Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aynen yaa biri beni durdursunnn bide moralim bozuk halim bunlar

kahvaltı takımıda beyendim ben biyerde çok pahalıydı ama o yüzden alamadım cin ali serisiydi üzerinde kız erkek cin aliler var kalpli falan aşık olmuştum onlara

aaa evet biliyorum onuuu bende çok beğenmiştim ama dediğin gibi tuzluydu

ama yinede biz çok heveslenmeyim sonra hevesimiz kursağımızda kalmasın

evet kaçkere hayal kırıklığı yaşadım bu konuda, o yüzden hayal kurmak istemiyorum

ayyy ne güzel olurrr askerlik kısalsın yetkililere seslenioruzzz

seslenelim canım hepberaber seslenelim, bizim aşklarımız erken yollayın lütfeeeeeeeeeeen

hemde ne bayram oluuuurr waryaa off:118::118::118::118:

hmmm ben yemek takımını klasik kahvaltı takımlarını cıvıl cıvıl seviorum kuzum :97:

benim yemek takımım morlu, kahvaltı takımım pembiş pembiş, ben alalı çok oldu, sonra daha güzel modeller çıktı ama olsun, seviyorum mor takımlarımı... daha doğrusu mor olan herşeyi

evetttt gel tezkere gelllll

saolun kızlar bende çok beğendim ama henüz almış değilim daha farklı modelleri çıkarsa beğenmem diye:26:

Size tavsiyem kütahya porselenin kendi sitesine girin harika şeyler var

Bencede heran hazır olmalı ama gerçekten bunu yapmak isteyen eğitimli insanlarla hazır olmalı.
Eğitim adı altında işkence yaparak ne kadar hazır olurlar savaşa.
Eline silahı ilk kez orda almış adamdan ne verim beklersin.
Benim zaten bitti sayılır ama bu genel görüşüm zaten,bana dokunmayan bin yıl yaşasın zihniyetinde herkes.

Eğitim ladıkları falanda yok canım ya ne eğitimi yat kalk sürün bumu eğitim... köreliyorlar daha çok...

Burnundan getirince zevk alıyorlar işte.

hee bide ayrıca benim sevgilim askere gitmek için gül gibi işinden ayrılmaz zorunda kaldı, ve bir sürü insan böyle...
Bu ülkede o kadar çok şeye sinir oluyorum ki, alıp başımı gidesim gelio walla
O kadar çok uzun ki mesafe,gelince tekrar işe almalarıda mümkün olmuyor.
İnşallah daha iyisini bulur

bende pembe hastasıyımdır ama evde pek uygun gelmio bana dekor açısından evde mor yemek takımları falan güzel duruo ama

bide morali düzgün olsa kimse tutamaz tertibimi walla

hee bide yemek takımı süpermiş, tam benim rengim

evet kuzum valla öle aşkım burdayken görcektin beni sen annem bana hep der kız bir dur kaç yaşında oldun deli gibi bir o yanda bir buyandasın die hiçbişey yapmasam müzik açıp göbek atardım

evet, bak yine çok sinirlendim
tekrar alırız dediler işe ama tabi bunun garantisi yok, inşallah iyi bi iş bulur yyaa

benim yemek takımım morlu, kahvaltı takımım pembiş pembiş, ben alalı çok oldu, sonra daha güzel modeller çıktı ama olsun, seviyorum mor takımlarımı... daha doğrusu mor olan herşeyi

herşeyin modası geçiyor tatlım ona bakarsan sen beğendikten sonra moda olup olmaması önemli değil bence iyi günlerde kullan inşallah

yani benim beyendiğim takımlar böle canım ben dekorasyon yapıorum ek iş olarak o yüzden anlarım mobilyadan ondan bundan tasarım benim işim
zevkli hatun seni dekorasyonda yaparmışşş
valla o takımı almam için 1 ay çalışıp ona yatırmam gerek nerdeyse

ay hiç gerek yok o kadar para dökmeye kırılcak bişi olcak sonra üzül dur 1ay boşa çalışmış ol kolay mı kazanılıyo para

Kadınlar termos gibidir;
Her tartışmayı ilk günkü gibi sıcak tutarlar...
...
Kadınl...ar kitap gibidir;
Korsanları hemen piyasaya çıkar...
...
Kadınlar sigara gibidir;
Zararlıdır ama bırakması zordur...
...
Kadınlar otomatik kapı gibidir;
Ne zaman çarpacağı belli olmaz ve her alışveriş merkezinde bulunur...
...
Kadınlar bebek gibidir;
Önce konuşmasını istersiniz, sonra susmasını...
...
Kadınlar reçete gibidir;
Karmaşıktır, anlaşılması zordur, ama mecbur kalırsınız...
...
Kadınlar trafik canavarı gibidir;
Bir anlık dalgınlık hayatınıza mâl olur...

evet şekerim ek iş yapıorum şu sınav yüzünden 5000tl lik işi kaçırdım iyi para kazanıorum tasarımdan

bende pembe hastasıyımdır ama evde pek uygun gelmio bana dekor açısından evde mor yemek takımları falan güzel duruo ama

şimdiki aklım olsaydı pembe kahvaltı takımını almazdım ama napalım, o da gençlik hatalarımdan biriydi işte

evet kuzum valla öle aşkım burdayken görcektin beni sen annem bana hep der kız bir dur kaç yaşında oldun deli gibi bir o yanda bir buyandasın die hiçbişey yapmasam müzik açıp göbek atardım

ohh ne güzel walla yandan yandan
aşkın gelince yine öyle olursun tatlım merak etme

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…