- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
hemde antep fıstıklı ayy ozamn akan sular zaten durmuşturr
ben banyoya girerken bıle yanıma alıyorum bornozun cebıne koyuyorum
bazen arıyo banyodayken su sesını duyunca ınanıyo
paranoyak
bakalım cnm neolcak :26:bugun aramadım bak soook
geçen banyo giricem aramadı aramadı girim bare dedim anaam bi çıktım 4 kere aramış 5.de açtım yine nerelere gitin diyo
ölürmüsün öldürürmüsün
onu düşünce çok şükür diyorum eşimle aynı yatakta uyanmak birlikte bi evi paylaşmak tatil bunlar kendime getiriyor
ee ne güzel işte, boğazını kısmadan sporla veriosun kiloyu, ya da formunu koruosun dielimtertip dün bir güzel spor yaptım evde tüm aletler mevcut benim sonrada oturup cips şeker falan yedim annem dio bu kız deli az önce spor yapıodu şimdi abur cubur yiyo dio
ben banyoya girerken bıle yanıma alıyorum bornozun cebıne koyuyorum
bazen arıyo banyodayken su sesını duyunca ınanıyo
paranoyak
aaa delirmiş ayol bunlar iyicebenimki kuzu anam maşallah diyim..
Selam kızlar şafak attırayım şu an şafak 27 bugünde biterse kalır 26:)
yine gitcem ama küs gitceemmmmmcanım yine noldu? sen cumartesi kocana gitmio muydun kızım yine nie bozuştunuz?
inanmıcaksın ama ben banyoya girerken de tlf yanıma alıorum
kesinlikle çok güzel bişey bu. şuan tek istediğim şey bu, kocamla tatile gitmek, herkesten uzağa, tlf bile kapatıcam walla o zaman
ee ne güzel işte, boğazını kısmadan sporla veriosun kiloyu, ya da formunu koruosun dielim
al işte, benden bitane daha varmış
bir gün ii bir gün kötü :26::26::26::26::26:
benimkinin ailesini yıllardır tanıyom ama 2yıldır çok içlerindeyim şimdi hiiç bişeyleri yok hatta ev aldılar askere gitmeden beyaz eşyaları aldılar iç mimara içini sıfırlattılar..inş söz nişan düğün zamanıda böle olurlar..:86::86::86: Evet caanım çok şükür güzel hazırlıklar bunlar iki tarfta anlayışlı olunca keyifle geçti.
tabi herşey mükemmel olsa bile kafada stres oluyor
canım yine noldu? sen cumartesi kocana gitmio muydun kızım yine nie bozuştunuz?
kesinlikle çok güzel bişey bu. şuan tek istediğim şey bu, kocamla tatile gitmek, herkesten uzağa, tlf bile kapatıcam walla o zaman
ee ne güzel işte, boğazını kısmadan sporla veriosun kiloyu, ya da formunu koruosun dielim
aynen anam benimkide kuzu bunların yanında ben aşkım arkadaşlarla takılıoruz geç msj atarım diorum ona bile böle tepki vermiomaşalllah
canım yine noldu? sen cumartesi kocana gitmio muydun kızım yine nie bozuştunuz?
:
manyadılar galiba canım bunlar askerdee :26:
doğru canımm geçen gun bana dıyokı ben askere gıtmeden once hep senı aramamı sormamı ıstıyodun sımdı aryıorum kızıyosun dıyo bende dedım senın yaptıgın seylerın hıc ortası yokkı hep uc şeylerı yapıyosun ya hıc aramıyosun ya her sanıye arıyosunbizde de hata canım biz alıştırdık bunları benim arkadaşımında sevgilisi gitti askere kıs full makyaj hergün biyerlerde gece eğlencelerinde ama deer biliniyo bölelerine
hele bir yaaappppptenhada kıstırırm valla
benimkinin ailesini yıllardır tanıyom ama 2yıldır çok içlerindeyim şimdi hiiç bişeyleri yok hatta ev aldılar askere gitmeden beyaz eşyaları aldılar iç mimara içini sıfırlattılar..inş söz nişan düğün zamanıda böle olurlar..
stresini olumlu çevirmeye bak canım..nişanlınla aranızı germeyin sakınnn:
evet canım inşallah hepiniz yaşarsınız
bende sabırsızlıkla 6 haziranı balayını bekliyorum
çok şükür valla kuzuma
ayneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
aşkım msj atmış ben çamaşır yıkıorum bitanem birazdan yazışalım diee ayyy o yıkama anı gözümün önüne geldi valla nasıl gülüorum gelince bende çoraplarımı yıkatayım bari çamaşır makinesi almayada lüzum yok kocişim yıkar yaaa
amin canım darısı bizlere inşallah :97: özeniyorum sizee
:97:
gidince döversin bida yapmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?