Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ayy düşünsene abiye kuzu gibi kendimi paralarmışım kırılmasın die misafirlere bağrırımışım ben o sete kaç para verdim dikkat edin die yada gazete kağıdına sararmışım öle servis edermişim

olurum tabi canım oda dio aşkım ya seni görünce bende enerjik oluom die normalde yerinden kalkmaz tembel bişey benle olunca lunaparka bile gelio çok komik oluo yaa

pembe rengi bana genel olarak çocuk odasını fln anımsatır o yüzden pek hoşlaşmam
evet canım pek hoş durmuo daha sportif evler beyeniorum ama renklerde daha sert seviorum
boşwer kuzum kaçsaydı sınav 5000tlyi kazanıp 1 yıl dershaneye giderdin

kaç yıl uğraşcam kız bir sınava giriyim die napim gene çıkar iş nasılsa geçen ay 2000tl aldım bu ayda böle olsun artık ek iş olarak yaptığım için çok kasmıorum aslında biyer bulsam devamlı çalışsam daha iyi olucak ama istanbulda imkan yok izmire göçmem gerek oda çok zor

SLM KIZLAR..

bakıyorum çeyiz muhabbeti açılmış..ben de kahvaltı seti alıcam bi türlü karar veremiyorum.varsa beğendikleriniz ekler misiniz?çok sevinirim yaa..

bir de elektrik süpürgesi alıcam..philipsin marathon diye bi süpürgesi var,onu çok beğendim.o da biraz tuzlu..500 tl..

hoşgeldin canım hemen beyendiklerimden paylaşıyım sana

ek işini ana iş haline gelir sen tatlım iyi para getirisi var

canım kütahya porselene bakmalıısn

ben kaçtım şimdilik işlerim birikmesin onları halledeyim
birazda test çözeyim çok konuştum yine bugün
görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…