Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Eğitim ladıkları falanda yok canım ya ne eğitimi yat kalk sürün bumu eğitim... köreliyorlar daha çok...

selam kızlar ben geldim nasılsınız bakalım

kızlar nasıl bu ??
Eki Görüntüle 167117

hoşgeldin canım, çok şıkmış takım
yemeğimi yedim geldim

yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişşş
Afiyet olsun kuzummm

tatlikız yemek takımın güzel güle güle kullan canım şimdi fark ettim ben kusura bakma

kimse beğenmedi mi yemek takımını:26:

ben çok beğendim canım çok şık güle güle kullan

saol bende iyiyim canım :) valla kısaltsınlar yeter ki seçimden önce sonra farketmez

saol cnm sanada afiyet olsun

afiyet olsun canımm

selam canım hoşgeldinn

hoşbuldukk tatlım

hee bide ayrıca benim sevgilim askere gitmek için gül gibi işinden ayrılmaz zorunda kaldı, ve bir sürü insan böyle...
Bu ülkede o kadar çok şeye sinir oluyorum ki, alıp başımı gidesim gelio walla

aynen, bizimkiler erken dönsünde, bak o zaman bayram yapıcam

hemde ne bayram oluuuurr waryaa off:118::118::118::118:

bakıomda bulamadım kuzum yaa şu kalpli bir seri vardı ama markayı hatırlayamadım bir türlü daha böle cıvıl cıvıl şeyler benim beyendiklerim

hmmm ben yemek takımını klasik kahvaltı takımlarını cıvıl cıvıl seviorum kuzum :97:

gitmek sorun değilde gittiğin yere alışmak mesele...:26:

aynen, zaten gitmek değil de, bu düzenin değişmesini istiyorum sadece, sadece biraz mantık, saygı, adalet istiyorum yaa...
Neyse bazı damarlarım kabarıyo şimdi, ben susayım artık

bakıomda bulamadım kuzum yaa şu kalpli bir seri vardı ama markayı hatırlayamadım bir türlü daha böle cıvıl cıvıl şeyler benim beyendiklerim

hatunun içi kaynıyo fıkır fıkır yaww

hemde ne bayram oluuuurr waryaa off:118::118::118::118:

hmmm ben yemek takımını klasik kahvaltı takımlarını cıvıl cıvıl seviorum kuzum :97:

kahvaltı takımıda beyendim ben biyerde çok pahalıydı ama o yüzden alamadım cin ali serisiydi üzerinde kız erkek cin aliler var kalpli falan aşık olmuştum onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…