aynen, zaten gitmek değil de, bu düzenin değişmesini istiyorum sadece, sadece biraz mantık, saygı, adalet istiyorum yaa...
Neyse bazı damarlarım kabarıyo şimdi, ben susayım artık
hatunun içi kaynıyo fıkır fıkır yaww
kahvaltı takımıda beyendim ben biyerde çok pahalıydı ama o yüzden alamadım cin ali serisiydi üzerinde kız erkek cin aliler var kalpli falan aşık olmuştum onlara
süper bi kahvaltı takımı canımbayıldım buna
aaa evet biliyorum onuuu bende çok beğenmiştim ama dediğin gibi tuzluydu
ama yinede biz çok heveslenmeyim sonra hevesimiz kursağımızda kalmasın
ayyy ne güzel olurrr askerlik kısalsın yetkililere seslenioruzzz
hemde ne bayram oluuuurr waryaa off:118::118::118::118:
hmmm ben yemek takımını klasik kahvaltı takımlarını cıvıl cıvıl seviorum kuzum :97:
aynen, zaten gitmek değil de, bu düzenin değişmesini istiyorum sadece, sadece biraz mantık, saygı, adalet istiyorum yaa...
Neyse bazı damarlarım kabarıyo şimdi, ben susayım artık
evet kaçkere hayal kırıklığı yaşadım bu konuda, o yüzden hayal kurmak istemiyorum
seslenelim canım hepberaber seslenelim, bizim aşklarımız erken yollayın lütfeeeeeeeeeeen
benim yemek takımım morlu, kahvaltı takımım pembiş pembiş, ben alalı çok oldu, sonra daha güzel modeller çıktı ama olsun, seviyorum mor takımlarımı... daha doğrusu mor olan herşeyi
aynen yaa biri beni durdursunnn bide moralim bozuk halim bunlar
Bencede heran hazır olmalı ama gerçekten bunu yapmak isteyen eğitimli insanlarla hazır olmalı.yani, Çok haklısın. Onlara göre Türk ordusu herzaman savaşa hazır olmalı!!! Eğer gerekçe buysa kadrolu alsınlar askerleri, dilediğince eğitsinler. Böyle bir işe ihtiyacı olan o kadar çok insan varken, düzenini kurmuş, işini gücünü yoluna koymuş insanları nie orada 15 ay süründürürler anlamam
Hakikaten de dediğin gibi, insanlar askerden nefret dolu dönüyorlar.
Burnundan getirince zevk alıyorlar işte.Eğitim ladıkları falanda yok canım ya ne eğitimiyat kalk sürün bumu eğitim... köreliyorlar daha çok...
O kadar çok uzun ki mesafe,gelince tekrar işe almalarıda mümkün olmuyor.hee bide ayrıca benim sevgilim askere gitmek için gül gibi işinden ayrılmaz zorunda kaldı, ve bir sürü insan böyle...
Bu ülkede o kadar çok şeye sinir oluyorum ki, alıp başımı gidesim gelio walla
evet kaçkere hayal kırıklığı yaşadım bu konuda, o yüzden hayal kurmak istemiyorum
seslenelim canım hepberaber seslenelim, bizim aşklarımız erken yollayın lütfeeeeeeeeeeen
benim yemek takımım morlu, kahvaltı takımım pembiş pembiş, ben alalı çok oldu, sonra daha güzel modeller çıktı ama olsun, seviyorum mor takımlarımı... daha doğrusu mor olan herşeyi
bide morali düzgün olsa kimse tutamaz tertibimi walla
hee bide yemek takımı süpermiş, tam benim rengim
Bencede heran hazır olmalı ama gerçekten bunu yapmak isteyen eğitimli insanlarla hazır olmalı.
Eğitim adı altında işkence yaparak ne kadar hazır olurlar savaşa.
Eline silahı ilk kez orda almış adamdan ne verim beklersin.
Benim zaten bitti sayılır ama bu genel görüşüm zaten,bana dokunmayan bin yıl yaşasın zihniyetinde herkes.
Burnundan getirince zevk alıyorlar işte.
O kadar çok uzun ki mesafe,gelince tekrar işe almalarıda mümkün olmuyor.
İnşallah daha iyisini bulur
evet, bak yine çok sinirlendim
tekrar alırız dediler işe ama tabi bunun garantisi yok, inşallah iyi bi iş bulur yyaa
zevkli hatun seniyani benim beyendiğim takımlar böle canım ben dekorasyon yapıorum ek iş olarak o yüzden anlarım mobilyadan ondan bundan tasarım benim işim
valla o takımı almam için 1 ay çalışıp ona yatırmam gerek nerdeyse
evet şekerim ek iş yapıorum şu sınav yüzünden 5000tl lik işi kaçırdım iyi para kazanıorum tasarımdanherşeyin modası geçiyor tatlım ona bakarsan sen beğendikten sonra moda olup olmaması önemli değil benceiyi günlerde kullan inşallah
zevkli hatun senidekorasyonda yaparmışşş
ay hiç gerek yok o kadar para dökmeye kırılcak bişi olcak sonra üzül dur 1ay boşa çalışmış olkolay mı kazanılıyo para
bende pembe hastasıyımdır ama evde pek uygun gelmio bana dekor açısından evde mor yemek takımları falan güzel duruo ama
evet kuzum valla öle aşkım burdayken görcektin beni sen annem bana hep der kız bir dur kaç yaşında oldun deli gibi bir o yanda bir buyandasın die hiçbişey yapmasam müzik açıp göbek atardım
evet, bak yine çok sinirlendim
tekrar alırız dediler işe ama tabi bunun garantisi yok, inşallah iyi bi iş bulur yyaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?