bende pembe hastasıyımdır ama evde pek uygun gelmio bana dekor açısından evde mor yemek takımları falan güzel duruo ama
evet şekerim ek iş yapıorum şu sınav yüzünden 5000tl lik işi kaçırdım iyi para kazanıorum tasarımdan
şimdiki aklım olsaydı pembe kahvaltı takımını almazdım ama napalım, o da gençlik hatalarımdan biriydi işte
ohh ne güzel walla yandan yandan
aşkın gelince yine öyle olursun tatlım merak etme
şimdiki aklım olsaydı pembe kahvaltı takımını almazdım ama napalım, o da gençlik hatalarımdan biriydi işte
selam kızlar nasılsınız
ŞAFAKKKKKKK 54
ayy düşünsene abiye kuzu gibi kendimi paralarmışım kırılmasın die misafirlere bağrırımışım ben o sete kaç para verdim dikkat edin die yada gazete kağıdına sararmışım öle servis edermişim
evet canım pek hoş durmuo daha sportif evler beyeniorum ama renklerde daha sert seviorumpembe rengi bana genel olarak çocuk odasını fln anımsatıro yüzden pek hoşlaşmam
boşwer kuzum kaçsaydı sınav 5000tlyi kazanıp 1 yıl dershaneye giderdin
SLM KIZLAR..
bakıyorum çeyiz muhabbeti açılmış..ben de kahvaltı seti alıcam bi türlü karar veremiyorum.varsa beğendikleriniz ekler misiniz?çok sevinirim yaa..
bir de elektrik süpürgesi alıcam..philipsin marathon diye bi süpürgesi var,onu çok beğendim.o da biraz tuzlu..500 tl..
evet canım pek hoş durmuo daha sportif evler beyeniorum ama renklerde daha sert seviorum
kaç yıl uğraşcam kız bir sınava giriyim die napim gene çıkar iş nasılsa geçen ay 2000tl aldım bu ayda böle olsun artık ek iş olarak yaptığım için çok kasmıorum aslında biyer bulsam devamlı çalışsam daha iyi olucak ama istanbulda imkan yok izmire göçmem gerek oda çok zor
ek işini ana iş haline gelir sen tatlım iyi para getirisi var
hayırlısı olsun canım üzme kendini geldiklerinde inş. herşey çok güzel olur daha iyi işler bulurlar
herşeyin modası geçiyor tatlım ona bakarsan sen beğendikten sonra moda olup olmaması önemli değil benceiyi günlerde kullan inşallah
SLM KIZLAR..
bakıyorum çeyiz muhabbeti açılmış..ben de kahvaltı seti alıcam bi türlü karar veremiyorum.varsa beğendikleriniz ekler misiniz?çok sevinirim yaa..
bir de elektrik süpürgesi alıcam..philipsin marathon diye bi süpürgesi var,onu çok beğendim.o da biraz tuzlu..500 tl..
ben kaçtım şimdilik işlerim birikmesin onları halledeyim
birazda test çözeyimçok konuştum yine bugün
görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?