Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bakalım cnm neolcak :26:bugun aramadım bak soook

canım yine noldu? sen cumartesi kocana gitmio muydun kızım yine nie bozuştunuz?

geçen banyo giricem aramadı aramadı girim bare dedim anaam bi çıktım 4 kere aramış 5.de açtım yine nerelere gitin diyo

ölürmüsün öldürürmüsün

inanmıcaksın ama ben banyoya girerken de tlf yanıma alıorum

onu düşünce çok şükür diyorum eşimle aynı yatakta uyanmak birlikte bi evi paylaşmak tatil bunlar kendime getiriyor

kesinlikle çok güzel bişey bu. şuan tek istediğim şey bu, kocamla tatile gitmek, herkesten uzağa, tlf bile kapatıcam walla o zaman

tertip dün bir güzel spor yaptım evde tüm aletler mevcut benim sonrada oturup cips şeker falan yedim annem dio bu kız deli az önce spor yapıodu şimdi abur cubur yiyo dio
ee ne güzel işte, boğazını kısmadan sporla veriosun kiloyu, ya da formunu koruosun dielim

ben banyoya girerken bıle yanıma alıyorum bornozun cebıne koyuyorum
bazen arıyo banyodayken su sesını duyunca ınanıyo
paranoyak

al işte, benden bitane daha varmış

yine gitcem ama küs gitceemmmmm

:86::86::86: Evet caanım çok şükür güzel hazırlıklar bunlar iki tarfta anlayışlı olunca keyifle geçti.
tabi herşey mükemmel olsa bile kafada stres oluyor
benimkinin ailesini yıllardır tanıyom ama 2yıldır çok içlerindeyim şimdi hiiç bişeyleri yok hatta ev aldılar askere gitmeden beyaz eşyaları aldılar iç mimara içini sıfırlattılar..inş söz nişan düğün zamanıda böle olurlar..
stresini olumlu çevirmeye bak canım..nişanlınla aranızı germeyin sakınnn

valla kızlar cidden biz kaşınıyos die düşünmeye başladım

yaaa tabi her hafta bir kilo alıorum ben form koruomuşum dergilere bakıp zayflıcamızı annemde düşünüo oda hep der bakıorum ama kilo veremiorum die

bizde de hata canım biz alıştırdık bunları benim arkadaşımında sevgilisi gitti askere kıs full makyaj hergün biyerlerde gece eğlencelerinde ama deer biliniyo bölelerine
doğru canımm geçen gun bana dıyokı ben askere gıtmeden once hep senı aramamı sormamı ıstıyodun sımdı aryıorum kızıyosun dıyo bende dedım senın yaptıgın seylerın hıc ortası yokkı hep uc şeylerı yapıyosun ya hıc aramıyosun ya her sanıye arıyosun
bu askere gıtmeden once benı hıç aramazdı msjıma bıle gunler sonra cevap verdıgını bılırım yanı
sımdıde boyle oldu ıste her aradıgında sözumden dışarı çıkma yaramazlık yapma kımseyle konuşma tanımadıgın bırınden msj geldımı falan demeden kapamıyo telefonu
ama haklısın dediğin gıbılerın değeri bılınıyo oyle yapmak lazım kı akılları baslarına gelsın

hele bir yaaappppp tenhada kıstırırm valla
tamam tamam yapmıyorum korkutma benı

aşkım msj atmış ben çamaşır yıkıorum bitanem birazdan yazışalım diee ayyy o yıkama anı gözümün önüne geldi valla nasıl gülüorum gelince bende çoraplarımı yıkatayım bari çamaşır makinesi almayada lüzum yok kocişim yıkar yaaa

olur canım merak Etme Allah yardımcı olur
iki gönül bir olunca samanlık seyran olur bizde hiç düşünmezken ev aldık mesela
kredi ile ama olsun çok şükür kira öder gibi ödeyeceğiz

anaaaaaakoptum leeeeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…