar gidip bi yemeğimi yiyim hadi görüşürüzz
Erkek arkadaşım ilk öss'ye girdiğinde ankara hukuk fakültesini kazanıp maddi yetersizliklerden dolayı gidememiş şimdi binlerce kez pişman keşke yol parasını bulup gitseydim orda bi şekilde bi yerde çalışır okurdum diye ama son pişmanlık fayda etmiyor...
Durum öyle olunca okuldan vazgeçip iş hayatına başlıyor ticaret lisesi mezunu olduğu muhasebecilik yapıor bi yandan da aöf ye yazılıyor ama tamamen sallamasyon isteksiz hevessiz bi şekilde...
Neyse sonra biz çıkmaya başladık ben aöf ye yazıldım 1.sınıfı büte bile kalmadan tamaladım dalga geçmeye başladım senden önce bitiricem öle böle şöle nese o da heveslendi yılardır sürünen iktisat teorisi ve istatistik dersini vererek önlisans mezunu oldu tabi 26 yaşında olduğu için 2 yıl daha okuyup sonra askere gitmesine birazda ben engel oldum gelince bitir şimdiye kadar bitirseydin vs die sitem edince gitti çocuk
Keşke bitirmeden yollamasaydın,orda fazladan zaman harcayacağına yanında ders çalışırdı :)
Benimde şanstan kastım oydu ama anlatım ardaşa bi türlü. :97:
neyse yemeği gidiyorum benama gelicem gitmeyin biyere
çalışacağından emin olsaydım yolamazdım, ama daha fazla zaman kaybetmeye gerek yok, okulun bitmesi için en az 2 sene lazım, tabii hiç kalmadan geçerse:26:
2 sene sonra askere gideceğine, 1,5yıl sonra gelmiş de evlenio oluruz die düşündük, o yüzden tecili kaldırdı. Ben de o da 27 yaşına geldik, daha fazla bekleyemezdik. Artık o da gitmek istiyordu zaten, çünkü askerlik herşeyde engel oluyordu bize.
Neyse kısmette 15 ay beklemek de varmış
bizde seni özledikk canım benim
ayy aldınız demek tarihiide çokk sevindimm vallakısmetse ne zaman
evet az kaldı çok şükür bizimde
Matematik için kursa gitseydin keşke canım, gerçi lisede iyiyse matematiğin yaparsın onuda merak etme
yemek vakti geçiyor kızlar gidip bi yemeğimi yiyim hadi görüşürüzz
Seçim zamanı askerlikler ilgili bir düzenleme yapılacağı söyleniyor,
umarım kısalırda sizinkilerde beklediğinizden erken döner
selam kızlarr:79:
ayy canım ne zamandır söyleniyor bişeyler ama off sıkıldım artık, dinlemiyorum onları
aslında epey bi düzenleme yapılması lazım askerlik konusunda. Mesela lisans mezunu ile önlisans mezunu arasında da bukadar uçurum olmamalı bence
ama inşallah dediğin gibi beklediğimizden erken dönerlerse süper olur
afiyet olsun
ayy canım ne zamandır söyleniyor bişeyler ama off sıkıldım artık, dinlemiyorum onları
aslında epey bi düzenleme yapılması lazım askerlik konusunda. Mesela lisans mezunu ile önlisans mezunu arasında da bukadar uçurum olmamalı bence
ama inşallah dediğin gibi beklediğimizden erken dönerlerse süper olur
selam hoşgeldin
yemeğimi yedim geldim
yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişşş
liseye,önlisansa,lisansa ayrı ayrı düzenleme yapmak zorlarına gider.
Zaten gerekte yok bence,okusun yada okumasın 3 aydan sonrasını ne gereği var.
Savaş zamanında mıyız?15 ay boyunca neye hazırlıyorlar?Eve döndüklerinde o 15 aylık eğitimden geriye ne kalacak;yorgunluk,bıkkınlık ha bide böyle kutsal bir kuruma duyulan nefret.Niye;çünkü 15 ay burnundan geliyor hepsinin.
Asker lazımsa isteyeni kadrolu alsınlar,kılı kırk yarmasınlar bi uzmanlık vs sınavında.
Ortada ne işsiz kalır ne asker kaçağı.
hoşbuldukk canım nasılsın?
bu askerlik seçimlerden önce kısaldı kısaldı seçimlerden sonra böyle bişeyin söz konusu olucağını
sanmıyorum ama keşke erken gelseler
afiyet olsun canım
Benimde şanstan kastım oydu ama anlatım ardaşa bi türlü. :97:
neyse yemeği gidiyorum benama gelicem gitmeyin biyere
selam kızlarr:79:
iiydi amma pratik gibi gelıo olmadı sallarım yaaaa
afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?