- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
afiyet olsun sende hoşgeldin canım
yemeğimi yedim geldim
yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişşş
çok beğendim, güle güle kullan
afiyet olsun tertibim
liseye,önlisansa,lisansa ayrı ayrı düzenleme yapmak zorlarına gider.
Zaten gerekte yok bence,okusun yada okumasın 3 aydan sonrasını ne gereği var.
Savaş zamanında mıyız?15 ay boyunca neye hazırlıyorlar?Eve döndüklerinde o 15 aylık eğitimden geriye ne kalacak;yorgunluk,bıkkınlık ha bide böyle kutsal bir kuruma duyulan nefret.Niye;çünkü 15 ay burnundan geliyor hepsinin.
Asker lazımsa isteyeni kadrolu alsınlar,kılı kırk yarmasınlar bi uzmanlık vs sınavında.
Ortada ne işsiz kalır ne asker kaçağı.
Afiyet olsun kuzummmyemeğimi yedim geldim
yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişşş
Eğitim ladıkları falanda yok canım ya ne eğitimiyat kalk sürün bumu eğitim... köreliyorlar daha çok...
hoşgeldin canım, çok şıkmış takım
Afiyet olsun kuzummm
kimse beğenmedi mi yemek takımını:26:
saol bende iyiyim canım :) valla kısaltsınlar yeter ki seçimden önce sonra farketmezyani, Çok haklısın. Onlara göre Türk ordusu herzaman savaşa hazır olmalı!!! Eğer gerekçe buysa kadrolu alsınlar askerleri, dilediğince eğitsinler. Böyle bir işe ihtiyacı olan o kadar çok insan varken, düzenini kurmuş, işini gücünü yoluna koymuş insanları nie orada 15 ay süründürürler anlamam
Hakikaten de dediğin gibi, insanlar askerden nefret dolu dönüyorlar.
iyiyim cnm sen nasılsın?
seçimden önce bi nane yicekleri yok malesef canım
saol cnm sanada afiyet olsun
afiyet olsun canımm
selam canım hoşgeldinn
liseye,önlisansa,lisansa ayrı ayrı düzenleme yapmak zorlarına gider.
Zaten gerekte yok bence,okusun yada okumasın 3 aydan sonrasını ne gereği var.
Savaş zamanında mıyız?15 ay boyunca neye hazırlıyorlar?Eve döndüklerinde o 15 aylık eğitimden geriye ne kalacak;yorgunluk,bıkkınlık ha bide böyle kutsal bir kuruma duyulan nefret.Niye;çünkü 15 ay burnundan geliyor hepsinin.
Asker lazımsa isteyeni kadrolu alsınlar,kılı kırk yarmasınlar bi uzmanlık vs sınavında.
Ortada ne işsiz kalır ne asker kaçağı.
tatlikız yemek takımın güzel güle güle kullan canım şimdi fark ettim ben kusura bakma
bende beğendim yemek yapıp servis yapmak geldi içimden
Bu ülkede o kadar çok şeye sinir oluyorum ki, alıp başımı gidesim gelio walla
yemeği yap ben yerim kuzumben daha değişik takımları beyeniorum ama buda sade şık bişey
saol bende iyiyim canım :) valla kısaltsınlar yeter ki seçimden önce sonra farketmez
yapayım kuzum
ekle bakıyım senin beğendiğinii??
aynen, bizimkiler erken dönsünde, bak o zaman bayram yapıcam
bakıomda bulamadım kuzum yaa şu kalpli bir seri vardı ama markayı hatırlayamadım bir türlü daha böle cıvıl cıvıl şeyler benim beyendiklerim
gitmek sorun değilde gittiğin yere alışmak mesele...:26:
bakıomda bulamadım kuzum yaa şu kalpli bir seri vardı ama markayı hatırlayamadım bir türlü daha böle cıvıl cıvıl şeyler benim beyendiklerim
hemde ne bayram oluuuurr waryaa off:118::118::118::118:
hmmm ben yemek takımını klasik kahvaltı takımlarını cıvıl cıvıl seviorum kuzum :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?